User Tag List

Sayfa 43/61 İlkİlk ... 33414243444553 ... SonSon
1146 sonuçtan 799 ile 817 arası

Konu: clio RSvs megane RS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lan olm beni kızdırma teke tek yakalarım seni otobanda etrafında fır fır dönerim gaz kese kese
    oğlum bak arabanın kapağını ben işlerim sonra kaan abi bile düzeltemez ona göre kim kimin etrafında fır dönüyor görürsün sonra akıllı ol ulean fikirtepe çocuğuyuz biz uzhaha
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oğlum bak arabanın kapağını ben işlerim sonra kaan abi bile düzeltemez ona göre kim kimin etrafında fır dönüyor görürsün sonra akıllı ol ulean fikirtepe çocuğuyuz biz uzhaha
    iş bitti yavrum geçmiş olsn ahaha bak buraya yazıorm

Kutsal Damacana - Bu Ne Küfür Arkadas.wmv - YouTube

ahahahaahaha

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alican piknik işini ayarla olm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    chiefkadir'in clio ile niye yazılımlı megane rs ler denemiyor onu anlamadım.
    Standart megane rs ile clio rs arasında nekadar güç farkı varsa chief in clio ile yazılımlı egsozlu filtreli megane rs arasındada okadar güç farkı vardır aşşağı yukarı.Megane rs için sorun olmaması lazım büyük turbo taktıktan sonrada gel deneyelim diyen olursada komik olur yani.
    Kadirin arabasında yapılan şeyleri bilmiyorsun heralde. Proje yapılmış bir araba ile yazılımlı bir Megane RS tabiiki denenmez. Gerek yok. Ama düzgün yazılımlı düzgün Intercooler lı filtreli egzostlu Megane denenebilir. O da şu anda Alperde var. Benim egzostum yapılmadı egzost sonrası yazılımım güncellenecek ondan sonra bende denerim sıkıntı yok.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa bırakın şu ben döşerim sen döşersin megane rs onu geçer clio rs saplar vs hep beraber bi mangal yapalım bişe yapalım forum ortamı gerio insanı yüz yüze makaramızı yapalım =)

ama yemek sorası KelAlper abi seni geçicem
    Geç alican geçeceksen sen geç canın saolsun.
    IN BOOST WE TRUST

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALTNSA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes akıllı olsun !
    Yavaş len çakal,al getir bu cuma akşamı deneyin kelalperle bakalım noolcak
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadirin arabasında yapılan şeyleri bilmiyorsun heralde. Proje yapılmış bir araba ile yazılımlı bir Megane RS tabiiki denenmez. Gerek yok. Ama düzgün yazılımlı düzgün Intercooler lı filtreli egzostlu Megane denenebilir. O da şu anda Alperde var. Benim egzostum yapılmadı egzost sonrası yazılımım güncellenecek ondan sonra bende denerim sıkıntı yok.
    Alper senden ricam SS Rs ile bir deneyin,190 a kadar fark olacakmı bakalım beraber..
    Birde 190 az daha fazla denenmeli demişsinde o arabada kısa yok 5.vitese attığında direk duvar oluyor..Benim arabada kısa var ama bende 220 230 a kadar sıkıyorum ist.e geldiğimde typer s2k meggy nevarsa 230 a kadar sıkacam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende onu diyorum tabiki hiç bişeyin sonu yok. bu gün 15 yaşında arabalar türkiyenin en hızlısı haline geliyorsa her araç yapılır en hızlı olur.

ama tutupta filtre egzos yapıp stok megane rs i geçer demekte yanlış. yapmamış denememiş olsak tamam. egzos filtre port polishli rsle megane rsler denedi. clio rs biyerden sonra artık son hızına geliyor o ara zaten megane öne geçmiş oluyor çoktan. e daha top speedde gidilse meganın son hızı biraz daha yüksek dahada ileri gidecek.

sonra chip olayına gelince chipli rs 2 de direk ayırır hani stokta kafa çıkarmaları gibide olmaz e bunlarda görüldü. biz zaten biliyorduk denemiştik.

burda tek muallak kalan şu kadir abi dediki 340 hp megane rs in benim öküzü geçebileceğini hiç sanmıyorum. inanınki çok istiyorum onun gelişine aracım 290 hp olarak yetişirse 290 hp ve koltuğu dahi sökülmemiş tam kilosunda megane rsle onun araç nolur harbiden merak ettim.

konuda zaman zamanda yazdım hep en yavaş benim diye. bunu kimseyle iddalaşmak istemediğim için yazıyordum ama konu ciddi uzadı arada bazı arkadaşlarımız yanlış kelimelerde kullanınca tartışmalarda oldu. ama hepimiz isteriz hepsi yürüsün ama tahminle araçları kötülemek gerçekten yanlış geliyor bana.
    Kardes yanlis anlama ama sana arkadas tavsiyesi, 290 hplik megane la clio ya gecilirsen sana gulebilirler. Ama 290 hplik megane la clio geciyorum dersende sana gulebilirler. Bence emegini klasmanindaki araclara sarfetsen daha uygun olur.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardes yanlis anlama ama sana arkadas tavsiyesi, 290 hplik megane la clio ya gecilirsen sana gulebilirler. Ama 290 hplik megane la clio geciyorum dersende sana gulebilirler. Bence emegini klasmanindaki araclara sarfetsen daha uygun olur.
    farkındaysan ben bu konuda hiç atar gider yapmadım. hatta başlarda hep en yavaş benim maksat denemeksede denenir dedim. ben zaten turbo bekliyorum eğer o gelirse cliolarla hiç denemem zaten gider cupralarla filan denerim.

kadir abinin aracı clio olarak görmüyoruz artık. kprolu tayyarla yada iyi yürüyen hondalardanmış gibi düşünerek denenir denense. şuan daha yüklüsü yok sanırım.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada yokmu meggi ya deneyicek? hepsi istanbulamı kaçtı?
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yavaş len çakal,al getir bu cuma akşamı deneyin kelalperle bakalım noolcak
    Alper senden ricam SS Rs ile bir deneyin,190 a kadar fark olacakmı bakalım beraber..
    Birde 190 az daha fazla denenmeli demişsinde o arabada kısa yok 5.vitese attığında direk duvar oluyor..Benim arabada kısa var ama bende 220 230 a kadar sıkıyorum ist.e geldiğimde typer s2k meggy nevarsa 230 a kadar sıkacam
    Ya Kadir neyi deniyecem SS ile. Adamın buraya kadar yakacağı benzine yazık. SSin videoları var nette stock Megane ile yan yana gidiyolar. Benim AFR şu anda 10 da yani ayarsız ben bu halde bile arabada ben +2 kişi ve sub kabini ile (yalıtımları saymıyorum artık arabadan çıkarılamaz) Stock a yakın S2000 lerle aynı gidiyorum Kaan TIR sokuo araya geçio. Benim arabamı 80 kilo civarında biri kullansa +240 kg eder. +240kg kaç boy eder sen daha iyi bilirsin heralde. E bide Cuma günü komple egzost yapılacak yazılımı düzelticez 2 boyda oradan gelse sen düşün. Cuma akşam zaten denemem imkansız Ctesi yurtdışına çıkıyorum Cuma akşam çıkarsam hanım beni doğrar.
    IN BOOST WE TRUST

ALTNSA
    Misafir
    herkes haddini bilecek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada yokmu meggi ya deneyicek? hepsi istanbulamı kaçtı?
    Erhan var ama yazılımı eski ve sadece egzost var.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erhan var ama yazılımı eski ve sadece egzost var.
    Bazı sebeplerden 1 yıldır rollemiyordum white rs fazla gelir diyenlere filtre-egzoz-yazılımlı rs var ve üstüne üstlük full toplu araba, cd changer dan ön koruma demirine kadar, 1gram eksiği yok
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altnsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes haddini bilecek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
    okan en sonunda kafanı biri patlatcak ama bakalım nezaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazı sebeplerden 1 yıldır rollemiyordum white rs fazla gelir diyenlere filtre-egzoz-yazılımlı rs var ve üstüne üstlük full toplu araba, cd changer dan ön koruma demirine kadar, 1gram eksiği yok
    Erhanla denersen söyliim konulu olur o setupla
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erhanla denersen söyliim konulu olur o setupla
    1 yıl sonra çıkarıcaksam roll e değecek birisi olsun, erhan kesmez beni, hem erhan kendi kafasında rollüyor arabasını
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DSCN2648 - YouTube

al bunu bi izle sonra erhanla denersin. İbonun Clioda senden farklı olarak bi yazılım yoktur heralde.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse edit siz takıla durun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)