User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
120 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Polo Gti Revo & Opel Insignia Opc Sport Tourer Stock

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    revo technik son noktayı koyar söylim.
    Senide çağırayımda olurda geçerse 200 e kadar sen yanaşıp birde benim ile dene dersin

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senide çağırayımda olurda geçerse 200 e kadar sen yanaşıp birde benim ile dene dersin
    sen neyin peşindesin opc,mopc,şopc,kopc ne o?spor arabamı ?nerden nereye kendi kendini yedin.kağnı larla uğraşıyorsun.ALLAH gönlüne göre versin.

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Insignia 6 ile düz. Ayrıca burada konusu geçen araba sport tourer değil sedan. Sedanlada 1735 kg. Buyrun girin opelin kendi sayfasına bakın. Görkem insignia nın aerodinami direnci 0,27 polonun ki daha da yüksektir arkası hatch olduğu için. Şanzıman başarılı o kadar. dediğim gibi İnsignia vites kaçırmazsa önde olur. Standart poloyu zaten delip geçer.
    Opel'in sitesine bakıcağımıza buradaki başlığa baksak daha iyi. Araba sedan değil bi kere ayrıca poloda revoda var
    alıntıya HAYIR...

JOCCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım öyle şeyler yazıyorsunki,megan rs binmiş olman beni ciddi ciddi düşündürüyor.Bahsi geçen araba tourer.Sırf senin için bu hafta içinde ben teklif edeceğim komşuya deneme teklifi.425 tork nasıl polonun iki katı yapıyor anlamadım yada sen nasıl bir matematik kullanıyorsun?Sana tekrar ve son kez söylüyorum,stock olmak kaydı ile opc 200 kadar beni geçemez
    al benden de o kadar..
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videodan ölçtüğüm kadar ( sağlıklı olmaz tabi ) Polo'nun 0-100'ü 5sn'in altında mı??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su deneme olmıcakmı artık

A.Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence hiç bulaşmayın opc rahat geçer. Sizin hızlanma videonuza baktım 100 civarına kadar harika ama ondan sonrası biraz ağır kalıyor.
    Custom Electronic Projects

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    standart insignia sport tourerın revolu gti geçmesi cidden zor 200 e kadar, 200 den sonra açar bayağı hacim farkındanda insignia o kadarda iyi giden bir araç değil opc 2.8t ye standardında standart gti arasında çok bir fark göremedim, hafif hantal kalıyor ama yazılım falan varsa o zaman değişir işler.. 325 hp çok büyük bir değer değil öylesine ağır bir araç için

gti o bahsedildiği gibi ezilceğini sanmıyorum en fazla 200 e kadar 2-3 boy fark olur oda olursa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo hadi revo ile torkunu 300 e çıkarsın ki tavsiye edilmiyor. OPC de yazılım ve egzost olduğunu biliyoruz ve tork sınırlaması koyduklarını sanmıyorum. Tork rahat olarak 520 leri görmüştür. Tam olarak 2 katı olmasada yakın o orana.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok ben megane rs kullanmıyorum. Benim ki TIR.
    Bu arada sport tourer olduğunu görmemişim pardon.
    IN BOOST WE TRUST

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200'e kadar bencede kilo avantajıyla Gti götürür. Zaten sende 200 de bırakırsın abi. Bu kadar basit

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman be iyiki 300 yapıyorsun hee Yok abi siz beni artık kaale almıyorsunuz polo gti küçümsüyorsunuzAma birgün çıkacağım karşınıza fena olacak
    çık abi karşıma farketmez hertürlü yaww ATTAN İNİP EŞŞEĞE BİNMEK DİYE HERALDE buna deniyo diyceeeem ama alakasız eşşek bile kalmaz cupranın yanında caaanım arabayı sattın bi büyük turbo koyucaktık aynen devam dı . 4gözle bekliyorum karşıma çıkacağın günü (gözlüklerimi çıkarmadan) hee bu arada 300 değil 320 olucaktı düzeltiyim

Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen neyin peşindesin opc,mopc,şopc,kopc ne o?spor arabamı ?nerden nereye kendi kendini yedin.kağnı larla uğraşıyorsun.ALLAH gönlüne göre versin.
    al benden de o kadar. madem polo yu aldın bu deneme meneme işlerinden uzak dur artık efendi efendi bin
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim değişiklik iyidir hayret yaa gidipte 206 dizel almadımya bazıları gibiBu geçiş dönemi,sen es şimdi ben yokken otobanlarda,yakında gürlicem ben sen merak etme

Alıntı dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videodan ölçtüğüm kadar ( sağlıklı olmaz tabi ) Polo'nun 0-100'ü 5sn'in altında mı??
    Yok okadarda değil ama 6 sn nin altında.Bu arada sedan opc 0-100 6 sn 1710 kg,demek stock touer daha yavaş

[QUOTE=34GUN34;2509583]çık abi karşıma farketmez hertürlü yaww ATTAN İNİP EŞŞEĞE BİNMEK DİYE HERALDE buna deniyo diyceeeem ama alakasız eşşek bile kalmaz cupranın yanında caaanım arabayı sattın bi büyük turbo koyucaktık aynen devam dı . 4gözle bekliyorum karşıma çıkacağın günü (gözlüklerimi çıkarmadan) hee bu arada 300 değil 320 olucaktı düzeltiyim

320 mi yuhunger,okadar yapıyormu s3?Araba nasıl konuşturuyor dimi insanı,bir kaç önce işten eve evden işe olanlar nasıl atar gider modunda)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çık abi karşıma farketmez hertürlü yaww ATTAN İNİP EŞŞEĞE BİNMEK DİYE HERALDE buna deniyo diyceeeem ama alakasız eşşek bile kalmaz cupranın yanında caaanım arabayı sattın bi büyük turbo koyucaktık aynen devam dı . 4gözle bekliyorum karşıma çıkacağın günü (gözlüklerimi çıkarmadan) hee bu arada 300 değil 320 olucaktı düzeltiyim

al benden de o kadar. madem polo yu aldın bu deneme meneme işlerinden uzak dur artık efendi efendi bin
    Ben cady le bile gazlıyorum yaaa polomla nie gazlamayayım...Sen 206 ile gazlamıyormuydunGel drag yapalım diyecem ama 4 çekişsin yaa

Hakan bey sizi bu site önünde drag yapmaya çağırıyorum,hodri meydan,görelim deli cupranızı

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben cady le bile gazlıyorum yaaa polomla nie gazlamayayım...Sen 206 ile gazlamıyormuydunGel drag yapalım diyecem ama 4 çekişsin yaa

Hakan bey sizi bu site önünde drag yapmaya çağırıyorum,hodri meydan,görelim deli cupranızı
    0-300 km/h diyosun yani şu avatarındaki resmi de değiştir bi zahmet,rica ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0-300 km/h diyosun yani şu avatarındaki resmi de değiştir bi zahmet,rica ediyorum.
    0-300 neden bukadar takıldınız anlayamadım iyiki arabalarınız 300 yapıyor.0-100 yapalım 50-140 rol yapalımTamam ben resimi değiştireceğim ama lütfen sizde nicinizi değiştirin.

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LÜTFEN yukarıdaki yazılarınıza dikkat ediniz 2011 206+ dizel olucaktı 206 dizel değil abi eşşek yolda AT ahırda. işten eve evden işe muhabbetide gidişim suskun olmuştu dönüşüm muhteşem olacak modeliydi

heee bu arada bekliyorum en kısa zamanda atarını giderini haberin olsun
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

RED DEVIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0-300 neden bukadar takıldınız anlayamadım iyiki arabalarınız 300 yapıyor.0-100 yapalım 50-140 rol yapalımTamam ben resimi değiştireceğim ama lütfen sizde nicinizi değiştirin.
    MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN

CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LÜTFEN yukarıdaki yazılarınıza dikkat ediniz 2011 206+ dizel olucaktı 206 dizel değil abi eşşek yolda AT ahırda. işten eve evden işe muhabbetide gidişim suskun olmuştu dönüşüm muhteşem olacak modeliydi

heee bu arada bekliyorum en kısa zamanda atarını giderini haberin olsun
    Benim sana atarım yok olmazda yemez yani Ama resmimi beğenmeyen ama kendi nici 3 yıl öncede kalan bir arkadaş var aramızda,gelsin hızlı arabasıyla 0-100 yapalım 40-120 yapalım yapalımda yapalım işte,sende cam car ol

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)