rczde ıyı yol tutar be:)
Printable View
rczde ıyı yol tutar be:)
Cipliyse rcz kesin gecer, 2stocksa az farkla rcz gecer. 200den sonra rcz acar arayi
rs yalan eder 200 hp manuellini ;) chipli denilio şimdide anca öle geçer ztn
rcz 200 lükse manueldir. 156 lıga chip yapıldıysa 197 civarı oldugu söyleniyor. acaba o şekildemi araç.
Bence yarıştırmayın Alsancak, Park Caddesi, Bağdatta şekil yapsın:D
Sağlıklı ve iyi yürüyen bi rs in karşısında rcz nin şansı yok gibi :)
rcz çok özel bi araba böle konuşmayın onun hakkında. sonra çok sinirlenir...:)
rcz 200hp lik turbo araba nası yürümüyor yahu
köpek gibi gidiyodur tahminim düz vites 200 lükler
156 otomatiklerle karıştırmayın...
karşılaştırmaya gelincede stock vs stock olucaksa rcz geçer öbür şekilde spec lere bakar
hayır her koşulda rcz geçer
rs alır bence 207 rc ile rcz yi denemek lazım 7.1 ıkısınınde 0/100leri
bence chipli ise rcz stocksa rs 200 den sonra rcz tin hiç bir şekilde şansı yok.
Virgül olmadığından biraz karışık geldi cümle. RCZ stok ise 200 den sonra hiç şansı yokmu demek istedin. Eğer öyle ise katılmıyorum. Çünkü belki stock RCZ iyi yürüyen bir RS'e geçilir ama 200 den sonra işler değişir. 6 ileri şanzımanı ve çok devir çevirmemesine rağmen tüm devir aralığında turbonun sağladığı tork ile 200 üstünde RS'ten daha başarılı olur.
hiç bir şekilde 200 km hızdan sonra rcz geçemez dedim rs alır bence.6 ileri olması bir şeyi değiştirmez son süraz yine aynı ben msc ile aynı yürüyorum 6 ileri olmasına rağmen.
Denemek isteyen stock RCZ leri bekliyorum
Alakayı anlayamadım. Ben TopSpeed daha yüksek demedim ki. Son hız değişmez demişsin. 250 km'yi 6 vitese dağıtmak var düşük devir dönen torklu bir makinaya. Birde 5 vitese aktarmak var. Tabikide aynı hızı yapabilirsin ama aynı anda mı yapıyorsunuz. Bence 200 km üstünde RCZ daha avantajlı olur. Misal 150km/s gibi bir hızda deneme yapsalar sırf yüksek hızdaki farkı görmek için o zaman bu dediklerimizin hangisinin doğru olduğu ortaya çıkar.
Yok mu RCZ si olan
Bu arada stock clio rs benimki
Son süratım 255 KM - 5. vites devir kesici