yooo ısrarla oyle demiyorum ama sen ısrarla demişim gibi davranıyorsun. dediğim şu dikkatli okursan.
sizin araçların stok olanları 200 den sonra kendisinden 500 kg ağır olan insignia gibi gidemez. dediğim kişi de sen değildin. benim ağırlık güç hesabı bile yapmadan hesap yaptıgımı soyleyen arkadaşdı.
Denemeleri dün yaptılar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
5 boy yaslamadan bırakmıcam ahah
guzel denemeler meg rs i daha cok sevdım şimdi.birde arac sahıpleri spec leri yazarsa guzel olur ben hiç birini tanımıyorum bılmıyorum cunku![]()
Olm Aytuğ allah aşkına bırak şu videolarda yorum yapmayı sen yorum yaptıkça adamlar hırslanıo geçecem de geçecem diye. Ozan ellerine sağlık güzel olmuş SAA. Şu anda Paristeyim Cuma gece dönücem. Deneyelim bir ara. Selçuk bu yazdıklarım senin için geçerli değil.
IN BOOST WE TRUST
Megane rs lerin 2005-2007 yillari arasinda yanlis modifiyelerle stoklardan bile yavas gitmelerinden kaynaklanan on yarginin eseridir bu.
Ozgür boşuna uğraşma anlatamazsın. Sen buraya Clio TypeR da açsan gene bişey değişmez. Clio S2000 de açsan bişey değişmez. Çoğu inanmış. En basitinden sen 200 de bassalar Insignia geçer diyorsun bazı mekanik değerlere göre onlar 200 e kadar derdindler. Hepsi 200 e kadar Clio geçer derdindeler buna görede Clio daha iyi mantığındalar. Ulan Fiesta ile Palio deneme yapmıyor. En dandirik arabada sıksan 200 yapıyor artık. Yok Clionun 5 i çok uzunmuş. Kardeşim biz mi uzattık araba o kadar işte. Son viteste son devrine yaklaşabiliyor mu yaklaşıyor. Demek ki çok uzun değil. O uzun olmasa diğerlerini uzatsalar bu sefer araba diğer arabalara geçilecek bu seferde diyeceklerki vites araları çok uzun. En iyi örnek S40 T4 dür buna. T4 bütün roll denemelerinde stock haldeyken geride kalır. Şanzıman değerleri çok uzundur. Sonrada gelip yakalar geçer. Kısa yaptığın zaman sarmaktan gidemez tork yüzünden. Bu arkadaşlara teknik konuda birşey anlatamazsın kendi seviyeni bu arkadaşlarla değerlendirme o nedenle.
IN BOOST WE TRUST
filtresine kadar standart megane rs le sadece uzerinde chip olan 94 astra gsi ımla denemiştim.. 180 e kadar basabildik ve 2 boy arkamdaydı.. clio rsi gecmişligim de vardı ama ibo da beni gecmişti..
Sende inanmışsın. diyeceğim. Ben arabayı aldığımda araba zır stocktu can ciğer arkadaşımda komple lexmaull kitli 94 gsi vardı ki şu anda atmosferik daha hızlı GSI yoktur onlar bile bizim arabadan hızlı diyolardı. Benden sonra onlarda satıp GC8 aldılar. ASR iptali yapıldığı zaman ya da usturuplu bastığın zaman Astra falan bu arabaya tutunamaz. Al işte SS ile stock Meg RS denemeleri var. İbonun araba Ss den hızlımıdır bilemiyorum.
IN BOOST WE TRUST
simdi seninle ikili diyaloga girmiycem gerek yok cunku.. Ama sen megane rs i bilmezken ben tune ediyordum desem yeterlidir heralde4 sene once yaptıgım arabanın videolarını izlediginizde de "ooo iyi gidiyormus" yazıyorsunuz..
ya megane rs ler durdukca hızlandı yada o zamanlar gordugumuz butun megane rsler 200 e kadar "asr" lambası yakıyordu.. winning is winning.. zamanında herkes o kadar deneme yaptı, std megane rs le yapılı megane rs le herseyle denemeler yaptık.. degişik arabalarla degişik sonuclarını gorduk. yok megane rs in asr si iptal olsa yok ebemin şeyi olsa vs vs.. clionunda turbosu olsa diye devam eder olay o zaman.. her deneme oldugu gibi kabul edilmelidir.. std megane rs le denedim gayet guzel bi sekilde gectim sonrasında da chipledik ve yurumeye basladı..
ne insigniamıs arkadas ya ben denemek isterim hala tabi denemek isteyen insignicı varsa... 200den sonra stoplarını incelemek istiyorum..
ayrıca kadir abi tekrardan masallah fena saplamıssın bana![]()
Yaw hayatınız dyno olmuş sizin. Piyasadaki dandirik dynolara inanıp ondan sonra yoo o araba 210 hp diyorsunuz. Çünkü piyasadaki bütün dynolar Renault fabrikasının dynosundan daha kaliteli bütün havalandırma şartları müthiş. Hayatınızda dyno standartları diye birşey duydunuz mu acaba.Fabrikalar motor verilerini sunarlarken motor laboratuarları vardır ve dynoları oradadır. Bütün fabrikalarda dynolar belli bir sıcaklıkta belli bir havalandırma şartlarında yapılır ve değerler buna göre yayınlanır. Piyasada bu şartlarda hizmet yapan dyno adedi 0. Kapalı daracık hamam gibi alanlarda kıçım kadar önden havalandırma ile dyno ölçümü yaparlar değerler iyi çıksın diye toleranslarla oynarlar bütün dyno kalibrasyonu uçar gider ondan sonra arabanın biri 210 verir biri 200 verir diğeri 280 verir.
IN BOOST WE TRUST
çok güzel birgün gün geçirdik eğlendik bastık güldük geçtik sonunda , herkese teşekkürler..
haa bu arada clioda geçseydi yine gülüp eğlenip evimize dönecektik ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)