Megane 3 coupe 1,5 dci 105 hp
mk1 Focus sporttrend 2.0
benimde öyle önümde basan eden oldu pek giden gibi durmuyor fluence filan.kız arkadaşımın babası meg 3 kullanıyordu,şimdi şirketten era almış,o bile era çok daha iyi gidiyor diyo![]()
xdream nickli arkadaş std için yol aktarabilirse falan demiş
standart sport trend 118 ila 122 hp arası yola aktarıyor.
acaba çipli 140 hp 105lik megane 3 nekadar yola aktarıyor ? galiba arkadaş 140 hp nin hepsini yola aktardığını düşünüyor
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
satmaktan vazgeçecem şimdi![]()
evde bulursam koyarım buraya dyno sheet i ( kuzenin zırt stock aracını ölçtürmüştük zamanında)
Rs Racing Garage
ee ankara'daki herkesin ölçtürdüğü yerde ölçüldüozmn herkesin yanlış şimdi netten araştırıorum örnekleri
Rs Racing Garage
Evet öyle düşünüyorum?????
Ayrıca ben normal yazılımlarımız için söylüyorum.Dediğiniz şekilde filtresiz 17 jantlı yani stock hatta - si olan st normal yazılımla 1 2 boy BELKİ hacimden dolayı geçer.15 dakika sonra hard yazılım yüklendiğinde gecemez yada dounun box lu halini geçemez.Ben denemicem fikrimi söylüyorum denicek olan ecufastte benim hard yazılımı parasını verip yükletsin stock st ile denensin görelim bu benim fikrimdir katılmak zorunda değilsin.Bizde yere aktarırken %59 güç kaybı vermiyoruz,şuda var focusla 2. vitesle 2.vites denenmez focus 2 meggy 3 te olması lazım buda focus için avantaj olur ama yine söylüyorum hardcore yazılım olduğunda o 2 vites 3.vites farketmez..
kimse bana katılmak zorunda değil denensin görelim focus geçsin tebrik edelim..
kankaaaaa 5. vitesimde olaydı geleceğe gidiyodumsanmıyorum sporttrend o halimizi geçemezdi aracın nerden baksak 150 hp falan vardı
ben denedim işte ben 5 e attığımda 1 boy falan geçiyo beni ama 2-3-4 te 1-2 boy arası önündeyim, 6 ya atsam daha da geçerdi focus
ha yazılımım ekonomi odaklı idi, eğer açtırsaydım o zaman senaryo değişirdi ama olsun bu haliyle geçiyo yani
bu arada ilah olmuşum beni yolda gören megane coupeci "sen o box takan değilmisin" diyo bana çok garip bi duygu HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
megane bulamazsam bızım fluence le denıycem![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Arabamı bakımdan sonra yol bilgisayarını hiç sıfırlamadım, bizim denememizde var yani tüketim değerinde
3.000 kilometre ortalamam hala 5.3 litre kahretsinnnnnnnFoto çekicem bi türlü 5.4 yapamadım
Focus lpg taksa rampa yukarı arabayı ittirse yakamaz bu kadar az, varsın geçsin canım 2-3 boy
Megan dızeller neymıs arkadas stock era crdı yada focus tdcı ı gecebılıyormu,, hiç sanmıorum cok gerıde kalır bence..
Burdaki denem ıcınse eger aynı bglere gelırse st ıle meg, benzınlının daha duzgun egrılerı ıle onde olucagı muhakak ozellıkle yuksek hızda ki denenmıste
140 hplerde fılan olursa meg bı hıza kdr onde gidebılır belkı ama yuksek hızda gerıde kalması muhtemel olabılır genede, vıtes oranlarına ve egrılere bakmak lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)