su deneme olmıcakmı artık![]()
Bence hiç bulaşmayın opc rahat geçer. Sizin hızlanma videonuza baktım 100 civarına kadar harika ama ondan sonrası biraz ağır kalıyor.
Custom Electronic Projects
standart insignia sport tourerın revolu gti geçmesi cidden zor 200 e kadar, 200 den sonra açar bayağı hacim farkındanda insignia o kadarda iyi giden bir araç değil opc 2.8t ye standardında standart gti arasında çok bir fark göremedim, hafif hantal kalıyor ama yazılım falan varsa o zaman değişir işler.. 325 hp çok büyük bir değer değil öylesine ağır bir araç için
gti o bahsedildiği gibi ezilceğini sanmıyorum en fazla 200 e kadar 2-3 boy fark olur oda olursa![]()
polo hadi revo ile torkunu 300 e çıkarsın ki tavsiye edilmiyor. OPC de yazılım ve egzost olduğunu biliyoruz ve tork sınırlaması koyduklarını sanmıyorum. Tork rahat olarak 520 leri görmüştür. Tam olarak 2 katı olmasada yakın o orana.
IN BOOST WE TRUST
yok ben megane rs kullanmıyorum. Benim ki TIR.
Bu arada sport tourer olduğunu görmemişim pardon.
IN BOOST WE TRUST
çık abi karşıma farketmez hertürlüyaww ATTAN İNİP EŞŞEĞE BİNMEK DİYE HERALDE buna deniyo diyceeeem ama alakasız eşşek bile kalmaz cupranın yanında
caaanım arabayı sattın bi büyük turbo koyucaktık aynen devam dı . 4gözle bekliyorum karşıma çıkacağın günü (gözlüklerimi çıkarmadan)
hee bu arada 300 değil 320 olucaktı düzeltiyim
al benden de o kadar. madem polo yu aldın bu deneme meneme işlerinden uzak dur artıkefendi efendi bin
![]()
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
Kardeşim değişiklik iyidir hayret yaa gidipte 206 dizel almadımya bazıları gibiBu geçiş dönemi,sen es şimdi ben yokken otobanlarda,yakında gürlicem ben sen merak etme
Yok okadarda değil ama 6 sn nin altında.Bu arada sedan opc 0-100 6 sn 1710 kg,demek stock touer daha yavaş
[QUOTE=34GUN34;2509583]çık abi karşıma farketmez hertürlüyaww ATTAN İNİP EŞŞEĞE BİNMEK DİYE HERALDE buna deniyo diyceeeem ama alakasız eşşek bile kalmaz cupranın yanında
caaanım arabayı sattın bi büyük turbo koyucaktık aynen devam dı . 4gözle bekliyorum karşıma çıkacağın günü (gözlüklerimi çıkarmadan)
hee bu arada 300 değil 320 olucaktı düzeltiyim
320 mi yuhunger,okadar yapıyormu s3?Araba nasıl konuşturuyor dimi insanı,bir kaç önce işten eve evden işe olanlar nasıl atar gider modunda)
LÜTFEN yukarıdaki yazılarınıza dikkat ediniz 2011 206+ dizel olucaktı 206 dizel değilabi eşşek yolda AT ahırda. işten eve evden işe muhabbetide gidişim suskun olmuştu dönüşüm muhteşem olacak modeliydi
heee bu arada bekliyorum en kısa zamanda atarını giderini haberin olsun![]()
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)