f-h-e 175-180 arası bi hp veriyor VTI'da.
Headerssız VTI'ı abartmayın yani, headerssız vtec'i bulduğunuz yerde gömmeye çalışın headerslısı fena yapar ona bulaşmayın :D :D
Headerssız VTI zayıf VTI'dır unutulmasın ;)
Printable View
f-h-e 175-180 arası bi hp veriyor VTI'da.
Headerssız VTI'ı abartmayın yani, headerssız vtec'i bulduğunuz yerde gömmeye çalışın headerslısı fena yapar ona bulaşmayın :D :D
Headerssız VTI zayıf VTI'dır unutulmasın ;)
Konuya dönülecek olursa bende bir şeyler yazmk istiyorum .
160 lık rocco stock vrx ile denedi rocco da stoc rollde rex geçti . Sonra hemen arkadasından yine aynı rex ile filtre-egzost ve hıdırlı bir başka rocco denedi rex 1 boy geçildi ben burada kimin geçip kimin geçemeyeceğini denenmeden bilemeyiz derim ama rocco çok abartıldığı gibi değil bence
roccoda hıdır diye birşey olmaz .stok kavramımız ne hondada bazı şeyler varken stok ama sciroccoda son susturucu bile iptal olsa egzozlumu oluyor
Ben hala headers,egsoz,filtre üçlüsü 5-6 boy farkettirir diyorum.Vti sahibi olmasamda parçaların nekadar etkilediğini denemelerden çok gördüm.
Bildiğim kadarıyla beyin fazla fark yaratmıyor bahsettiğim spec vti larda.Onun yerine distribitörden avans aç bide kısa tak stok fn2 lerle 200'e kadar falan yürürsün:)
serkan yersiz inat ediyor :D
serkan aracın nasıl yürüyor bilmiyorum.
fakat miami tayfun abinin VTI'lar ile ilgili açtığı bi konu var o konuyu bi oku, ben çok biliyorum edasında olma sakın vardır belki öğreneceğin bişeyler:icon_tup:
senin yerinde olsam orayı bi okurdum şahsen
ben aldığım her aracın bakımı tam olsa bile yapıyorum. Çünkü ben ne yaptığımı ve ne zaman yaptığımı bilmiş oluyorum içime daha çok siniyor aracım:icon_tup:
filtre hedırs egzos neptune+p28, stg2 debriyaj, benzin pompası ,emme manifoldu+gaz kelebeğini değiştirir veya işletirdim, hafif volant.
birazda avans açardım speclerimi bu şekil yapardım.
juggernaut@ kısa vtecleri geri düşürüyor aşırı yüklü olupta devir çevirmedikçe. f.h.e 2lüsüyle bitiriyor arabayı yani :)
Edit: konuyu buldum; http://www.techturkey.com/forum/atmo...alar-icin.html
Altta basınca 2.vites 55,60 gibi artısı oluyorda üstte basınca avantajı olmuyordu diye hatırlıyorum. Gerçi kısa olan her araç için bu böledir.
60 VTI'ın en ölü devri :D kimse 80den aşağı basmak istemez, vtec open ! :D
Kısalı vti'ında 80 de basma gibi şansı yok sanırım bassa bile bastığı gibi vites atar herhalde:)
Her VTI bir değil serkan.
Aynı speclerde ki bi araç diğerine üstünlük kurabiliyorsa,
Şu 5-6boy olayı da rahat rahat gerçekleşir diyorum.
Daha bişey yazmıycam sabit görüşlü bi arkadaşımızsın :)
alican ınat yok ortada kardesım. tayfun abının konusunu ben coktan okudum. ortada bılmıslık falanda yok ben baskasının arabasına gore degıl kendı arabama gore konusuyorum. filtreli vti dedigim vti da cok yakın bı kardesımın aracı bırde onun ustune konusuyorum :)
ben aracımı daha cok basıt seylerle kullanma taraftarıyım. fıltre hıdır egzoz yeter bi iddia yok cunku ortada. benı gectı senı gectım den zıyade bu sayede arkadaslıklar kurmak amac. :icon_tup:
aynı speclerdekı her vtı aynı olmaz tabıkı.
ılerleyen zamanlarda ıllakı goruruz bıyerde bu speclerde aracları :)
sabıt degıl de bende 306 hakkında bıraz bısey bılırım ama senın altında olan arac hakkında kesın olarak konusmam cunku o aracı herkesten ıyı sen bılırsın.:)
Serkan aracın hangi VTI bilmiyorum.
Sen kendi aracın üstünden yorum yapıyorsun doğrudur,
Ben sağlıklı herşeyiyle tamam olan 2 aracın arasında olucak farkı söylüyorum sana.
Geçmek geçilmek değil mevzu, o yazımda anlatmak istediğim aynı speclerde ki 2 VTI arasında bile fark olabiliyorken f-h-e'un 5-6boy getirisi rahat olur son hızlarda bunu anlatıyorum.
Kendi aracını kıstas alma sadece genel bi konuşma olduğu için.
Senin aracında o etkiyi yapmayabilir ama başka bi VTI'da yapabilir anlatmak istediğim bu yani:icon_tup:
üstad eskişehire uğruyorsan,bu yaz içinde denk gelirsek denemek isterim,fiatın multijetiyle ne oluyor hdi lar? turbo back egz,filtre,yazılım ıvır zıvırlı fiat 1.6 mj lerle aynı dolulukta hdi nasıl gidiyor?bende 122 tsi ağır bi a3 var 18 jantlı filan :),hatta kütahyada leon vardı sanırım,onlada denemek isterim.kütahya-eskişehir meeting yapmak lazım :)
En Vti & Vti Stoc - Car Videos on StreetFire
filtre hedırs egzos
stock vtec
yorum senin :) :)
bilmesek konuşmayız dostum yani:icon_tup:
tegler biraz oynandımı ilgiç sonuçlar veriyor dikkat derim =))