Alican piknik işini ayarla olm :)
Printable View
Alican piknik işini ayarla olm :)
:alright::alright::alright:
:D
Kadirin arabasında yapılan şeyleri bilmiyorsun heralde. Proje yapılmış bir araba ile yazılımlı bir Megane RS tabiiki denenmez. Gerek yok. Ama düzgün yazılımlı düzgün Intercooler lı filtreli egzostlu Megane denenebilir. O da şu anda Alperde var. Benim egzostum yapılmadı egzost sonrası yazılımım güncellenecek ondan sonra bende denerim sıkıntı yok.
Yavaş len çakal,al getir bu cuma akşamı deneyin kelalperle bakalım noolcak;)
Alper senden ricam SS Rs ile bir deneyin,190 a kadar fark olacakmı bakalım beraber..
Birde 190 az daha fazla denenmeli demişsinde o arabada kısa yok 5.vitese attığında direk duvar oluyor..Benim arabada kısa var ama bende 220 230 a kadar sıkıyorum ist.e geldiğimde typer s2k meggy nevarsa 230 a kadar sıkacam
farkındaysan ben bu konuda hiç atar gider yapmadım. hatta başlarda hep en yavaş benim maksat denemeksede denenir dedim. ben zaten turbo bekliyorum eğer o gelirse cliolarla hiç denemem zaten gider cupralarla filan denerim.
kadir abinin aracı clio olarak görmüyoruz artık. kprolu tayyarla yada iyi yürüyen hondalardanmış gibi düşünerek denenir denense. şuan daha yüklüsü yok sanırım.
ankarada yokmu meggi ya deneyicek? hepsi istanbulamı kaçtı?
Ya Kadir neyi deniyecem SS ile. Adamın buraya kadar yakacağı benzine yazık. SSin videoları var nette stock Megane ile yan yana gidiyolar. Benim AFR şu anda 10 da yani ayarsız ben bu halde bile arabada ben +2 kişi ve sub kabini ile (yalıtımları saymıyorum artık arabadan çıkarılamaz) Stock a yakın S2000 lerle aynı gidiyorum Kaan TIR sokuo araya geçio. Benim arabamı 80 kilo civarında biri kullansa +240 kg eder. +240kg kaç boy eder sen daha iyi bilirsin heralde. E bide Cuma günü komple egzost yapılacak yazılımı düzelticez 2 boyda oradan gelse sen düşün. Cuma akşam zaten denemem imkansız Ctesi yurtdışına çıkıyorum Cuma akşam çıkarsam hanım beni doğrar.
herkes haddini bilecek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
DSCN2648 - YouTube
al bunu bi izle sonra erhanla denersin. İbonun Clioda senden farklı olarak bi yazılım yoktur heralde.
neyse edit siz takıla durun :D
herkessss rahatttttaaa kalsınnnnnnnnnnn !!!
herkesin adamlığı kendine , sorunun varsa ben aradığımda açardın telefonu söylerdin derdini...
deneme konusundada yakında istanbulda merak eden arkadaşlar denerler benim arabayı karıştırmazsanız sevinirim ben daha clioya boşa benzin yakmam , iboya sözüm var bi tek...
İBO 4-2-1 headırs var elimde 15 hp verir garantili :D Barzo performans yapımı --- el yapımı bile değil :D 2 biraya bağlarız bu işi :D
Cem Yılmazın dediği gibi arabanın başında yumurtayı kırıyorum sarısıylan akını ayırıyorum başka birşey yapmıyorum .... Hani bari süreydik diyor ya ben sürmüyorum araba 15 hp alıyor o şekilde ..Akıylan sarısını ayırmak yeterli :D:D
beyler saçmalamayın ya
Bugün Megane Rs ile denendi
Dediğimden fazlasını bile yaptı stock megane rs
Videolar düşer yarına :D
Clio Rs te ;
Filtre
Eksozt
Emmelerde kelebekte kendi port polishtim mevcut.
Yazılım yok fabrikasyon devam ediyorum...
Diğer Megane Rs te fabrikasyon yazılım var
Downpipe
Büyük intercooler
Komple miltek eksozt sistemi mevcut
yazılım dışında ne isteniyorsa stock motora ne yapılabiliyorsa yapılmış bir rs diyelim :)
Aytug aganın yorumlara kopuyoruz şu an :D
Stok, sorunsuz bir Mrs gecen oldumu hic? Ornegi var mi?
Benim bu speclerimle Zır Stock Megane Rs ile 1-2 ay evvel denemiştim.
2. viteste yarım boy öne atıyor megane
3. viteste sabit gene yarım boy
4. vitesin bitimine doğru 180-190 gibi 1 boy öne atladım
5. vites 210-220 gibi yanıma geldi
Top speede doğru 3-4 boy önümde seyretti