Megane 3 coupe 1,5 dci 105 hp
mk1 Focus sporttrend 2.0
King of meggy satilik yazilim
Saka bi yanada deneyin gorelim cok merak ettim bnm zamanim yok yoksa hardcore yazilimla denerdim.vakti olan varsa yazilimda yardimci olurum.
Yok dayı
aslında dedıgın gıbı gucler yakın, ama herkesın dedıgı o motorlu focus ve 307 ıyı gıdıyor(bencede) 105lık leon tdı var mesela 2 araclada denedım 3-4 boy gecer leonu dizel focus, guc egrılerı sanzıman oranları ıle ılgılıde olabılır tabi
işte şimdi işler değişir dermişimama gercektende bazı araclar underrated olabılıyor, yanı lıste degerınden daha guclu, gucsuzde olabılıormus rs4ler mesela 380 fılan verıormus dynoda..
simdi fransız megane olunca dahamı iyi gidiyor yerliden onu anlamadım?
teknik verisine de baktım 11.4 sn 100 ,max hız 185.bizim leon gibi bişeymiş.focusu biraz zor geçer ki focusla aynı olmasına rağmen 307 ve c4 daha hafiftir,308 i bilmem.yani denilene göre megane 218 -220 lere kadar gidicek çat diye duracak geçerse 220 den sonra focus geçecek.focus işi 220 ye bırakmaz sağlamsa.
aslında st nın son hızı gucune gore dusuk bıraz, astra ecotec fılan olsa 136lık daha ıyı gıder,
focus tdcı 190km fabrıka verısı,205 210 cok yapmışlıgım var, 185mış megan hımmcıplısı 218 yapıor gercı:
![]()
Focus tdci dedigin kac model motor farki varmi bunlarda??eger yok ise bn inanmicaksin ama geciyorum.oda agir dumamli yazilimli ve bende agir dumanli yazilimli iken ayrica o tek biz 2 kisiydik.
ki ben ölçtürdüğümde hava 32 dereceydi bir de o var, 250 nm de tork vermişti
yazılımdan sonra hiç ölçtürmedim ne yalan söylim
ama turbosu falan çok geç spoolluyo orjinal yazılımla, 2600 devirde peak torku veriyodu
scanner falan sökük, müsait vakitte megane topicine scanlerim dyno sheeti
Focus dieseller 90lık ve 109 luk olarak 2 çeşittir. 109lukla hafif eğimde 235 düzlüktede 210-220 arası rahat görüyor.
Sport trend lpgdeyken bile sıkıntısız 220 gören dahada gitmeye niyeti olan bir araç.
Standart meganla 100lük benzinli fusionda denenir![]()
Fusion35 ------> OnurD.
hata var o bilgide.. almanyadaki renault sayfasına bak.. pardon 5 hp fazla değilmiş.. 106 hp.. 0-100ü 10,5 sn
yok mu bu arabalarla deneyen eden
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Megane 1.5 dizelin 217 gördüğüne dua edin bence
190 km/h ile giderken araba zaten 4000 devirde oluyor 6. viteste. Yeterince vites oranları kısa bir araç. 6 yı uzatsanız son sürati artar o arabanın. 200+ km/h lerde 5000 devirlere yaklaştığı için artık araba hızlanmak istemiyor.
190-200 lere kadar çok güzel hızlanıyor tabi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)