Abi bi 106 yla m3 un yuksek hizlarda (+270) otobanda gidisini hayal et belirli bi hizdan sonra arac serit gezmeye basliyor resmen bizzat yasadim bnu sakın106 severler yanlis anlamasin araci kotuledigmden degil sadece ornek olark kullandim aracida :)
Printable View
mini ile giderken yoldaki asfaltin tanelerinin kalin yada ince olusu bile direk anlasiliyor, mini nin direksyon hissiyati ile kiyas yapmak yanlis olur.. S2000 de de keske oyle bir direksyon olsa ama malesef.
:) Fena abartmısısnz yaw :) ben size tr den örnek veriyim pist konusunda gks typer s2000 ep3 olan bi Organizasyonda hepsini geçmişti izmit körfezde :) hemde sadece filtre vardı diye hatırlıyorum başka bişey yokdu. sonrasnda adam altı üstü alıp ses dinleyip ara ara sıkıcak pistti dereceydi ne gerek var böyle şeylere :) bide doğuş cidden olaya çok einstien yaklaşmısısn cemi bile typerlar hakkında iyi şeyler yazdırmayı başarmısısn buda takdirlik :D
birisi yazms paran varsa fn2 yolsa ep3 aynen doğru :)
aldırsaydın arkadaşım bana ne :hahaha: orijinalinde varsa zaten o değerlendirme yaparken göz önünde bulundurmam haksızlık olmaz, o halde sorun yok :)
[QUOTE=Dou;2447147]Kanka bu da yanlış, sen 2 şerit atlama derken makastan bahsediyorsun ama bu arabanın dengesini bozmaktan öteye gitmiyor, direksiyon hissiyatını böyle kıyaslamak yanlış. mini ile tabiki kıyaslamıyorum direksiyon hissiyatını ama ben bir direksiyonun hisli olup olmadı
ep3 her konuda üstün konfor hariç.
kimse arabası için kötü konuşmaz.
işin gerçeği budur :D
Bence konfor ic dizayn ve yol tutus bakimindan fn2 ustun gorunuyor ama performans bakimindan ep3 on plana cikiyor. Actigim bu konudan bunu anladim ama hala s2000 lerden minilerden pistlerden bahsedildi hicbise anlamadim o yorumlardan :)
fn2 nin vsa sistemini devre dışı bırakılınca limtlerde dahi tekrar devreye girmez, m3 lerle karıştırılmasın,
dıreksıon sıstemı gercekten cok onemlı surus zevkı konusunda ıstedıgı kdr tutunsun kamyon gıbı cevırdıkten sonra surus zevkı kalmıyor:)
e9x serısı mını pug gtı serısı. focus dıreksıon sıstemı gercekten ustun vtı ctr wvler kullandıgım golf jetta audıler bu konuda yetersız..
yaw bu fn2 daha agır deılmı yuksek suratte daha oturaklı gıder:D kullanmadıkkı bılmıoruz..
hangisiyle mutlu olunacaksa o alınmalı bence fn2 alacaktım o an için param yetmedi alamadım, ama mevcut aracımıda aldığım için gayet mutluyum :) kimisi keskin,agresif görünüşlü araç sever ep3 diyenlerin çoğu bu sebepten dolayı bu şıkkı kullanmışlardır diye düşünüyorum...fn2 nin ep3 e göre biraz daha sert bir araç olduğunu duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum,yumuşatmak çok zor değil bi coilover a bakar + ları modeli dolayısıyla var tabiki ama - leride var paşa gönlüm hangisini isterse ona binerim diye yazmak geldi içimden nedense eheueheu :D:D
yalnız birşey belirtmek istiyorum daha önce okuduğum yazılarda direksyonda boşluk olduğu vs yazıyordu,ben kendi aracımda öyle birşeyle karşılaşmadım,kullanılan araçlara özel birşey olabilir,diraksyon biraz serttir ama oda doğrudur :icon_tup:
sert derken abi nası sert viraj konusunda mı ? bir de fn2 nin fren sistemi hakkında bilgi sahibi olan varsa yeterince iyi mi degil mi onu da ögrenmek istiyorum acıkcası honda ların fren leri iyi degil bence gittigi gibi durmuyor hiçbiri.
mustafa harbı kızmaya baslıyorum sana.bı tur atalım bak bı fren yapım bıtık lastıklerımle kötümü iyimi.ole kotu dıye genelleme yapma gozunu sevım
Orginalde fren sistemleri vasat, benim arac daha 0km.de iken ani frenlemelrde titreme yapiyordu ozellikle isindiginda kotuydu, gunluk kullanimda belki sana bi problem cikartmaz ama performansli kullanimda kotu, ep3 un bundan basarili olacagini dusunmuyorum. Ben cozum olarak komple fren sistemini degismekte buldum. (Spoon kaliperler, on arka stoptech disk, on arka stoptech balata, on arka mugen celik fren hortumlari gibi)
süspansiyon sistemi ep3 e göre biraz daha sert diye biliyorum,fenleriyle ilgili bir sıkıntı yaşamadım standart disk ve balatalarla kullanıyorum fn2 de ep3 den yana kalır degildir yani,genel olrak kötü sayılmaz ama en azından kullandıgım aracın frenlerınden memnunum daha iyi olabilirmi evet olabilir... işte onun içinde gerçekten kaliteli bir fren sistemi lazım kaliteli diyorum çünkü markasına aldanıp aldıgımız sıstemlerın hepsi orj sistem kadar başarılıda degil :icon_tup:
aynen bu iş içinde coilover gibi bir seçenek var :)
O zaman iyi bi coil ve guzel bi fren sistemi yapip binmek gayet zevkli olacaktir :)
Benim sahsi tecrubeme gore FN2, EP3'e gore cok daha guven veren, cok daha konforlu bir araba. Benim oyum FN2'den yana olurdu.
izlediğin video benim araca aitti gerçekten ses olarak bi fark yok gibi.bir rolling yaptık fn2... toda headers+düz boru +hks son susturucu+injen cai+enkei hafif jant ile.ep3 kidd racing headers+63 lük düz boru+hks son susturucu+aem cai. 4. vitese kadar kafa kafaya ama 5 6 da fn2 duruyo gibiydi.anlıcan fn2 nin 5.ve 6. vites de torku çok zayıf kalıyor
arkadşalar çok ssaçma ama orjinal typerlarda fabrika çıkış TEYP yok die biliyorum doğru mudur_?
EP3 için soruyorm
http://img9.imageshack.us/img9/5058/...2civictype.jpg
Uploaded with ImageShack.us
belli bi modelden sonra koyuldu diye biliyorum
Benim için görüntüsü yeterli EP3ün çok karizma nalet :D
İki aracıda kullandım fn2nin yol tutuşu gayet güzel stock olarak kullanıyorum
Frenlerdeki titreme problemi aracın üzerinde disk tornayla çözdüm :)
Fn2 şehir içinde daha makbül açıkçası polisin çok gözüne batmıyor araç :)
Ep3 candir aga caaaannn :)
Ep3 görünüş ve iç konfor olarak fn2'ye gore hic iç açıcı degil. Dolmuşlar gibi vitesi ve goguslugu vs itici geliyor ancak gidişi ve tahrik eden sesi adamı mest ediyor...
ep3 safkan yarış arabası fn2 de onun teknolojik hali elektronik girdikce işin içine ben ce keyif biraz kaçıyo