rczde ıyı yol tutar be![]()
rczde ıyı yol tutar be![]()
Cipliyse rcz kesin gecer, 2stocksa az farkla rcz gecer. 200den sonra rcz acar arayi
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
rs yalan eder 200 hp manuellinichipli denilio şimdide anca öle geçer ztn
rcz 200 lükse manueldir. 156 lıga chip yapıldıysa 197 civarı oldugu söyleniyor. acaba o şekildemi araç.
rcz 200hp lik turbo araba nası yürümüyor yahu
köpek gibi gidiyodur tahminim düz vites 200 lükler
156 otomatiklerle karıştırmayın...
karşılaştırmaya gelincede stock vs stock olucaksa rcz geçer öbür şekilde spec lere bakar
rs alır bence 207 rc ile rcz yi denemek lazım 7.1 ıkısınınde 0/100leri
Virgül olmadığından biraz karışık geldi cümle. RCZ stok ise 200 den sonra hiç şansı yokmu demek istedin. Eğer öyle ise katılmıyorum. Çünkü belki stock RCZ iyi yürüyen bir RS'e geçilir ama 200 den sonra işler değişir. 6 ileri şanzımanı ve çok devir çevirmemesine rağmen tüm devir aralığında turbonun sağladığı tork ile 200 üstünde RS'ten daha başarılı olur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
hiç bir şekilde 200 km hızdan sonra rcz geçemez dedim rs alır bence.6 ileri olması bir şeyi değiştirmez son süraz yine aynı ben msc ile aynı yürüyorum 6 ileri olmasına rağmen.
Alakayı anlayamadım. Ben TopSpeed daha yüksek demedim ki. Son hız değişmez demişsin. 250 km'yi 6 vitese dağıtmak var düşük devir dönen torklu bir makinaya. Birde 5 vitese aktarmak var. Tabikide aynı hızı yapabilirsin ama aynı anda mı yapıyorsunuz. Bence 200 km üstünde RCZ daha avantajlı olur. Misal 150km/s gibi bir hızda deneme yapsalar sırf yüksek hızdaki farkı görmek için o zaman bu dediklerimizin hangisinin doğru olduğu ortaya çıkar.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)