ertuğ dağları taşları çekmiş
görkem tecrübeli iyi çekiyor :D
diğer videolar onda.
Printable View
güzel bi deneme yapmışınız ama benim çıkardığım sonuç erhanın araç dua edin soft chipli. filtre cooler ve biraz açılmış yazılım olsa hardcore a dönüşürdü. beklediğimin altı çıktı aradaki fark.
combo sende nası bi fark bekliyorsun anlamadımki heheh fizik kuralları var yani :)
cooler ve başka yazılımla tabiki daha iyi olur ama neyse artık darısı diğer illerin başına oradada denenir görürüz :)
şuan stok turbo ile megane rs ler kaç hp lere gelir?
erhanın megane 4 sene once yaptıgım bi arac.. uzerine erhan bi eksoz yaptı o kadar.. zamanıdna yazılım sıkıntısını cok ugrasarak cozdugumuz bir aractı o.. zamanına gore cok hızlıymıs simdi dah aiyi anlıyoruz.. su an bile baya hızlı ve clioya guzel bir fark atti :D ibo agzına kus tutsan olmaz o iş :P bu arada megane ın uzerindeki yazılımı bilenleriniz var mı ki yok soft fln diyorsunuz anlayamadım?
stokla 280+ zorlanabilir. egt afr siz pek basmamak lazım tabi o zaman
şuan türkiyede gelinen en üst seviye ne peki?
erhan benimde sevdiğim bi arkadaşım iynn dengi cliolarla denedim ben benim yazılıma göre soft sayılır. emin ol daha açılabilir aracı isterse ama şuan gayet güvenli kullanıyor bana göre.
yani biliyormusunuzdan kastımız bizim araçlarımızla yaptığımız denemelerden çıkardıklarımız. biz adamın aracını kötülemiyor övüyoruz burda.
yok onun için demiyorum.. yazılımın ozelliklerini bilen yok onun için soyluyorum.. giderine gore konusuluyo sadece.. aynı arac baya guclu araclarla kafa kafaya gidiyor.. cokta soft bi yazılım değil.. sadece cooler yapılırsa biraz daha gideri var o akdar..
bu yazılımın barbaros abi ile alakası var mı?
çünkü barbaros`un bana yaptığı yazılımda halâ kayıtlı duruyor benim cihazımda. onu yüklediğimde 270 hp veriyor. ilk yaptığı daha az veriyordu 2010 sonunda yapıp yüklediği yazılım 270 verdi. baya beyenmiştim sonucu.
onu kaydettim duruyor kenarda sonra henk stage2 denedim dahada yüksek veriyor stage2.
tabi stage2 için cooler egt afr bulundurmak şart kötü yakıta bile denk gelsen sakat olabilir orjinal internalli meggy için. neyse ki forgetladım kafam rahat :)
eksoz oncesi 245 hp dynosu vardı... eksoz dan sorna su an 255-260 hp civarıdnadır gucu..
ben ona cooler ayarlıcam inş. o zaman dahada iyi temsil eder oralarda meggyler hayırlısıyla.
hava derecesini çok farkettiriyor cooler.
rakım farkınıda unutmamak lazım aslında:D ibo olsun ya fena gıtmemıssın bence:D