Aynen kardeşim. Anlayan anlar ancak.
Nedense Honda severler ve HondaSevenleriSevmeyenler var çok ilginç bir durum. FN2 - EP3 tartışması herzaman geçti ama ben hiçbir FN2 severin diğer bir aracı kötülediğine şahit olmadım bu forumda. Konudaki tüm mesajları okuyun mantıklı yorum yapanların dşında sadece .ok atmak için mesaj atan insanlar mevcut. Herkes kendi parasına göre zevkine göre araca biner ama gereksiz yorum yapmanın lüzumu yok.
Tabiki arkadaslar burada hicbi araba kotulenmiyor yanls anlaslma olmasn sadce iki araci kiyasliyoruz lutfen disina cikmayalm
Evet 50 li fiyatlara
Cupra da alinabilme ihtimali var elbette ama ben turbo aractan atmosferige gecmek istiyorm arasndaki avantajlar ve dezavantajlari gormek istyrm turbolu arabada aman bugn basma hava sicak aman bastin biraz bekle turbo yaglama yapsn ole sondur aman fazla basma turbo ya zarar verir birsuru detay var gordugm kadryla atmosferik te dipgaz gidiyorsun kafana gore boyle bi rahatligi da var gozun surekli turbo basncnda afr de yag basncnda olmuyor onlara bakmaktan devrini yakalayamadigm cok oldu mesela![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)