User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Polo Gti & İbiza Cupra

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nromalde evet standart yazıyor ama diger konuda eski degil bugun yazdım Bi-Xenon cam tavan bunlar baska varmı bilmem ama opsiyon olarak sunuyor bu seferde fiyat cosuyor yanı ikinci eline bile 53,000 binlira istendigine gore acaba sıfırı kaca gelecek...sonucta aynı ekıpman ve hatta standart donanımı fazla olan bir İbiza hatta 53,000 ustu verilcekse Seat İbiza Bocengera da ola bilir bu alınacak arac Oyumu Seattan yana kullanırım daha iyi ama araştırıp soyleyecem simdi ekipman listesine tekrar bakacam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polo yok olanlar icin 50,000+ isteniyor bosu icin 5-6 ay bekliyorsun yani bence kocaman bir yalan. opc den geri kalmaz hemen hemen aynıdırlar diye dusunuyorum.
    aynen bu sekilde yazıyor arkadasım yanı okadar beklementense ayrıca.... Seat Cupra alına bilir...

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana delikanlı sözü verdin,sözünü tutmazsan delikanlı değilsin!hadi görelim bakalım!

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu iç dizayn ile gelecekse bende alayım bi GTI
    aynen bu donanım geliyor

fuarda içinde oturup kalmıştım

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bocenegra da + olarak cam tavan bose sistem ve brembo fren olması lazım ama olan yok ve 45 listesiydi 42 den bayiler sattı şimdi listesi 49 ve indirim yok extralarda yok cuprayla aynı polo gti elinde olan bayiler var 13 bayi ile görüştüm hepsi hep fiyatlar farklı 5k daha çok var ellerinde ben beyaz sunrooflu arıyorum bulamadım bulan varsa hemen aliyim polonun TR paketi 43 değil 49 lira 53 diyen var 48500 diyen var bugün sipariş etsem 3 ay şimdi yine el altından siyah 5k sunrooflu buldum ama istemiyorum 3k beyaz sunrooflu istiyorum aynı motor dsg tüm seçeneklere gittim baktım iç gti dış extralari olursa bocanegra fabia rs begnmedim scirocco çok fazla var 2.el de soğudum bence kesinlikle leon fr tdi dsg ama yeni kasası gelecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre sende haklısın ama en guzel Leon 2,0 TDI FR ama Polo GTI ve Ibıza Cupra derseler Hıc sasmadan Cupra derım...

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polo doğru karardır bence...

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iç mekan hakkında sorumu es geçmeyelim lütfen, TR'ye de bu şekilde mi geliyor ? Bir anda Polo GTI alasım geldi 43lira liste fiyatı + 2 lirada cam tavan 45e alınacak çok mantıklı bir araç sanki
    Malesef. O gördüğün ekran ve standart yazıp da aslında opsiyonel olan xenon,cruise,yağmur sensörü,park sensörü ve konfor paketi ile fiyat oluyor 53 bin TL
    Su an ellerinde var olan GTi ların 4 kapı oldugunu düşünürsek kesinlikle Cupra derim.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Otomatik klima, RNS 510 falan hepsi opsiyoneldi İbrahim abi, ben incelediğimde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu anda sitesinde Standart diyor ama gidip sordugunuzda opsiyonel diyorlar nasıl bende anlamadım Bizim aracı alırkende sorduk opsiyonu varmı diye evet dediler yurt dısı sıtesınde eklediğimiz hersey standart gozukuyor TR deki VW sitesinde olmadıgı ıcın gecırmek ıstedı doğuş bize ama baya bı cabaladık anca oyle ındırım falan yaptılar oyle aldık...o sitedeki yazanın cogu parcayı opsiyon olarak sunuyorlar normalde standart ama...

JOCCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/kars...iza-cupra.html

iç mekan hakkında sorumu es geçmeyelim lütfen, TR'ye de bu şekilde mi geliyor ? Bir anda Polo GTI alasım geldi 43lira liste fiyatı + 2 lirada cam tavan 45e alınacak çok mantıklı bir araç sanki
    iç mekan tamamıyle aynı, hatta direksiyon kumandaları eksik bu resimde..
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

Tnrylsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede polo gtı
    K20Z4 FN2 TYPE'R
    R - 15655

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 kapı polo gti al bence

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlgi ve önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar.

50 bin tl ye ful donanımlısı var,zaten başka modelde yok yani listede yazan 43 bin fiyat ,kandırmaca,standart version diyorlar ama getirilmiyor Kırmızı rengi hoşuma gitti.İç mekan resminde vites kolu farklı ve direksiyonda kumandalar var yeni modelde ve navigasyon yok.Cupra daha hafif ve daha agresif duruyor ama içi iğrenç polonun yanında.Satarkende polonun 4 kapılı olması avantaj gibi.

Hakan sana özel olarak cvp vereyim.Golf r hem çok pahalı hemde ağar,scirocco r daha mantıklı ama azıcık pahalı 54 bin € gibi.Onuda uzun zaman beklemek gerekiyormuş sipariş sonrası ve istediğim gibi yükleyemeyeceğim çünki dsg bir yere kadar kaldırıyor.Ya gene Cupra alacağım yada hatununda kullanabileceği az ateşli bir fındıkDaha karar vermedim ama iç işleri bakanı yoğun baskı modunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlgi ve önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar.

50 bin tl ye ful donanımlısı var,zaten başka modelde yok yani listede yazan 43 bin fiyat ,kandırmaca,standart version diyorlar ama getirilmiyor Kırmızı rengi hoşuma gitti.İç mekan resminde vites kolu farklı ve direksiyonda kumandalar var yeni modelde ve navigasyon yok.Cupra daha hafif ve daha agresif duruyor ama içi iğrenç polonun yanında.Satarkende polonun 4 kapılı olması avantaj gibi.

Hakan sana özel olarak cvp vereyim.Golf r hem çok pahalı hemde ağar,scirocco r daha mantıklı ama azıcık pahalı 54 bin € gibi.Onuda uzun zaman beklemek gerekiyormuş sipariş sonrası ve istediğim gibi yükleyemeyeceğim çünki dsg bir yere kadar kaldırıyor.Ya gene Cupra alacağım yada hatununda kullanabileceği az ateşli bir fındıkDaha karar vermedim ama iç işleri bakanı yoğun baskı modunda

arkadasım sen bence en iyi bi bocengera al rahat et )) en guzelı cupra abisinden ınıp kardesine bin daha iyi polunun ıc dızaynı ile cupranınkı karsılastırılamaz ama ***** aynı paraya Bocengera Daha makbul olur hem cam tavan hem cift renk hemde daha agresif yada bunların hepsi bir kenera temizinden birtane Honda Civic VTI sedan

R-Turbo
    Misafir
    polo gti

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi leon cupradan sonra sana çok yavaş ve içi felan dar gelecek 1.4 tsi+tek kapı sıkıntısı olacak.Bence 2.0 dsg fr tdi 170hp yada sıfır leon cupra derim

burak özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde bugün polo gti aldık.. Cuprayada bindim poloyoda bindim polo bir başka cuprada konfor yok bi çukura düşsen tak tuk ediyo.. 2 aracın denemesinide yapmıştık daha önce 2.vites50kmh'da basınca polo 2-3 boy açıyo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde bugün polo gti aldık.. Cuprayada bindim poloyoda bindim polo bir başka cuprada konfor yok bi çukura düşsen tak tuk ediyo.. 2 aracın denemesinide yapmıştık daha önce 2.vites50kmh'da basınca polo 2-3 boy açıyo..

burak hayırlısı olsun 4 kapısını ıyı bula bilmissiniz allah kaza bela vermeden kullanmayı nasıp etsin Birde Modlamayı )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)