abi seninle bi konusalım ya musait oldugun bi zamanda :)
Printable View
ses gürültü diyince serhat abi noktayı koyar fn2de :D o geldi ben cıkıyım ciddi emek ciddi para harcanıp yapılmıs en güzel fn2
ve artık güzel bi egsoz filtre sesi videosu bekliyoruz abi senden
Performansi yeterli diosan tabiki fn2 al.. Gtc den sonra ep3 cok konforsuz gelir sana.. Fn2 nin performansi senin gtc ile aynidir asagi yukari.. Gtcn chipli diye hatirliyorum.
sadece filtreli (cai) ses olarak çok fark yok aralarında hatta fn2 nin sesinin daha tok daha fazla böğürdüğünü ep3 sahibi arkadaşlarımda söylemiştir.
tamamen stok deneyemedim hiç ama ilk aldığım zamanlarda, ozamanlar yılmaz kardeşimde vardı ep3 (GNS) biz full stock ken onda iyi bir filtre sistemi vardı, katalizör iptaldi sadece ep3 te. çok fark atıyordu sağolsun bize o dönemlerde iyiki soğuyupta aracımı satmamışım, tabi bu fark sadece roll denemelerinde oluyordu, yoksa aynı araçla trafikte yaptık pistede çıktık pistte özellikle GKS çok iyiydi, olay hiçte rollde oldugu gibi gelişmemişti :)
yeni yenidir FN 2
ikiside zevkli sürücü odaklı makinalar type-r kullanımı devir bandıyla alakalı olduğunu düşünüyorum çok zevkli, bi cupra 500 hp.de olsa bana aynı zevki vermiyor mesela öyle örnek veriyim.
anket sorularınıda cevaplayıp kaçıyorum karar senin,
performans olarak cok daha iyi / tamamen kg. başına düşen hp. ile alakalı
motor saglamlıgı bakımından daha iyi / saçma bi madde olmuş aynı motorlar
sonradan yapılan speclere tepkisi daha iyi / kesinlikle öyle daha mekanik olması ile alakalı sanırım
konfor ve donanım bakımından daha iyi / yok öyle bi dünya hangi konfordan bahsediliyor ep3 te, gerekde yok ayrıca
görünüş ve duruş bakımından daha iyi / göreceli bir kavram
aerodinamik bakımdan daha iyi / testlerine bakmak lazım ama sanmam fn2 nin aero su daha başarılıdır.
dün gece biraz ses dinlettim dinleyan arkadaşlar yazarsa FN2 nin nasıl bi sesi olduğunu söylerler.
gerçi bu videodaki ses egzantriklerden kaynaklanıyor ama hoşuna gideceğini düşünüyorum.
‪2008 civic type-r 80-240 km/h BS‬‏ - YouTube
ikiside zevkli sürücü odaklı makinalar type-r kullanımı devir bandıyla alakalı olduğunu düşünüyorum çok zevkli, bi cupra 500 hp.de olsa bana aynı zevki vermiyor mesela öyle örnek veriyim.
anket sorularınıda cevaplayıp kaçıyorum karar senin,
performans olarak cok daha iyi / tamamen kg. başına düşen hp. ile alakalı
motor saglamlıgı bakımından daha iyi / saçma bi madde olmuş aynı motorlar
sonradan yapılan speclere tepkisi daha iyi / kesinlikle öyle daha mekanik olması ile alakalı sanırım
konfor ve donanım bakımından daha iyi / yok öyle bi dünya hangi konfordan bahsediliyor ep3 te, gerekde yok ayrıca
görünüş ve duruş bakımından daha iyi / göreceli bir kavram
aerodinamik bakımdan daha iyi / testlerine bakmak lazım ama sanmam fn2 nin aero su daha başarılıdır.
Techturkey.com Post 55
nokta.
ıkısını mod yapmadan yanyana koyunca karar vermek cok kolay olur:D aracın yaşı konforu yol tutusuda yanına kar. tabı hayattakı tek beklentısı rol olmuyanlar ıcın..
etrafında tanıdığım ep3 sahiplerinin çoğu fn2 alma peşinde buda bi kıstas
video yokki :D link vereyim :D
ben ikisinde sesini seviyorum değişik egzoslarla değişik sesler alabilirsin.
burdan yazmakla çözemiycez sen istanbula gel hepsini dinletelim
opelde illaki konfor görmüşsündür. sen şimdi farklı bir senfoni ile yaklaşım gösteriyorsun typer'a ben her zmn bu tip araçlarda mekanik olanı tercih ederim. . .
arkadasım sen adanada degilmisin uzerindeki parcalar ile tr de en iyi hazırlanmıs ep3 lerden biri burunun dibinde ve satılık degerlendir bence ..
beklentıne gore hareket edeceksın aracın motoruna mudahele etmek ıstıyorsan performans onceliklerındeyse ep3 alacaksın şayet komfor donanım ve görsellik istiyorsan ozaman fn2 olacak tabı biri pahalı dıyerı ucuz
ıkısıde gusel ben swapı bıtıreyım bıde fn2 alıcam anasını satayım bı ep3 bı k20 swap bıde fn2 olsun :) yalnız o koydugun vıdeodakı soj plakalı fn2mı egsoz ne var onda
abi bu aksam bi arkmn dogum gunu var önceden haberleşmiştk ama allah izin verirse en kısa zamanda binmek isterim :) ya normalde izin cıksa hiç düşünmem ep3 alırım ama 08 model arabadan inip 04 05 lere binme diyor babam yani izin cıksa ep3 alıcam da son sözü söyleyen belli :)
motor ve sonradan yapılanlara cevap verme acısından ep3 honda grubunun tamamında rakipsiz bana göre.. ama tasarım konfort donanım görünüş güvenlik falan filan yani spor arabada olması şart olmayan herşey fn2'de daha iyi :)
FN2 Candır :)
Her zaman derim bende var diye demiyorummmm da:) ep3 e fn2 koltuğunu koydun mu tadından yenmez:) ep3