Her insanın otomobillerde begenmedikleri noktalar olabilir. Ama sizin ki resmen dar görüşlülük. Eger ki sadece bir kusurdan yola çıkarak bütün dinamikleri yok sayabiliyorsanız bineceginiz arabanın en az 300k euro civarlarında olması lazım :)
Printable View
simetri hastası, mükemmeliyetçi yapıya sahip ve aşırı detaycı birisi için geçerli değil söyledikleriniz.
benimde içinde bulunduğum bu tür insanlar bir gösterge sebebiyle (c2) başka bir aracı tercih eder, amblemini beğenmediği için (lg) başka bir teknolojik cihaza yönelirler vs...
kaldıki fn2 ve s2000e kötü araçlar demedim asla.
müthiş çarpıcı yönleride var tabi.
sadece sahip oldukları bazı detaylar tercih etmemi engelliyo diyorum anlatabildim umarım.
+dar görüşlülük bir markaya körü körüne bağlanmakla daha çok uyuşuyo bence. ;)
Ben size Honda'ya körü körüne baglanın demiyorum ki, sadece bir detay yüzünden komple dinamigi yok saymanıza mana veremiyorum. Digital kadranı yüzünden s2000 gibi bi arabayı tercih etmemek bana mantıklı gelmiyor sadece.
Kaldı ki bu ortamda yakından tanıyan pek çok insan Subaru markasına olan hayranlıgımı bilir. Ama bu tercih meselesidir, Honda seven insana da saygı duymak lazım.
Her markanın eleştirilecek yönleri var elbette. Bir hususta fanatik olmak mantıklı gelmiyor bana da.
dijital göstergeya sahip bir araç asla spor araç olamaz dedikten sonra "simetri hastası, mükemmeliyetçi yapıya sahip ve aşırı detaycı birisi için geçerli değil söyledikleriniz." bu özellikleri sayıp altına yazdığın mesaj çok alakasız
o özlliklere kıvraklığıda ekle bence:)
o fiyatlara fn2 gercekten mantikli bi arac, cupraya gore ici ve disi daha guzel, gonul gozu ile bakmamak lazim ama objektif olmak lazim:D gonul gozu olanlar ep3 u daha guzel bulur onun gibi bisey:D
Ne EP3'e ne FN2'ye stock bindim.. Hatta FN2'ye binmedim :D Ama oradan şuradan buradan öğrendiklerimle;
EP3 stockta yol tutuş olarak FN2'den daha iyi. (Arkaların bağımsız süspansiyon olmamasından dolayı FN2'nin)
Motorları basitçe K20 ama biri K20A.... K20Z... (sayılarını yazmıyorum özellikle). Yani motorlar farklı, bir çok parçası farklı. Hatta onun tüm listesini yine buna benzer bir konuda yazmıştım.
EP3'ün gaz kelebeği telli, FN2'nin elektronik olduğu için; EP3'ün gaz tepkisi daha çabuk.
Stockta binmediğim için bir şey diyemiyorum ama FN2'nin orijinalde bile çok sert süspansiyonlara sahip olması Top Gear'dan Jeremy'nin baya alay konusu olmuştu. Hatta "Beni geçtim, bunu alacak ergenler için bile çoooookk sert". demişti.
FN2'yi ilk gördüğümde dıştan midem bulanmıştı, şu an galiba çok seviyorum. Hele o önden bakışı :D Ayrıca iç tasarımı ***** gayet iyi, ben o direksiyona aşığım zaten.
FN2'de sonuç olarak VSA var, bu sizi biraz daha güvende hissettirebilir.
Donanım konusunda yorum yapmak istemiyorum, çünkü Type-R'da aradığım en son şey konfor ve donanımdır.
FN2 dünya genelinde şu ana kadar ki Type-R'ların yüz karası olarak bilinir. (Ben demiyorum onlar diyor :D )
İkisinin de sesi bence çok güzel. Birini alırsan diğerini aramazsın ses olarak. BS'nin videolarını ayda 1 defa izlerim en az, en sevdiğim FN2'dir ülkemde. :)
Benim yapabileceğim yorum budur.
Ha bir de S2000 kadranının beğenmeyen Simge ablaya en yakın zamanda Senna'nın araç sürerken Mclaren-Honda'da kadrana dikkat etmesini öneririm. Belki tanıdık bir şeyler görürsün :)
musty fn2 al ciddi pişman olmazsın hatta şuan itibariyle ara bulmanda zor olacakdır :)
Artik fn2 de alinabileck araba kafmda zaten :) smdilk bakiniyorum yabas yavas bu 3 araca. Model km temzlik ve fiyat mantgi yapmak ve en mantklisini yapmak dha doru olur heralde . Ama
Fiyatna gore dusunrsek s2k hayal olur gibi bu durmda cnku fiyatlari alms basni gitms bence bya abartmslar yanls anlamasn kmse bnim gorusmdr bu. O fiyatlara m3 lere bakmak dha
Mantkli gelr bna ama kisn bole degldi fiyatlari yne kis gelnce duaecgne inanyrm . Hayrlsi diyelm artik bakalim onumuZe neler cikacak :) ama fiyat ta anlasabldgm temz bi s2k ya
Binmek hayalimdi hep :)
Telefondan cevap yaziyorum iki gundr musait olamadigm icn konuyu da takip etmek istiyorm bi yandan da onun icin ne yazdgmi okuyamiyorum kusura bakmayin normalde turkcem iyidir :)
sesli harfleri biz okuyanlar yerleştiriyoruz valla o mesaja.
hatta mesajı nasıl anlamak isteyen varsa o şekilde harfleri değiştiriyodur kendi aralarında. :D
ceptenmiş ama hak verelim. :)
şu ep3 dediğiniz typer ın nesi yol tutuyor ben anlayamadım direksiyonunda çeyrek tur boşluk olan bir araç hafif çukurdan kaçıcam misal az birşey kırııorum araba hala düz gidiyor mesela vti larda öle coilover falan takarsanız nolur bilmem ztn benide ilgilendirmez ben stock için konuşuorum