ondan haberım yok neden kör olmuş??
Printable View
valla peugeot un sert plastiklerinden bıktım :) ek daha kaliteli bence ki sonraki modellerde civic kalitesi çok daha arttı. 106-206-307-406-607 hepsini kullandık. 106 ztn kalite konusunda ayrı bir dünya :D arada focus st kullandım sonra 206 alındı, sigara veya sakız paketleri sıkıştırdığım yerler oldu ses kesilsin diye. Ön göğüs desen semsert takır tukur :D 40.000 küsürde yağ yakmaya başlamıştı ufaktan ki hiçbir modifiye yoktu üstünde. Çevremdeki hondalara ve peugeotlara bakıyorum bariz fark var kalite olarak. Peugeot 406 dır benim için. Canını aldım o arabanın hatta pert oldu ztn tık yoktu içinde.
406 bi başka giderdi. 407 aldım buda öylemi acaba diye malesef 406 çok çok iyiydi.
anket sonucu düşündürücü ???
Peugeot muhakkak ruhu olan ve güzel araçlar üretmiş bir marka, ** dayanıklılık, güvenilirlik ve kalite denince bu araştırmayı paylaşmak istedim, (honda cı değilim, peugeot cuda :) )
http://img12.imageshack.us/img12/8081/20088066.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Sene 2011
Üreticiler artık düşük hacimden yüksek güç çıkartma ve düşük tüketim peşindeler hem benzin hem dizel motorlarda.
Honda bu 2 kategoriyede uymuyor şuanda , Honda'yı 90'larda sevdik:D
%8,29 ?? anket sonuçları gerçekten düşündürücü...
konu motor kalitesiyken pug nasıl olduda bu kadar fazla oy alabildi honda karşısında?
bende hondaya oy verdim fanatiklik yok burda. ama peugeot motorlarada haksızlık yapılmasın. mesela 2.2 dizel honda motoru bendede var crv 140-150 hp üretiyor. aynı hacimde 2.2 dizel 508 ler piyasaya sürülüyor. şimdi 204 hp üretiyor. honda motorlarda güncellemede yapmıyor. kia bile sorentolarda dizel motorunu geliştirdi. cok yüksek güçler cıkarmaya başladı honda aynı duruyor. ayrıca iş sorunsuzluksa peugeotun 1.6 ve 2.0 benzinli motorlarıda çok sağlam motorlardır. sorunsuzdur.
Konu çok ilginç.
Seviyosan seviyosundur illa başkasına da zorla kabul ettirmene gerek yok. Kaldı ki beyaz eşya gibi araç üreten markalardan bahsediyorsunuz. Otomobil keyif işidir.
dünyada kaç tane motor üreticisi var