User Tag List

Sayfa 31/61 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
1146 sonuçtan 571 ile 589 arası

Konu: clio RSvs megane RS

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuda harbiden gereğinden fazla atışma olmuş. hani ben biraz denediğim kişilerle şahitliklerinde biraz bişeyler anlattım ama kimseye atar yapmadım hakkımı yiyemezsiniz önceki mesajlarımı okursanız.

neyse asıl konuya gelelimde bence bu konuyu kapatalım iki renaultu birbirine düşürmeyelim artık.

en yavaş benim, en kolay beni geçersiniz istediğiniz zamanda herkesle denerim hemde hiç birinizi geçemicemi bildiğim halde

ancak malesef bu sabah ayağımı kırdım şuan yatarak yazıyorum. çabuk iyileşmem için dua ederseniz sevinirim. ne kadar çabuk iyileşirsem o kadar çabuk herkese geçilirim
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun gökhan, sende bendensin herkes geçer en yavaş benim arabam ( şimdikte en yavaş benimki tartışması çıkar )

yapabileceğim birşey olursa buralardayım gökhan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyw abi ufaktan bi dua etseniz yeter bana.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forged Motorlu en yavaş megane rs i bugün kullandım 2. viteste 3. viteste basmaya gelmiyor hemde stock yazılımla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forged Motorlu en yavaş megane rs i bugün kullandım 2. viteste 3. viteste basmaya gelmiyor hemde stock yazılımla
    ayak sakatlanınca arabamda sana kaldı çok ballısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    slc'yi gören arı kovanına düşmüş sanır

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clio Rs'in stock hali ile Megane Rs in stock halini kıyaslarsanız daha öncede yazdım gerçi Megane çok rahat geçer ..Fakaaaat Clio Rs stock hali ile 159-160hp verirken ufak tefek mıncıklamalarla enaz 6-7 boy kazanıyor ..Bu da 0-100 ünü 6lı saniyelere çekmeye yeterli...Stock Megane Rs ile ben Draga girdim ve benim derecem ile brutal RS (egzantrik+chip) arasında enaz 1sn=3-4boy vardı Clio Rs o yarışta çoğu rakibini geride bırakarak birinci oldu...

Gelelim stage 3 cupra ile Alper hocanın megane Rs nasıl oluraa..Ben alper hocanın biri iki kadranını gördüm eğer aynıysa hala ..Cupra etrafında dolanır gaz çeker bırakır geriden gelir geçer..Hocam yanlış anlamasın son halini bilmiyorum gönül isterki megane geçsin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence alper abi bu konulara hiç çekilmesin kendisi yarış marış mevzularına çok soğuktur zaten kimse kendisiyle ilgili konuşmasın diyede her zaman benim arabam yavaş der geçer aslında canlı şahitler öyle demiyor ama kendisini artık tanıyoruz bana bulaşmayın ben zevkime basayım mantığında en iyisinide o yapıyor en azından kimseyle tartışmak zorunda kalmıyor.

stage3 cupralara gelince ben rs sahibi olarak bile hiç kıyaslamam zaten selam verir geçerim kankilerime.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alperi yarış mevzuna istesende çekemezsin zaten , ama arada kadran videosu çekiyo sağolsun

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alperi yarış mevzuna istesende çekemezsin zaten , ama arada kadran videosu çekiyo sağolsun
    Bu topice son postumu senden alıntı yaparak yazayım kanka

150 bin km Clio RS surdum ve modifiye ettim, uzerinde kafa yordum. Piyasasını en berbat zamanında aldım. Yuruttum yarısmadım kendı zevkime yaptım.

Huseyin de aracı aldı nasıl gittigini gosterdi.

Megane RS e gelince

Megane RS aldım Tr de hatta dunyada bazı ilk seyleri uyguladım.

Simdi musade edinde hangisinin nasıl gittigini bileyim.

Bu arada arabama 1100 km oteden icine hic oturmadan cupra ile yarıstırıp, gecirip ya da kaybettiren arkadaslara da itafen "Ben keyfime yapıp arabamı kullanıyorum"

Ben Megane RS satınca aracımın yine nasıl gittigi gorulur. Sizden ricam benim mavisi tartısmalara katmayın.

1 2 3 temi sarar mı sarmaz mı konusuna gelince yakın cevremden araca binenler oldu onlar zaten geregini anlatırlar. Hala da ikna olmayan varsa buyursun gelsin

Bu camiada Reno yurudu mu en cok sevınen adam benım, o yuzden kısır tartısmalara benı ve aracımı cekmeyın.

Hepimiz cok hızlıyız. Selamlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GT30 olan Cupraya zaten bişey demiyorum ama üzerinde K04 olan ve Stage 3 basıncı olan Cupradan bahsediyorum. GT30 lu Cupra R1 lerle deniyor. Hulkla deniyor. O kadar abartmadık.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Clio Rs'in stock hali ile Megane Rs in stock halini kıyaslarsanız daha öncede yazdım gerçi Megane çok rahat geçer ..Fakaaaat Clio Rs stock hali ile 159-160hp verirken ufak tefek mıncıklamalarla enaz 6-7 boy kazanıyor ..Bu da 0-100 ünü 6lı saniyelere çekmeye yeterli...Stock Megane Rs ile ben Draga girdim ve benim derecem ile brutal RS (egzantrik+chip) arasında enaz 1sn=3-4boy vardı Clio Rs o yarışta çoğu rakibini geride bırakarak birinci oldu...

Gelelim stage 3 cupra ile Alper hocanın megane Rs nasıl oluraa..Ben alper hocanın biri iki kadranını gördüm eğer aynıysa hala ..Cupra etrafında dolanır gaz çeker bırakır geriden gelir geçer..Hocam yanlış anlamasın son halini bilmiyorum gönül isterki megane geçsin...
    ASR iptali büyük intercooler filtre ve egzost ve düzgün bir yazılım olsaydı ne olurdu peki Megane. Bence o zaman Megane kazanırdı. Yanlışsam yanlışsın de Kadir.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu bende hızlı megane a binmiş biri olarak yazayım 300 yazı ile üçyüz beygir 1350 kg bir arac nasıl gitmesi gerekiyor ise o da oyle gidiyor yani clio ile tartısmak yersiz ve manasız artık stock-stock megane geciyor yapılınca haliyle yine megane gecer bunu anlamak icin einstein olmaya gerek yok hrld
    bulursam bende ucuz hesaplı bende alacagım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu bende hızlı megane a binmiş biri olarak yazayım 300 yazı ile üçyüz beygir 1350 kg bir arac nasıl gitmesi gerekiyor ise o da oyle gidiyor yani clio ile tartısmak yersiz ve manasız artık stock-stock megane geciyor yapılınca haliyle yine megane gecer bunu anlamak icin einstein olmaya gerek yok hrld
    bulursam bende ucuz hesaplı bende alacagım.
    Yok abi megane sarar yürümez. Hani fıkrası varya Otobüsün camından giren havanın debisi ile alakalı. Bu da o hesap
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok abi megane sarar yürümez. Hani fıkrası varya Otobüsün camından giren havanın debisi ile alakalı. Bu da o hesap
    suan benim bildigim stg2 megane 1 tane var o da rollinge cıkmıyor yani insanların kafada soru isareti olması normal birsey denemez he sen yaparsın en hızlı aracı helal olsun deriz.

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R1le yuruyen stage3 cupra nerdeymis cookk merak ettim ayrica konu cupraya gelmis yazilimli meganers stage2 cuprayla yuruyemez bence. Konuya gelirsek rollingde filtre egzozla chiple falan gecemez cliors yazilimli megani...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suan benim bildigim stg2 megane 1 tane var o da rollinge cıkmıyor yani insanların kafada soru isareti olması normal birsey denemez he sen yaparsın en hızlı aracı helal olsun deriz.
    Benim öyle bir hırsım yok çünkü ben tamamen günlük kullanıyorum. Alperin arabası zaten şu anda en hızlısı. Onun yanına yakında Gökhanda gelecek. Ben belki yılbaşına doğru o kadar ileri giderim. Şu an iki değişimim var aklımda. Biri filtre kazanı yapmak diğeri Oem koltukların yerine yarış koltukları koymak. Yazılımı da güncelledik mi tamamdır. Turbo ve LSD daha sonra.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yavaş yavaş geliyorum peşinizden işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eet haftasonu geldi denemek isteyen varsa ataşehirde olucam ben gene cuma ctesi.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)