O ne demek ya?
Ben inşallah manchester barcelonayı yener dedim diye mi diyon sen şimdi böyle :D
Printable View
O ne demek ya?
Ben inşallah manchester barcelonayı yener dedim diye mi diyon sen şimdi böyle :D
Serkan hedırssız vtec'le hedırslı vtec arasında ciddi fark oluyor ;)
Sende egzosta yokmus dediği fark olur emin ol :)
Sadece filtreli bi VTİ ile denedin mi sen?
Filtre,hedırs,egzos rahat 5-6boy yapar 240lara kadar hatta dahada fazla olur.
Biz zamanında golf gt yi 6 tane farklı vti ile denedik zamanının speclerine göre en iyi vti larıydı.Dördünün videosu youtube da var golf tsi vs vti yazarsan ilk çıkan dört videoyu izleyebilirsin araçlarda ne olduğu videoların altında yazıyor.
GT'nin hakkı dediğin gibi değil.
Stock vti ile headers,egsoz filtreli vti arasında nekadar fark olduğunuda vti iyi tanıyanlar yazsınlar.
ben fıltrelı vti ile filtre hıdır egzozlu vti arasındakı farkı ıyı bılıyorum. hergun ustunde oldugum aracı tanımıcak degilim. bız ıkı aracıda hem scıroccoyla denedık hemde golf gt ile denedık. ben aldıgımız sonucları yazdım sana. filtreli vti gt ile kafa kafaya gitti. yine aynı vti sciroccoya 1-1,5 boy fark attı. ki bendekı filtre hıdır egezozlu vti ı söylemıyorum bıle.
rocco alır bencede bırakmaz
kendı denedıgım aracı baskasından ızlememe gerek yok dıye dusunuyorum.
gt de sorun yoktu. Boy olmadıgı ıcın hesaplamasıda kolay idi. yanyana gıden araçların boylarını hesaplamak pekte zor degil.
ben fark olmaz demıyorum ıllakı fark olacaktır. ama aradakı bı hıdır ve bı egzoz 6 boy ileri atmaz vti ı.
Senın denedgın gt cok cigerliymiş kocaman masallah :icon_tup:
Boy hesaplarımız farklı diye filtre,egsoz,headerslı vti ile standart vti için dicektim cümle yanlış olmuş.
Konuyuda daha fazla uzatmaya gerek yok herkes kendi deneyimini yazıyor sonuçta.
Bu denemeyide bekliyoruz en kısa zamanda videolu bir şekilde.
eger bı fıltre hıdır egzoz benı 6 boy ileri götürecekse benım arabama bıde beyın takayım da type r larla yuruyeyım ozaman ben :)
sapıtmıyoruz muhabbet sohbet herkes deneyımlerını paylasıyor burda. kısısel hıcbır sıkıntı yok :icon_tup:
olur tabı deneme oldugu zaman haberdar ederım senı vıdeolar ustunden daha net konusuruz :) tanıstıgıma memnun oldum :heyoo:
Stock VTI, f-h-e'lu VTI'n 5-6 boy gerisinde kalır dostum.
Daha fazlası da olur yüksek süratlerde.
Niye iddia ediyosun hala anlamış değilim :S
Senin arabanla her araba bir mi?
Şuan senin aracında f-h-e var mı? aynı speclerde ki başka bi vtecle denemek ister misin?