History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Önder abi,Mersin'e gelince ben de denemek ister 1,4 kadrosuyla.
Biliyorsun A3 tsi (125) + dsg. 17'' jant filan tosuncuk bişi.
Bu arada Timucintt hepimizi geçer bence...
History;
bu arada yanlış anlaşılmasın tsi avukatlığı yaptımda bu vtec2 yi merak ediyorum.stock halde şansı yok ama bakalım nasılmış![]()
bırçet ben denize orj emme ile saplamıştımonun üstüne bide emme taktığımd adeneyemedik. emmeden sonra arabaya ne olduğunu sen iyi biliyon.
sende emme var, eğer tsi stocksa rahat geçmen lazım. ama bence o 17 leri sök ;D
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
la burası benım konum defolun başka konuda sevişin despe ve dennis aadileri![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
hiç bir t-jet geçemedi derken benm t-jeti unuttun heralde hatırlarsan 2 kere denedik seninle ilki senin araç stock benim araç k.egsoz filitre varken ve geçemedin yanıma kadar geldin sonra 1 boy gerideydin hatta nası gidiyo bu a3 falan diyordu herkez sonrasında sen chipledin ben chipledim öyle denedik ondada hiç gelemedin 3-4 boy arkada kaldın videoları bulursam koyarım hatta o denemelerde volvoda (2.0T) vardı yanımızdaoda bizi geçmişti 4-5 boy
http://www.techturkey.com/forum/vide...si-s40-t4.html
videoları buldum
2 araçta çiplendikten sonra denedikleri videoları bulamadım, bulursam onları da eklerim
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
2010 A3 1.4T 125hp DSG ile denedim bnm Laguna ile 225/45/17 ler varken bende şuanki haliyle yani A3 stok bende de sadece kat iptali var.
70-200 1.5 boy öndeyim.
Lagunayı nokta ediyorum demiştin TSI'ıda edersin bu durumda büyük ihtimal. Benim pek beklediğim gibi gitmedi bu 125lik TSI lar.
Kısacası oyum Vtec2'ye![]()
Amma Şişiriyorsunuz Bu TSI yı.. Aman Nasıl Geçer Nokta Ettim Uzaya Fırlattım![]()
Deneyin Abi Görelim.. - Oy VTEC2
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)