O değilde bu konfor yönünden ep3 e oy verenleride anlamıyorum:) bağriz fn2 nin konforu daha iyi yani.
Printable View
O değilde bu konfor yönünden ep3 e oy verenleride anlamıyorum:) bağriz fn2 nin konforu daha iyi yani.
ep3 her zaman bir adım önce olucaktır...
konfor arada sırada vtec açmak için fn2 ama ben roll yapacam koşturucam dersen her zaman ep3...
fn2 ep3 den ancak pistte iyi olabilir.oda stock araçları baz alırsak...
fn2 ye şöyle arkadan bir baktınızmı .. tasarım katliamı.. ep3 e hakaret karşılaştırmak ..
fn2 çok güzel bi araç kilo fazlalığı nedeniyle ağır kalabılır ep3 e karşın ama fn2 fazla deil 2 seneye kadar ep3 e şaka yapıcak bnce.
1-2 boy için sürüş keyfinden ve zevkinden ben hiç bir zaman vazgeçmem
fn2 nin iç tasarımı koltukları yeter aracı almak için,neyse ne yazılsa boş ep3 sahipleri fn2 fn2 sahipleri de fn2 al diyecek
ben tarafsız bakarak fn2 yerine ep3 alırsan şaşkınlık yaşadığını düşünürüm şahsen :)
acıkcası fn2 nin arka görüntüsünü ben de hiç sevmiyorum ya tabiki o göreceli kavram ama benim fkrim bu yönde yani 2010 model aracta neden daha güzel tasarımlar yok onu anlamıyroum ledli stop mercek far vs şeyler yapılsa daha alımlı olabilir yuvarlak bi tipi var daha keskin hatlı yapabilirlerdi
aynı paraya cupra en mantıklısı..
fn2 yi hemen satmak ep3 den daha zor bu arada...
zaten en mantıklısı bu fiyatlara cupra zaten tartısmasız ama normal bi leon alıp tamponlarını takınca o da cupra oluor ben bi fark göremiyorum hele ki adana da :)
soyle guzel bir f/e/h fn2 olsada gazlasak haftanın yorgunulugu gider kalmaz ştres filan ..
iki araçta standartsa 4-5 boy civarı geçer ep3.Fn2 nin temizini bulmak daha kolay amaç sadace performans değilse fn2 almak daha mantıklı şuan.
Fn2 nin soyle sanzumanli falan tam hakkiyla turbolandigini dusunemiyorum ozaman cupra yla nasil olur acaba 3076 li cupra stage3
gtx 3076 full motor içi yapılı stage 4 bende çok merak ediyorum killer fish cupra.
fn2 ep3 hk yazdıklarımı kopyalayıp dosyaya kaydetcem her farklı topicte aynı şeyleri kopyalayacam
fn2 sahipleri fn2, ep3 sahipleri ep3 der. :)
iç tasarımı cok fena yaw fn2nin :)
FN2
http://i53.tinypic.com/2uzxhci.jpg
EP3
http://3.bp.blogspot.com/-SpSAcTZbFE...board_View.jpg
bide yıl olmuş 2011 :) birazda konfor şart yaw aracı kullanılan sürenin %kaçı max gazlama yapılıyor ki? gece cıkıcan boş yol arayacan v.s. fn2 ep3e karşı belki biraz yavaşdır stokcda yada aynı yüklenmiş hallerde ama bu acığı bence sırf içindeki konsolla bile kapatabilir :)
inş biz fn2 alma durumuna geldiğimizde güzel bi fn2 kalır :D
edit: bide fn2yi ambulans olarak kullanmıcaz sonuç itibariyle çok hayati bişeyde ifade etmiyor ağırlıgı az yavaş oluşu oda kime göre neye göre yavaş tartışılır :D
nıye fd2 type rgelmıyor ya :)
fn2 yi sökmek istesek koltuk dışında birşey sökemeyecez anlaşılan :D
ep3 safkan roll aracı her türlü işkenceye varım diyor :D
işkence çektirmek istiyorsan fn2 yede yaparsın sıkıntı yokda araç yeni ve temiz olunca kıyamıyor insan:D bide senden önceki sahibi arabaya tecavüz etmediyse hiç kıyamıyor,,