User Tag List

Sayfa 7/61 İlkİlk ... 567891757 ... SonSon
1146 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: clio RSvs megane RS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filtre kat orijinal 130bin km de stock megane ile ss rs denemişti,

http://www.techturkey.com/forum/vide...uleburgaz.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    300 hp meggy ile 210luk rs hesabi yaparken rs in na egrilerinin meganin inise gecen egrilerinden cok daha iyi olacagindan bahsetmek gerek ve genel olarak na araclarin benzer guclerde turbolardan neden hizli oldugunuda gosterecektir ctr s2k gibi.
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atmosferık devrı kapanmadı kapanmazda bence.

sımdı tr de otv ve benzın fıyatları arap ulkelerı kıvamında olsa.

ve meg rs ınde 3.0 v6 260-270 hp modelı olsa gıdıp 2.0 turbo alırmısınız merak edıyorum?
    ben alirim3.0 i hacim+ n/a =nirvanaya ulasmak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her zaman her araçtada dediğiniz gibi olmuyor ama ))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her zaman her araçtada dediğiniz gibi olmuyor ama ))
    Cok Basarili 2.0 tfsi ve 335 makinesi istisna olabilir bu duruma ama genede yuksek suratte devirli n/a onde olucaktir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok Basarili 2.0 tfsi ve 335 makinesi istisna olabilir bu duruma ama genede yuksek suratte devirli n/a onde olucaktir..
    mesela bugün ufak bir örnek kia pro ceed dizelle , auris benzinli çıkartın deneyin .
    hiçbir şekilde auris geçemez

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alın bi s2000 açın üstünü ne Clio kalır ne Megane Bütün kızlar size gelir Rollingde kaybeden aşkta kazanır Ama s2000 i olan herzaman kazanır zuhauhauha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    300 hp meggy ile 210luk rs hesabi yaparken rs in na egrilerinin meganin inise gecen egrilerinden cok daha iyi olacagindan bahsetmek gerek ve genel olarak na araclarin benzer guclerde turbolardan neden hizli oldugunuda gosterecektir ctr s2k gibi.
    benzer gucteki demisin ama arada 90 beygir fark var 200 den sorna ne lazım guc ve tork lazım ctr den s2k dan dem vurma 9000 ceviren kısa oranlı sanzımanlar yanıltır seni ayrıca ben 6 da 4-5 gibi yuruyen ctr duymadım gormedim keza clio rs ler 5 e atar durur

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper abi saglıklı dyno sonucu alabıldınmı hıc baskı balatan kacırmadan?

varsa paylaşabılırmısın.300 hp nın yanındakı torku ve egrıyı merak ettım gercekten.
    İbo en son 400 Nm tekerde aldım balata mefta oldu sonra da çıkarmadım dynoya. Olay zaten Kadirin Alperin Ahmetin aracı değil.

Tamamen zevkler ve renkler olayı, white RS i ne kadar sevdiğimi ve elimden geldiği kadar destek olduğumu Kadirin kendisi çok iyi bilir. O yüzden kişisel hale getirmeyelim konuyu.

Kadir çok güzel teklifini yapmış mangal vs de güzel olur. Biraraya gelirseniz sonuçlar açığa çıkacak zaten. Fakat benim bildiğim kadarıyla kelalperin araba şu an stage 1 seviyelerinde gelince kendisi de yazar zaten.

Alper senin son durumu yazsana?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seko ben de cam tavan yok megane la her ışıkta dibini görürsen 12.5 lt max.

Arasıra gazlamalı şehir içi 10-10.5 gibi.

Otobanda 120-140 arası 8 civarı.

Daha yavaş gitmedim bilmiyorum 90 la gidersen ne olur

Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam minik aracta hızı daha sıkı sıkı hissediyorsun daha zevkli oluyor meggy nin derdi stock iken ole bir tork ile geliyorki alttan uzuyorum sanıyorsun halbuki arac sarmaktan gidemiyor asr saolsun
    2005 meggy ile clio rs in secimi gercekten ikiside dolu , guzel yol tutuyor , eger dediign gibi megane rs kurcalanınca makul tuketiyor ve dedigin guclere ulasıyorsa ikinci elide ortada cok mantıklı bir arac satarken biraz sıkılır insan birde o cam tavan gacır gucur yapıyor bolca mumkunse sunroof suz olsun alacaklara tavsiyem .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu videolar yeterince açıklamalı olmuş, SS e karşı böyle gittiyse, stokları daha da açar MEgane

Alıntı Sportline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    filtre kat orijinal 130bin km de stock megane ile ss rs denemişti,

http://www.techturkey.com/forum/vide...uleburgaz.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadir gel şu white satalım sana sağlam spec bir megane rs yapalım, aynen bu şekil doldururuz yazılım da benden sana söz

Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben çok geçtim geçildim çok arabayla denedim benim iddiam o hp lerde megane ile ankarada değil 0 rakımdadır.. Siz yazılımlı megane lar ile VE Clio RS gibi yazılımsız atmosferik arabalar ile aynı giderken 30hp güçlü 100kg hafif olanı ile başedemessiniz ben işkembeden atmam bi laf söylediysem sonuna kadar giderim varsa Megane Rs ine güvenen alır gelir dener gerisi lafta kalır anca böyle kağıt üstü hesaplarla kg lerle forum ortamı için renkli muhabbetler olur...
    Teklifim geçerli Megane Rs ine güvenen ile orta noktada denerim geçene dönüş benzini benden geçersem mangal hesabı ödemem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam minik aracta hızı daha sıkı sıkı hissediyorsun daha zevkli oluyor meggy nin derdi stock iken ole bir tork ile geliyorki alttan uzuyorum sanıyorsun halbuki arac sarmaktan gidemiyor asr saolsun
    2005 meggy ile clio rs in secimi gercekten ikiside dolu , guzel yol tutuyor , eger dediign gibi megane rs kurcalanınca makul tuketiyor ve dedigin guclere ulasıyorsa ikinci elide ortada cok mantıklı bir arac satarken biraz sıkılır insan birde o cam tavan gacır gucur yapıyor bolca mumkunse sunroof suz olsun alacaklara tavsiyem .
    Cam tavanın ayaklarına cüzzi paralara bireysel olarak basit bir işlem yapılıyor.Sonrasında sıfır gibi kullanılabiliyor meganelarda.Bence cam tavan ayrı bir dünya araç içinde ve donanımlı spor araçlarda olmaması büyük eksiklik.
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Intercooler öncesi Özgünün yazılımı ile 100-150 arasında stage 1 den 1 saniye hızlıydım. Dün gece arkadaşım Turbo Type R ile denerken bende ben + 1 erkek 2 bayan varken yanımda S2000 vardı deneme olmadı ama milletin arkasından bizde bastık. S2000 geçemedi. Bir daha deneyemedik bizim arkadaşın yağ pompası arıza yaptı onunla uğraştık. Ataşehirde güzel bir topluluk vardı. Bir tane Şahin den deneme teklifi bile aldım.
    IN BOOST WE TRUST

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadir gel şu white satalım sana sağlam spec bir megane rs yapalım, aynen bu şekil doldururuz yazılım da benden sana söz
    Kanka sana atar gider yapmam bilirsin bıçak bıçağı kesmez
    Megane RS konusuna gelince sattığımız araba bize geri gelme durumu var bekliyoruz,White Rs benim oyuncağım onu gokart gibi kullanıyorum,ona beyin ve itb yaptığım zaman çok daha zevkli olacak amacım 240hp ye ulaştırmak..

Tr.de benim arabayı 3 boy geçecek megane rs yapıldığında demekki megane'ın önü açılmış demektir burda Ahmet kardeşimiz Megane için çok uğraştı araba için elinden geleni yaptı çokda güzel yürüttü s2000 leri 3 boy geçti ...

Benim Rs ile s2000(Filtre,egsoz,de-cat,vafc,stage4 baskı b.) videoları var ama rica üzerine sildim bulursam bu konu için eklerim öyle 3-4 boy değil fark...

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Intercooler öncesi Özgünün yazılımı ile 100-150 arasında stage 1 den 1 saniye hızlıydım. Dün gece arkadaşım Turbo Type R ile denerken bende ben + 1 erkek 2 bayan varken yanımda S2000 vardı deneme olmadı ama milletin arkasından bizde bastık. S2000 geçemedi. Bir daha deneyemedik bizim arkadaşın yağ pompası arıza yaptı onunla uğraştık. Ataşehirde güzel bir topluluk vardı. Bir tane Şahin den deneme teklifi bile aldım.
    Kardeş istanbulda bir iki Rs var sizin Megane ları görmek açısından rica etsem onlarla denermisin mesela Jgl RS tahminen 185hp felandır Ali kardeşimiz herzaman denerim diyor onunla deneyin 7-8 boy geçerseniz ben istanbula geldiğimde deneriz..Bunuda atar gider diye düşünme sadece bazı gerçekleri bilmeniz açısından rica olarak düşün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkıntı yok deneriz ama bu hafta içi ispanyol misafirim var. Cuma akşam ya da Ctesi akşam bana uyar. Bunu da sen istedin diye yaparım yoksa Clio benim kalemim değil.
    IN BOOST WE TRUST

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıkıntı yok deneriz ama bu hafta içi ispanyol misafirim var. Cuma akşam ya da Ctesi akşam bana uyar. Bunu da sen istedin diye yaparım yoksa Clio benim kalemim değil.
    Hafta içi şart değil ispanyol misafirini ağırla ,zaten jgl ve diğer rs ci kardeşlerimizin adına ben bişey demiyim onlara iletiyim beni kırmazlarsa deneyin video üzerinden yorumlarız Clio da kaleminmi değilmi görmüş oluruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hızlarınızı da baştan konuşursunuz sonra erken kestin geç bastın olmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video olacaksa yalan o iş.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)