Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olur inşallah..Modlamayıda pek düşünmüyoruz orjinalden modlu![]()
Haklısın Ertan ama bebek büyüdükçe çok hızlı arabadan soğuyor insanZaten 4 aydır hiç kullanmıyorum ve bugüz sattım Cuprayı,hanımında istediği zaman kullanabileceği otomatik bişey olsun istiyorum.Daha karar vermedim.Bu arada hayırlı olsun Cupran kazasız belasız inş..
Polonun cupraya 3 boy açması şaka olmalıHeleki 50 de.Şöyle söyleyeyim cupra oldukça sessiz bir araç bukadar sert olmasına rağmen,sizin kullandığınız aracın ön takımı sorunlu olabilr belkide.Bu arada hayırlı olsun gti nız.
Kırmızı 4 kapılıya opsiyon koydum yarın kararımı vereceğim![]()
[QUOTE=Cupra03;2271151]Haklısın Ertan ama bebek büyüdükçe çok hızlı arabadan soğuyor insanZaten 4 aydır hiç kullanmıyorum ve bugüz sattım Cuprayı,hanımında istediği zaman kullanabileceği otomatik bişey olsun istiyorum.Daha karar vermedim.Bu arada hayırlı olsun Cupran kazasız belasız inş..
Teşekkür ederim aykut abi.Dogru yolu buldum..![]()
bugün bakırköydeki Tamaş a gittim. ellerinde 2 tane gti var 2 si de 4 kapı. birinin kapısında ufak bi çizik varmış ,iskonto yapıyorlarmış..cupra ile aynı donanıma sahip GTI 49500 e geliyor (opak boya fiyatı) tek eksik test araçları yok maalesef![]()
Kırmızıya kapora verdimHayırlısı bakalım cupradan sonra iç hacim,hızlanma ve dikkat çekme konusunda dumur olacağım ama daha işlevsel olacak,daha az yakıt şehir içi kullanım kolaylığı,hatunun dırdırının bitmesi gibi
İyi bir yazılım ve komple egzost ile fena gitmez gibime geliyor..
220 hp gibi olur bence.Teşekkür ederim.
Arkadaşlar anlamadığım bir şey var.İbiza cupra 1184 kg,polo gti 1269 kg.Yani arada 85 kg gibi ciddi bir kilo dezavantajına rağmen 0-100 0,3 sn daha iyi polonunVarmıdır mantıklı açıklaması ve yakıt sarfiyatında polo daha cimri
Kilo yanlış yazılmış olabilirmi yada bu değerler?
bunu en mantıklı acıklaması arkadaslarında dedigi gibi 2000 D/dk da tam gucunu uretmeye baslıyor ama buraya video sunu koyayım youtubeden 0 - 224 hızlanmasını
YouTube - 224 km/h en Volkswagen Polo GTI (Option Auto)
tam bu konuyu dün bocanegra alan bir arakdaşım ile konuşuyorduk, açıklaması şöyle;
bocanegra da bazı parçalar carbon olduğuy için daha hafif.
hızlanmanın vw'nın satış sahtekarlığından kaynaklandığını söylemeliyim. 0-100km ile 0-60mil aynı değil. 97km civarına denk geliyor bu da o aradaki 0.3 snyi oluşturuyor.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)