filtre kat orijinal 130bin km de stock megane ile ss rs denemişti,
http://www.techturkey.com/forum/vide...uleburgaz.html
filtre kat orijinal 130bin km de stock megane ile ss rs denemişti,
http://www.techturkey.com/forum/vide...uleburgaz.html
300 hp meggy ile 210luk rs hesabi yaparken rs in na egrilerinin meganin inise gecen egrilerinden cok daha iyi olacagindan bahsetmek gerek ve genel olarak na araclarin benzer guclerde turbolardan neden hizli oldugunuda gosterecektirctr s2k gibi.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
her zaman her araçtada dediğiniz gibi olmuyor ama))
Alın bi s2000 açın üstünü ne Clio kalır ne MeganeBütün kızlar size gelir
Rollingde kaybeden aşkta kazanır
Ama s2000 i olan herzaman kazanır zuhauhauha
![]()
İbo en son 400 Nm tekerde aldım balata mefta oldu sonra da çıkarmadım dynoya. Olay zaten Kadirin Alperin Ahmetin aracı değil.
Tamamen zevkler ve renkler olayı, white RS i ne kadar sevdiğimi ve elimden geldiği kadar destek olduğumu Kadirin kendisi çok iyi bilir. O yüzden kişisel hale getirmeyelim konuyu.
Kadir çok güzel teklifini yapmış mangal vs de güzel olur. Biraraya gelirseniz sonuçlar açığa çıkacak zaten. Fakat benim bildiğim kadarıyla kelalperin araba şu an stage 1 seviyelerinde gelince kendisi de yazar zaten.
Alper senin son durumu yazsana?
Intercooler öncesi Özgünün yazılımı ile 100-150 arasında stage 1 den 1 saniye hızlıydım. Dün gece arkadaşım Turbo Type R ile denerken bende ben + 1 erkek 2 bayan varken yanımda S2000 vardı deneme olmadı ama milletin arkasından bizde bastık. S2000 geçemedi. Bir daha deneyemedik bizim arkadaşın yağ pompası arıza yaptı onunla uğraştık. Ataşehirde güzel bir topluluk vardı. Bir tane Şahin den deneme teklifi bile aldım.![]()
IN BOOST WE TRUST
Kanka sana atar gider yapmam bilirsin bıçak bıçağı kesmez![]()
Megane RS konusuna gelince sattığımız araba bize geri gelme durumu var bekliyoruz,White Rs benim oyuncağım onu gokart gibi kullanıyorum,ona beyin ve itb yaptığım zaman çok daha zevkli olacak amacım 240hp ye ulaştırmak..
Tr.de benim arabayı 3 boy geçecek megane rs yapıldığında demekki megane'ın önü açılmış demektir burda Ahmet kardeşimiz Megane için çok uğraştı araba için elinden geleni yaptı çokda güzel yürüttü s2000 leri 3 boy geçti ...
Benim Rs ile s2000(Filtre,egsoz,de-cat,vafc,stage4 baskı b.) videoları var ama rica üzerine sildim bulursam bu konu için eklerim öyle 3-4 boy değil fark...
Kardeş istanbulda bir iki Rs var sizin Megane ları görmek açısından rica etsem onlarla denermisin mesela Jgl RS tahminen 185hp felandır Ali kardeşimiz herzaman denerim diyor onunla deneyin 7-8 boy geçerseniz ben istanbula geldiğimde deneriz..Bunuda atar gider diye düşünme sadece bazı gerçekleri bilmeniz açısından rica olarak düşün![]()
Sıkıntı yok deneriz ama bu hafta içi ispanyol misafirim var. Cuma akşam ya da Ctesi akşam bana uyar. Bunu da sen istedin diye yaparım yoksa Clio benim kalemim değil.
IN BOOST WE TRUST
Video olacaksa yalan o iş.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)