Pek hatchback tavsiye etmem fiesta, clio gibi. Tabi arabadan arabaya değişir.
Printable View
Pek hatchback tavsiye etmem fiesta, clio gibi. Tabi arabadan arabaya değişir.
ef civicimi özledim yaa.
skunk2 on arka camber kitleri almıştım.cok güzel yürüyen seti hazırlamıştım,takamadan sattım.bi iş bulursam tekrar ef alıcam.
crx guven vermıor vırajda yada bana oyle geldı
Walla eskiden, yani eskiden dediğim 1998-1999 ve 2000 yıllarında Saxo VTS ler yeni çıkmıştı. O zamanlar hatırlıyorum da arka tekerleri de viraja girerken açılı dönüyor geyiği vardı. Ne kadar doğru bilmiyorum ama Saxolar o zamanlar 106 lardan çok daha iyi yol tutuyor denirdi. Hatta bir Top Gear mı 5th gear mı hangisiyse vitesleri karıştırdım :D o programlardan birinde Saxo VTS vs Clio RS testi vardı pistte. Düzlüklerde Clio RS arayı açarken virajlarda ve keskin dönüşlerde Saxo VTS RS i yakalıyordu.
Saxo VTS de düşünülebilir diyorum o fiyat aralığında. Clio RS derseniz iyi bir amörtisör ve yay desteği ile tam bir go-cart makinası oluyor. Hem çok hızlı hem çok torklu ki virajlarda her seferinde vites düşürmeye gerek kalmıyor hem de direksiyon tepkimeleri oldukça iyi. Utku sanırım baya bi para harcamıştı eski RS inin yol tutuşuna. Dediğine göre çok iyi olmuştu.
Bu arada Focus Sport Trendin yol tutuşunu ben de çok duymuştum. Ama herşey sadece yol tutuş değildir ya :) Araba bastın mı biraz da yürümesi lazım. Hayat hep virajlardan oluşmuyor :D Bazen uzuuun düzlüklere de rasgeliniyor. İşte o zaman virajdan çıkınca keyifli dakikalar kabusa dönüşmesin :D
Gerçekten ne yapacağı belli olmuyor normal şartlarda bende çok güvenmiyorum. En azından EF 'ye alıştıktan sonra Crx farklı geliyor.
EK Vti kullandım. kötü gelmedi açıkçası ama EF ile kıyas kabul etmez.
Satan bin pişman :D
izmitte, sahibi askere gitti, kendisi kapalı garajda yatıyor, sahibindende ilanı da var :) 41 FL 428
ön takımda 1-2 eksiği var şu an, amortisör ve yaylar da farklı bi RS üzerinde.. hala gokart gibi değil malesef..
Bahsedilen sistem saxo ve 106'da değilde 306 GTi-6'da bulunan passive rear wheel steering durumu olmalı.
http://www.otoalmanak.com/wp-content...-1600x1200.jpg
Bahsettiğin video 2000 senesinden olmalı Bora. Tiff baya eğleniyor.:)
YouTube - ‪Renault Clio Sport 172 vs. Citroen Saxo VTS (Top gear)‬‏
ahahaha walla doğru seninkine bindik mükkml yol tutuodu ben kendiminkinde hissediodm dur utku napıosn diodum :D ama utku benimkini sürdğünde yapma bak senin araç gibi deil dedim dinlemedi :D virajı yan yan çıktık :D tırsmıştm :D ama yinede çıkmadık yoldan :D U rs harbiden çok ii yol tutuodu zevkliydi =) benimki arka çeker gibi :D
modifiyeye girilirse komik paralar parçaları ve b20 swapla zaten videoları kaldırmışlar öyle diyorum bırakmaz kimseyi ortada okadar şaka yapan makine bi caterham / westfield
birde smart hayabusa swap gordum bu 3 araba şaka makineleridir supersportlara pistte
en kolay ulaşılabilecek o bütçeyle ef civictir :)
Ben pes ettim bu konuda. Pasif izleyici moduna geçtim. :)