eğer megane pistte focusu böyle ezerek geride bırakmışsa ben başka ne diyebilirimki reno için?
aşmış kendini valla renault helal olsun.
o kadar farkı redbull lotusa atmadı.
çizelim 150.000lik zirveden focusu, r26yı koydum en başa.
EF civic bayagi ovgu almis hic denemedim ama CRXin virajda EK civicten iyi oldugu kesindir...
Experience is what you get when you don't get what you want.
Pek hatchback tavsiye etmem fiesta, clio gibi. Tabi arabadan arabaya değişir.
ef civicimi özledim yaa.
skunk2 on arka camber kitleri almıştım.cok güzel yürüyen seti hazırlamıştım,takamadan sattım.bi iş bulursam tekrar ef alıcam.
OEM+
Walla eskiden, yani eskiden dediğim 1998-1999 ve 2000 yıllarında Saxo VTS ler yeni çıkmıştı. O zamanlar hatırlıyorum da arka tekerleri de viraja girerken açılı dönüyor geyiği vardı. Ne kadar doğru bilmiyorum ama Saxolar o zamanlar 106 lardan çok daha iyi yol tutuyor denirdi. Hatta bir Top Gear mı 5th gear mı hangisiyse vitesleri karıştırdımo programlardan birinde Saxo VTS vs Clio RS testi vardı pistte. Düzlüklerde Clio RS arayı açarken virajlarda ve keskin dönüşlerde Saxo VTS RS i yakalıyordu.
Saxo VTS de düşünülebilir diyorum o fiyat aralığında. Clio RS derseniz iyi bir amörtisör ve yay desteği ile tam bir go-cart makinası oluyor. Hem çok hızlı hem çok torklu ki virajlarda her seferinde vites düşürmeye gerek kalmıyor hem de direksiyon tepkimeleri oldukça iyi. Utku sanırım baya bi para harcamıştı eski RS inin yol tutuşuna. Dediğine göre çok iyi olmuştu.
Bu arada Focus Sport Trendin yol tutuşunu ben de çok duymuştum. Ama herşey sadece yol tutuş değildir yaAraba bastın mı biraz da yürümesi lazım. Hayat hep virajlardan oluşmuyor
Bazen uzuuun düzlüklere de rasgeliniyor. İşte o zaman virajdan çıkınca keyifli dakikalar kabusa dönüşmesin
![]()
izmitte, sahibi askere gitti, kendisi kapalı garajda yatıyor, sahibindende ilanı da var41 FL 428
ön takımda 1-2 eksiği var şu an, amortisör ve yaylar da farklı bi RS üzerinde.. hala gokart gibi değil malesef..
Bahsedilen sistem saxo ve 106'da değilde 306 GTi-6'da bulunan passive rear wheel steering durumu olmalı.
http://www.otoalmanak.com/wp-content...-1600x1200.jpg
Bahsettiğin video 2000 senesinden olmalı Bora. Tiff baya eğleniyor.
YouTube - ‪Renault Clio Sport 172 vs. Citroen Saxo VTS (Top gear)‬‏
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
ahahaha walla doğru seninkine bindik mükkml yol tutuodu ben kendiminkinde hissediodm dur utku napıosn diodumama utku benimkini sürdğünde yapma bak senin araç gibi deil dedim dinlemedi
virajı yan yan çıktık
tırsmıştm
ama yinede çıkmadık yoldan
U rs harbiden çok ii yol tutuodu zevkliydi =) benimki arka çeker gibi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)