User Tag List

Sonuçlar: cevabınız ep3 ise nedeni

Katılımcı sayısı
189. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • performans olarak cok daha iyi

114 60.32%
  • motor saglamlıgı bakımından daha iyi

17 8.99%
  • sonradan yapılan speclere tepkisi daha iyi

87 46.03%
  • konfor ve donanım bakımından daha iyi

12 6.35%
  • görünüş ve duruş bakımından daha iyi

77 40.74%
  • aerodinamik bakımdan daha iyi

26 13.76%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 16/17 İlkİlk ... 614151617 SonSon
312 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: FN2 or EP3 ?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fena abartmısısnz yaw ben size tr den örnek veriyim pist konusunda gks typer s2000 ep3 olan bi Organizasyonda hepsini geçmişti izmit körfezde hemde sadece filtre vardı diye hatırlıyorum başka bişey yokdu. sonrasnda adam altı üstü alıp ses dinleyip ara ara sıkıcak pistti dereceydi ne gerek var böyle şeylere bide doğuş cidden olaya çok einstien yaklaşmısısn cemi bile typerlar hakkında iyi şeyler yazdırmayı başarmısısn buda takdirlik

birisi yazms paran varsa fn2 yolsa ep3 aynen doğru
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka üstüme alınıp burada cevap verim

direksiyon sistemi için boşluk var denilmiş o tamamiyle kremayer mili ile dişlisi arasında oluşan boşlukla alakalı direksiyon sisteminin tasarımıyla alakalı kronik bir problem çaresi mevcut boşluğu alınabiliniyor, aynı durum fn2 de de var mı bilmiyorum.
    aldırsaydın arkadaşım bana ne orijinalinde varsa zaten o değerlendirme yaparken göz önünde bulundurmam haksızlık olmaz, o halde sorun yok
    [QUOTE=Dou;2447147]Kanka bu da yanlış, sen 2 şerit atlama derken makastan bahsediyorsun ama bu arabanın dengesini bozmaktan öteye gitmiyor, direksiyon hissiyatını böyle kıyaslamak yanlış. mini ile tabiki kıyaslamıyorum direksiyon hissiyatını ama ben bir direksiyonun hisli olup olmadı

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ep3 her konuda üstün konfor hariç.

kimse arabası için kötü konuşmaz.

işin gerçeği budur
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

musty01gtc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +270 yapan 106.. O yeeaa.. Uyku vaktim gelmiş.
    Sadece kasa olarak ornek verdm abi sen o cumleden anlamak istedgni cekip cikarmissin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence konfor ic dizayn ve yol tutus bakimindan fn2 ustun gorunuyor ama performans bakimindan ep3 on plana cikiyor. Actigim bu konudan bunu anladim ama hala s2000 lerden minilerden pistlerden bahsedildi hicbise anlamadim o yorumlardan

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fn2 nin vsa sistemini devre dışı bırakılınca limtlerde dahi tekrar devreye girmez, m3 lerle karıştırılmasın,
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dıreksıon sıstemı gercekten cok onemlı surus zevkı konusunda ıstedıgı kdr tutunsun kamyon gıbı cevırdıkten sonra surus zevkı kalmıyor

e9x serısı mını pug gtı serısı. focus dıreksıon sıstemı gercekten ustun vtı ctr wvler kullandıgım golf jetta audıler bu konuda yetersız..

yaw bu fn2 daha agır deılmı yuksek suratte daha oturaklı gıder kullanmadıkkı bılmıoruz..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangisiyle mutlu olunacaksa o alınmalı bence fn2 alacaktım o an için param yetmedi alamadım, ama mevcut aracımıda aldığım için gayet mutluyum kimisi keskin,agresif görünüşlü araç sever ep3 diyenlerin çoğu bu sebepten dolayı bu şıkkı kullanmışlardır diye düşünüyorum...fn2 nin ep3 e göre biraz daha sert bir araç olduğunu duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum,yumuşatmak çok zor değil bi coilover a bakar + ları modeli dolayısıyla var tabiki ama - leride var paşa gönlüm hangisini isterse ona binerim diye yazmak geldi içimden nedense eheueheu

yalnız birşey belirtmek istiyorum daha önce okuduğum yazılarda direksyonda boşluk olduğu vs yazıyordu,ben kendi aracımda öyle birşeyle karşılaşmadım,kullanılan araçlara özel birşey olabilir,diraksyon biraz serttir ama oda doğrudur
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sert derken abi nası sert viraj konusunda mı ? bir de fn2 nin fren sistemi hakkında bilgi sahibi olan varsa yeterince iyi mi degil mi onu da ögrenmek istiyorum acıkcası honda ların fren leri iyi degil bence gittigi gibi durmuyor hiçbiri.

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mustafa harbı kızmaya baslıyorum sana.bı tur atalım bak bı fren yapım bıtık lastıklerımle kötümü iyimi.ole kotu dıye genelleme yapma gozunu sevım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mustafa harbı kızmaya baslıyorum sana.bı tur atalım bak bı fren yapım bıtık lastıklerımle kötümü iyimi.ole kotu dıye genelleme yapma gozunu sevım
    abi sen kızma yeterki yaa yok abi ben su ana kadar bikac hondaya bindim ondaki frenler kötüydü ondan dedim abi hani type r ların freni kötü felan demiyorum bilmedigim için soruyourm hatta

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orginalde fren sistemleri vasat, benim arac daha 0km.de iken ani frenlemelrde titreme yapiyordu ozellikle isindiginda kotuydu, gunluk kullanimda belki sana bi problem cikartmaz ama performansli kullanimda kotu, ep3 un bundan basarili olacagini dusunmuyorum. Ben cozum olarak komple fren sistemini degismekte buldum. (Spoon kaliperler, on arka stoptech disk, on arka stoptech balata, on arka mugen celik fren hortumlari gibi)
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orginalde fren sistemleri vasat, benim arac daha 0km.de iken ani frenlemelrde titreme yapiyordu ozellikle isindiginda kotuydu, gunluk kullanimda belki sana bi problem cikartmaz ama performansli kullanimda kotu, ep3 un bundan basarili olacagini dusunmuyorum. Ben cozum olarak komple fren sistemini degismekte buldum. (Spoon kaliperler, on arka stoptech disk, on arka stoptech balata, on arka mugen celik fren hortumlari gibi)
    anladım abi yani aracın motorunda oynama olacaksa illa ki fren sistemine de el atılmalı diyorsun sana katılıyorum sonucta biyeri güçlendirip diger tarafı aynı bırakmak beni de düşündürür gazlarken

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ep3'ün ring zamanları var da fn2 nin yok ne yazık ki.. yoksa en çok güvendiğim yer orasıdır.. hiç bir firma istemez ama olan olmuş.. ek9 un derecesine bakın tsukuba'da bir de ep3 ün.. kötüye gitmiş yani sonuç olarak Bir de bizim asfalta çıkınca normalde kötü olan araba daha mı iyi olacak ? İkisi de aynı oranlarda tutunma sorunu yaşayacak.. Neyse bu konu uzasa daha iyi olur bence daha fazla.. Konu sahibine tek önerim eğer çok ileri şeyler düşünmüyorsa FN2 alıp rahatına baksın.. Çünkü ben kullandığı aracı Adana'da 1 kere bile görmedim.. Belli ki dediği gibi kendi kendine gazlıyor.. Hem yüksek modelli hem biraz daha donanımlı biraz daha güzel görünenen ve VSA ile kendini biraz daha güvende hissedebileceği FN2'yi alması.. Hayırlı olsun şimdiden..

@TarıkS

Abi sonuçta o 1 turda oluşan fark.. 10 tur attıklarını düşünün.. Artık birbirlerini göremeyecekleri kadar fark oluşur.. Ki zaten dediğinize geliyor, Mini GP daha iyi yol tutuyor.. Buna karşı çıkmadım ki ?

evt pistte yumusak suspansiyonlu arac sikinti yasarken normal yollarda daha basarili olur yani daha iyi yol tutar..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı musty01gtc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sert derken abi nası sert viraj konusunda mı ? bir de fn2 nin fren sistemi hakkında bilgi sahibi olan varsa yeterince iyi mi degil mi onu da ögrenmek istiyorum acıkcası honda ların fren leri iyi degil bence gittigi gibi durmuyor hiçbiri.
    süspansiyon sistemi ep3 e göre biraz daha sert diye biliyorum,fenleriyle ilgili bir sıkıntı yaşamadım standart disk ve balatalarla kullanıyorum fn2 de ep3 den yana kalır degildir yani,genel olrak kötü sayılmaz ama en azından kullandıgım aracın frenlerınden memnunum daha iyi olabilirmi evet olabilir... işte onun içinde gerçekten kaliteli bir fren sistemi lazım kaliteli diyorum çünkü markasına aldanıp aldıgımız sıstemlerın hepsi orj sistem kadar başarılıda degil

Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evt pistte yumusak suspansiyonlu arac sikinti yasarken normal yollarda daha basarili olur yani daha iyi yol tutar..
    aynen bu iş içinde coilover gibi bir seçenek var
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman iyi bi coil ve guzel bi fren sistemi yapip binmek gayet zevkli olacaktir

R-13239 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim sahsi tecrubeme gore FN2, EP3'e gore cok daha guven veren, cok daha konforlu bir araba. Benim oyum FN2'den yana olurdu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R-13239 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim sahsi tecrubeme gore FN2, EP3'e gore cok daha guven veren, cok daha konforlu bir araba. Benim oyum FN2'den yana olurdu.
    Yorum icin tesekkur ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izlediğin video benim araca aitti gerçekten ses olarak bi fark yok gibi.bir rolling yaptık fn2... toda headers+düz boru +hks son susturucu+injen cai+enkei hafif jant ile.ep3 kidd racing headers+63 lük düz boru+hks son susturucu+aem cai. 4. vitese kadar kafa kafaya ama 5 6 da fn2 duruyo gibiydi.anlıcan fn2 nin 5.ve 6. vites de torku çok zayıf kalıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)