User Tag List

Sayfa 55/61 İlkİlk ... 5455354555657 ... SonSon
1146 sonuçtan 1.027 ile 1.045 arası

Konu: clio RSvs megane RS

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu nasil bir yorumdur:d mpower olunca noluyor clio 230hplerde olsun bakalim ne oluyor m3le rs in son suratine kadar,
    e30 3.32 ler (3200cc) e46 ve e36 m3 ü geçtiğinin ertesi gün denedim 3.32 ile Ben denesem o m3 le elli tane laf üretilirdi o yüzden m3 le deneyip video paylaşmak m3 cüyü delirtir bizide bezdirir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadir en hızlı Megane Ben değilim ki beni geçsen neyi ispat etmiş olacaksın ki geçersin dedim. Türkiyede şu anda stock turbolu sonuna kadar yapılacaklar yapılmış tek araba Alperin arabasıdır. Gökhanın içerisi forged ama sıkıtırmayı düşürdü. Stock turbo ile o da yürüyemez çok fazla. GT2871 takarsa elek eder Clioya benzin yakmaz. Ama senin dediğin gibide SS RS JGL falan benim 3 boy önümde yürüyemez don lastiği yaparım şu andaki yazılımla ve Egzost yapılmadan.
    IN BOOST WE TRUST

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kadir senin nekdar önde olduğunu görmek istiyor o araçlardan onların geçemeyeceğini biliyor ama sonuca bakıp fikir edinecek..,yalnışmı düşünüyorum bilmiyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ne rx8 i ya ben denemiştim rs le arada dağlar oluo gerek yok =) sen beni bekle abi =)
    Sen sopalıksın zaten dedikoducu adamlarla takılıosun. Herifler arkandan ne dedikodunu yapmışlar hala onlarla takılmışsın bu kadar zaman. Seni turbonun hortumunu söküp sopalayacam. Cezan bu.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen sopalıksın zaten dedikoducu adamlarla takılıosun. Herifler arkandan ne dedikodunu yapmışlar hala onlarla takılmışsın bu kadar zaman. Seni turbonun hortumunu söküp sopalayacam. Cezan bu.
    eheeh =) bi çıksında abi gel geç yaw 1.5 ay oldu nerdeyse eksiksiz çıkarmak için bekliorm az kaldı

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadir en hızlı Megane Ben değilim ki beni geçsen neyi ispat etmiş olacaksın ki geçersin dedim. Türkiyede şu anda stock turbolu sonuna kadar yapılacaklar yapılmış tek araba Alperin arabasıdır. Gökhanın içerisi forged ama sıkıtırmayı düşürdü. Stock turbo ile o da yürüyemez çok fazla. GT2871 takarsa elek eder Clioya benzin yakmaz. Ama senin dediğin gibide SS RS JGL falan benim 3 boy önümde yürüyemez don lastiği yaparım şu andaki yazılımla ve Egzost yapılmadan.
    ss ve jgl kıyas yapma abi zaten yanlış yapıyorsun.

o araçlar stok sayılır. ve stok megane rs de zaten geçiyor bahsettiğin araçları.

anca cvk stok meggy yi geçer ama senin araç yazılımlıyken gene geçemez o da seni. ben şuan cliolar arasında senin 1.3 barla yürüdüğün o yazılımla geçebilecek tek araç zaten white clio. şuan chipli rs i geçebilecek başka clio yok zaten.

adam 700 lira yazılım 1000 lira egzos taktı. erhanın araçtan bahsediyorum. 300 lirayada benden forge dump valf aldı. başkada masraf etmedi görüyoruz nasıl yürüdüğünü aracın. gerçi yazılımda aldığında vardıda o yapmış gibi düşünürsek 2bin liraya kprolularla yürüyor gördüğün gibi. belki gidip yazılımı biraz daha açtırsa onuda geçicek.

bakın bu videoda megane rs de katalizör orta susturucu son susturucu takılı ve filtresine kadar orjinal. hergün görüştüğüm bir arkadaşımın zır stock 130bindeki rs i.

BORKED
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senle deneme olayı bişeyi ispat etmek için değildi..Konunun başlarında atar gider vardı ama sen sonradan yazdın "beni geçebilirsin ama büyük turbolu zor" diye şimdide yazmışsın clioya benzin yakmaz diye,..Avcının tüfeği varsa kuşunda allahı var Tr.de biri megane'a gt28 taktığında ben itb+beyin yapmış olurum ki bu kombinasyon tuttuğunda bu halimden 200gibi enaz 6-7 boy önde olurum..O da gt28 liyi geçmeye yeter bence Ben çok yazdım bu konuya ..amma abarttı vs.diyen olur diye sizlerden biri ile deneyelim geldiğimde ..Bir çok araba ile kısa sürede kazasız belasız deneyip sizlerle tanışmak istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökhan ben kıyas yapmıyorum ki Kadir kendi söyledi benim speclerdeki RS i JGL 3 boy önde gidermiş ben ne deneyecem. Ulan Minilere benzin yakmıyorum Cliolara benzin yaktıracaklar
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senle deneme olayı bişeyi ispat etmek için değildi..Konunun başlarında atar gider vardı ama sen sonradan yazdın "beni geçebilirsin ama büyük turbolu zor" diye şimdide yazmışsın clioya benzin yakmaz diye,..Avcının tüfeği varsa kuşunda allahı var Tr.de biri megane'a gt28 taktığında ben itb+beyin yapmış olurum ki bu kombinasyon tuttuğunda bu halimden 200gibi enaz 6-7 boy önde olurum..O da gt28 liyi geçmeye yeter bence Ben çok yazdım bu konuya ..amma abarttı vs.diyen olur diye sizlerden biri ile deneyelim geldiğimde ..Bir çok araba ile kısa sürede kazasız belasız deneyip sizlerle tanışmak istiyorum
    Ben Senin arabanın proje olaylarını görmeden önce yazıyordum okuduktan sonra da geçer dedim. ITB bişeyler kazandırır ama GT2871 li internal ı forged olan Megane seni don lastiği yapar Kadir kusura bakma. 1.5 bar yeter fazlasını basmasına gerek yok. GT2871 üzerindeki turboya göre çok çok büyük.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşı gıcık etmek için yazıyosun muhtemelen ama ayıp ediyosun biyerden sonra burda yazmak yeri değil ama arkadaşımızın bir hastalığı var ve onu yeniyo allahın izni ile ..Ben cem in üzülmesini istemiyorum...o deneme muhabbetimizden sonra arabası çok değişti öyle farkların olmayacağı aşikar..o yüzden normal bir gc8 gidişinden çok farklıdır zaten onun gidişide bu konu ile alakasız
    ok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Senin arabanın proje olaylarını görmeden önce yazıyordum okuduktan sonra da geçer dedim. ITB bişeyler kazandırır ama GT2871 li internal ı forged olan Megane seni don lastiği yapar Kadir kusura bakma. 1.5 bar yeter fazlasını basmasına gerek yok. GT2871 üzerindeki turboya göre çok çok büyük.
    Valla kim kimi uzatır don lastiği yapar onu ancak bir megane yapıldığında görürüz şimdiden ahkam kesmek yanlış olur.Ben ilerde enaz 70kg daha sökecem..meggy sökmeden gt28 ile kalırsa sıkıntı olurum ona

Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ok
    Eyvallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence sen hangisini kullanırsan o geçer abi
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence sen hangisini kullanırsan o geçer abi
    Ahahaha 5kilo vermişim bu konu başladığından beri Bu gidişle 50ye düşecem Okanspec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı söktüğün yetmedi bide zayıflıyorsun demek. abi lc waikikide hafif kıyafetler var bende onlardan alıp giycem yarışırken.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse ben yatıyorum yarın kaldıgımız yerden devam ederiz atısmaya cumleten hayırlı geceler ))))))
    bir önceki mesajını ben sildim sen de silersin bir ara
    geliyorum yakında ankardayım. evi taşıdım, çocukları toparlayıp evi dizdim mi, ilk iş yanınızdayım. jetta ile kovalayacağım hepinizi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabayı söktüğün yetmedi bide zayıflıyorsun demek. abi lc waikikide hafif kıyafetler var bende onlardan alıp giycem yarışırken.
    Yaz döneminde 80 den 73 e düştüm 7kg=1bg Ivır vızır hesap ettik,60- 70kg atabiliriz ..Bakalım kilodan ziyade arabayı güçlendirmek gücü yere verebilmek ilk hedef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadir sorun şu bu camiada "muhasebeci olsalar gelir-gider tablosu doldururken bile gider ve atar yapacak insanlar mevcut"
    peki ya sen hocam
    sen muhasebeci olsan sen de gelir-gelir tablosu yapardın heralde.
    arabaları dolduruyosun da bi kişiye gider yaptığını göremedik daha...

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir önceki mesajını ben sildim sen de silersin bir ara
    geliyorum yakında ankardayım. evi taşıdım, çocukları toparlayıp evi dizdim mi, ilk iş yanınızdayım. jetta ile kovalayacağım hepinizi
    uykum kactı uyuyamadım valla

forumdan olmuyor yalnıs anlasılıyor yazılıp cızılenler rsler denese bisey kalmıcak aslında oturup biseyler icip muhabetimizi ederiz....

@kadir abi toluen lazım 97 pompayla avans oluyor sen biara kullanmıstın nerden temin edebiliriz???

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabamı daha çok sevmeye başladım böyle giderse 500 + larda gelir bize sarar ne rs miş yaw

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)