ben denedim ben herkes le denerim geçilceğimi bilsem de o yüzden sıkıntı yok
ben sadece sana deneyin dedim madem yanyana giderim diyorsun dedin diye.bunda art niyet arama.
Şu da var denemeden öle giderim böyle giderim diyip de deneyin görelim iki aracında son halini diye dediğimizde yok denemem diyen sensin. Denemeyeceksen niye öyle giderim böyle giderim diyorsun ? hatta geçen osman da nzmn isterse onla denerim demişti.![]()
neyse bojwer banane ya naparsanız yapın
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
hayır tahmin yürütmek suçmu oldu abi şimdi?bu araba eskisinden hızlı diyorum sadece geçer geçilir bilmem ama 2 boy yiyosa hızlandıysa yakın gidebilirler dedim doğru değilmi?.bunu demek sanırım deneme şartını getiriyor.ben bayadır gelmiyorum zaten biliyosundur.en son osmanla denedim, 1 kere o da.geçen yazdı,onu da denemeyecektim meraktan denedim çipten sonra kimin aracı ne kadar iyileşmiş diye.deneme hevesim kalmadı yani öyle olsa illaki bi buluşmaya gelirdim.ama uygun bi zamanda deneyebilirim sorun değil.benim dengim osmanın aracı değil,stock hali 150 hp olan bi araç,benim aracımın son halinin 153 dynosu var.
benım kanatımce speclerı orjınalse leonun.. yusuf abı sen camını aç kolunu cıkar camdan tesbıh cekerek yürü diyorum..![]()
yok yok suç oldu demiyorum canım kardeşimgiderim ederim diyip sonra denemem diyince bende öle söledim
art niyetli olmadığını biliyorum
bende sana karşı art niyetli birşey sölemedim
msn de konuşuruz
![]()
Rs Racing Garage
konuya döncek olursak leon alır.
Rs Racing Garage
Sende sök orjinal le yürü moruk o geçerse sonra ben 17 lerle yürüdüm o 15 lerle yürüdü bahanesi olmasın![]()
17 ile geçen adam 15 ile de geçer sonuçta![]()
Rs Racing Garage
benı tanıyanlar yarışta 20 boy yesemde bahane uretmeyecegımı bılır moruk, ben bı deneme için jant lastık sökemem geçilirsekte geçiliriz benım acımdan cok sorun değil seat leon gectı dıye dünyam kararmaz yanı
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
deneme yapıldı mı acaba
video isterik
Rs Racing Garage
yok kardeşim leoncu gelmedi kıvırdı , eger gelırde denersek zaten koyarım vıdeoyu geçsemde geçilsemde
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
ok brozevkle izlerüz
efenim
Rs Racing Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)