Kadir en hızlı Megane Ben değilim ki beni geçsen neyi ispat etmiş olacaksın ki geçersin dedim. Türkiyede şu anda stock turbolu sonuna kadar yapılacaklar yapılmış tek araba Alperin arabasıdır. Gökhanın içerisi forged ama sıkıtırmayı düşürdü. Stock turbo ile o da yürüyemez çok fazla. GT2871 takarsa elek eder Clioya benzin yakmaz. Ama senin dediğin gibide SS RS JGL falan benim 3 boy önümde yürüyemez don lastiği yaparım şu andaki yazılımla ve Egzost yapılmadan.
IN BOOST WE TRUST
bence kadir senin nekdar önde olduğunu görmek istiyor o araçlardan onların geçemeyeceğini biliyor ama sonuca bakıp fikir edinecek..,yalnışmı düşünüyorum bilmiyorum..
ss ve jgl kıyas yapma abi zaten yanlış yapıyorsun.
o araçlar stok sayılır. ve stok megane rs de zaten geçiyor bahsettiğin araçları.
anca cvk stok meggy yi geçer ama senin araç yazılımlıyken gene geçemez o da seni. ben şuan cliolar arasında senin 1.3 barla yürüdüğün o yazılımla geçebilecek tek araç zaten white clio. şuan chipli rs i geçebilecek başka clio yok zaten.
adam 700 lira yazılım 1000 lira egzos taktı. erhanın araçtan bahsediyorum. 300 lirayada benden forge dump valf aldı. başkada masraf etmedi görüyoruz nasıl yürüdüğünü aracın. gerçi yazılımda aldığında vardıda o yapmış gibi düşünürsek 2bin liraya kprolularla yürüyor gördüğün gibi. belki gidip yazılımı biraz daha açtırsa onuda geçicek.
bakın bu videoda megane rs de katalizör orta susturucu son susturucu takılı ve filtresine kadar orjinal. hergün görüştüğüm bir arkadaşımın zır stock 130bindeki rs i.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Senle deneme olayı bişeyi ispat etmek için değildi..Konunun başlarında atar gider vardı ama sen sonradan yazdın "beni geçebilirsin ama büyük turbolu zor" diye şimdide yazmışsın clioya benzin yakmaz diye,..Avcının tüfeği varsa kuşunda allahı varTr.de biri megane'a gt28 taktığında ben itb+beyin yapmış olurum ki bu kombinasyon tuttuğunda bu halimden 200gibi enaz 6-7 boy önde olurum..O da gt28 liyi geçmeye yeter bence
Ben çok yazdım bu konuya ..amma abarttı vs.diyen olur diye sizlerden biri ile deneyelim geldiğimde ..Bir çok araba ile kısa sürede kazasız belasız deneyip sizlerle tanışmak istiyorum
![]()
Gökhan ben kıyas yapmıyorum ki Kadir kendi söyledi benim speclerdeki RS i JGL 3 boy önde gidermiş ben ne deneyecem. Ulan Minilere benzin yakmıyorum Cliolara benzin yaktıracaklar
IN BOOST WE TRUST
Ben Senin arabanın proje olaylarını görmeden önce yazıyordum okuduktan sonra da geçer dedim. ITB bişeyler kazandırır ama GT2871 li internal ı forged olan Megane seni don lastiği yapar Kadir kusura bakma. 1.5 bar yeter fazlasını basmasına gerek yok. GT2871 üzerindeki turboya göre çok çok büyük.
IN BOOST WE TRUST
bence sen hangisini kullanırsan o geçer abi![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
arabayı söktüğün yetmedi bide zayıflıyorsun demek. abi lc waikikide hafif kıyafetler var bende onlardan alıp giycem yarışırken.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)