User Tag List

Sayfa 49/61 İlkİlk ... 39474849505159 ... SonSon
1146 sonuçtan 913 ile 931 arası

Konu: clio RSvs megane RS

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @cem kardeşim o denemeleri yapmasak sen bugün bukadar hızlanamazdın

erh Erhan bro bizler yıllardır herhafta az çok buluşuyor hemen her marka ile deniyoruz ,bizim gibi deneyenlerin forumlara koyduğu videolardan ordan burdan okuduyla yorum yapanlara bazı şeyleri anlatman zor olur..

Tr.şartlarında en dolu megane ile en dolu clio denemesinde şuanda Clio geçer diyorum aksini iddia eden varsa bulunduğu şehire gider denerim...

Stock hallerinde megane geçiyor onuda herkes az çok biliyor..Konu ikiside çıtırdan bişeyler var muhabbeti ise onu tam çözemeyiz , o sökük bu giyinik bunda egzantrik var onda yazılım var derken iş karışır..600 mesajdır neyi tartışıp ne noktaya geldik belli değil bazı arkadaşlar bu konuyu okuyarak zevk alıp kendince mutlu oluyor olabilir ama bir sonu olmayacağınıda bilsin kimse kimseyide fuzuli yere kırmasın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzerine yazilim ve eksoz yapildi ve su an gayet iyi gidio oguzhan rahat ol.. Hatta o araba su erhanda videolarini da izlediniz ayni gsi la fn2 de gecmistim 3.30 da.. Hatta su an o arabayla emre de baya araba geciyo internette yasamiyoruz reelden bahsediyoruz
    Tamam erhan baba sakin , megane sonuçta araç astra opc değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlız stock halde fena ayırıyor ha.tam yapılı clionun tam yapılı megane rs i geçmesi için motorunun rs olması lazım.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyaz megane rs ile Ve ClioRs in
    2.Vites den yazılımsız arabaların denemeleri
    bence iyi yürümüş Ve
    Ahh ah SS Rs olsa kuduzz gibi giderdi

BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet clio rs baya iyi yürümüş.

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve clio rs in gidişi belli zaten biz megane rs in gidişini görmek istedik ...

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuda bahsi geçen insignia 180lik insigniamıdır eğer öyle ise cuma gecesi denedim ben bi marifetini göremedim 6 boy civarı arkamdaydı 220 lere kadar.
    1.6tdi.
    Ecutech.

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mevzu o degil de en hızlı şimdi kim?

hah şimdi de insignia lafı çıktı.

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben diyim vti hepsini gecer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen giit geez gel tamam mi modifiyemden de hatirliyorum seni hayatin sikintilarla dolu bence bi an once rahatlama yoluna git sen pistte turla devam et eminim o zamanlar t4 vs mrs dese biri de megane rs i t4 soyle gecer derdin.. Yazilim hazirlamanin otesinde de seyler var ben tune ediyorum derken yazilim hazirliyorum demedim raaat ol
    ben yeteri kadar rahatım sen merak etmede bu raat ol lafını yüzüme karşı söylesene o zaman kim rahatmış anlarız.
    Stock T4 yürümez ama yüklediğin zaman Diablo kovalarsın örnek Autotech. Bana volvodan bahsetme. Bu ülkeden 1.9 T4 makinenin ve S70 T5 üzerindeki makinenin ne olduğunu kimse bilmiyor.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan şu nette ne kadar çok klavye delikanlısı var. Biri ordan boş konuşma sıralaması yapar biri der rahat ol. Görseler Aman abi hemen geri vites. Ben istiyorum ki buradan yazdıklarını gelsinler yüzüme karşı söylesinler. Tek söyleyeceğim terbiyenizi takının sonra gördüğünüzde R yapıosunuz komik oluyor.

Erh arkadaşım ben ne yazmışım o zaman sen Type R da geçiodun heralde dedim geçiodum desen olay bitecek.
    GC8 li arkadaşım sana da söyleyeceğim sana laf atmadık sen nereden atlıosun. GC8 in ne olduğunu biliyoruz sen nereden atladın İnsignia olayına. Konuları başından okuyun ondan sonra yazın. Adam teknik konusunda anlamanız için 200 den sonra yürümeyen İnsignia torku ile Clio yu geçer demiş ki İnsignianın en yürümeyen araba olduğunu söylemek için. Ama anlatamamış.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbi ya herhalde 200-210 a kadar clio önde olur.arkadaş 200 den sonrası için konuşmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen giit geez gel tamam mi modifiyemden de hatirliyorum seni hayatin sikintilarla dolu bence bi an once rahatlama yoluna git sen pistte turla devam et eminim o zamanlar t4 vs mrs dese biri de megane rs i t4 soyle gecer derdin.. Yazilim hazirlamanin otesinde de seyler var ben tune ediyorum derken yazilim hazirliyorum demedim raaat ol
    Sen soruma cevap versene. Yazılımı sen mi hazırlıyorsun yoksa Barbaros hazırlıyor ve sen üzerine atıyorsun. Cevabı çok basit evet ya da hayır. O Megane üzerindeki yazılım sana mı ait barbaros a mı ait. Ben bunu merak ediyorum. Benim kulağıma gelen Barbaros un yazılımları hazırladığı senin arabanın üzerine atman şeklinde. Yok hayır değilse o zaman özür dileyeceğim burada.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filtresine kadar standart megane rs le sadece uzerinde chip olan 94 astra gsi ımla denemiştim.. 180 e kadar basabildik ve 2 boy arkamdaydı.. clio rsi gecmişligim de vardı ama ibo da beni gecmişti..
    Tamam OK konu başlığına göre cevap vermişsin burada. Ama sormak istediğim şu SS RS neden videolarda geçemiyor tamamen stock Megane Rsi ki herkes SS i övüyor müthiş yürüyor diye.

Not: Bunları art niyetle falan yazmıyorum. Merak ettiğim için yazıyorum ki SS ile denerken deniz seviyesindeler Ankara rakımı daha yüksek.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur az cok biliyosun denemelerimizi... Forumdan bissuru goren var bunlari da bissuru clio rs gectim ama iboyu da 1 sefer disinda gecemedim.. Hele son deneme cok fena gecmisti
    yok ondan değil de bunlar için sanki arabanın sadece sağlıklı olması yetmez gibi ben stok ecotechi elek etmiştim ama farklı araçlar tabi

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geri vites yapmam diyenler konunun acsın basını okusun..
    deneyemem avans vurdu video olmaz yatak sardı kakam geldi insignia torkuuu diye uzar gideRRRRRRR
    ha ayrıca benim insignia muhabettini bilmiyon niye olaya balıklama atlıyon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geri vites yapmam diyenler konunun acsın basını okusun..
    deneyemem avans vurdu video olmaz yatak sardı kakam geldi insignia torkuuu diye uzar gideRRRRRRR
    ha ayrıca benim insignia muhabettini bilmiyon niye olaya balıklama atlıyon
    Evlendiğin zaman eşinin başına bişey geldi mi anlarsın neden video çektirmeyeceğimi. Eşimde kullandığı sürece bu araba F1 de geçse videosu olmayacak. Avans vurduğu zaman kiminle geri vites yapmışım nerenden sallıosun. Kanıtla arabayı hediye edicem sana. Avans vurduğu zaman ben yazılımı normalde kullandığım özgünün yazılımına getirdim. Kimseyle de denemem demedim. Şimdi kim boş yazıyormuş daha iyi anlıyoruz. Okuduklarınızı anlayın sonra konuşalım.
    IN BOOST WE TRUST

SuperCorr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YAMAHA R1-2018 POLO TDI/DSG-ALFA ROMEO MİTO 1.4 TB TCT-YARALIGÖZ GEÇİDİ-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clionun sanzimanindan bahsedilmis,4te 190 yapan araba 5te 255 filan goruosa orda problem vardir.. aradaki orandan ne oldugu ortaya cikar cogu iyi sanzimanin arasinda ortalama 40km vardir son viteste 45 50kmye cikabilir bazen.. ama rs bu konuda basarili hee gene son hizi iyi demiyorum aerosu kotu ama 5 kisa olsa 230a kadar en azindan daha iyi gider..

son hizda guc *frontal area*cw ve havanin younluguna baglidir, oyle sanildigi gibi aracin agirligina ve torkuna bagli deildir(guc=tork*devir ztn) agirligin etkisi hiz arttikca yani ivme dustukce azalir, m*a da a azaldigi icin.. falan filan

meggy rs ise bundan 3 sene once izmirde stock meggynin nasil gittigine herkes sasiriodu, halbuki araba 220 hp filandi.. onla deneyen arabalarda yavas ilan ediliyodu
    meggyninde aerosu cok iyi deildir mesela ayni gucte dier arabalardan daha yavastir..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)