User Tag List

Sayfa 56/61 İlkİlk ... 6465455565758 ... SonSon
1146 sonuçtan 1.046 ile 1.064 arası

Konu: clio RSvs megane RS

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denediler ya bahattinin araç okanı geçti. ozan abninki selçuğu geçti. bi kadir abiyle yazılımlı rs denemediki yazılımlı araçların denedikleriyle white clionun denediklerini kıyaslarsak white filtre egzos yazılımlı rs i geçer.
    daha ne kaldı ki geriye.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @kadir abi toluen lazım 97 pompayla avans oluyor sen biara kullanmıstım nerden temin edebiliriz???
    Hallederiz... yarın ara

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahahaha 5kilo vermişim bu konu başladığından beri Bu gidişle 50ye düşecem Okanspec
    ahahaha, reduction olayı güldürdü
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 60 kilo bile değilim ne avantaj ama değilmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu nasil bir yorumdur:d mpower olunca noluyor clio 230hplerde olsun bakalim ne oluyor m3le rs in son suratine kadar,
    ya uffff...
    kullandın mı düzgün bir m3 diyeceğim, e bakıyorum yazdıgına
    soruyu düzeltesim geliyor " m3 gördün mü" hiç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 60 kilo bile değilim ne avantaj ama değilmi
    2 den 5e attığın sürece hiç bi avantajı yok
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya uffff...
    kullandın mı düzgün bir m3 diyeceğim, e bakıyorum yazdıgına
    soruyu düzeltesim geliyor " m3 gördün mü" hiç..
    merak etmiş arkadaş m3 le

BMW M3 vs Clio RS vs Audi S3 - YouTube

burdan baksın 230 hp clio ile m3 e=)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 den 5e attığın sürece hiç bi avantajı yok
    bunu her seferinde yapıyorum 1-2 kere nedenini bende anlamadım ama anlamadığım 3 e atarken herkesde bir takılma oluyor bunun nedeni nedir cliodada oldu megandada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende hiç olmuyor allah nazarlardan saklasın daha bu güne kadar ne cırtlama ne başka bişi. rollingde filanda gerekirse geçilirim ama gazdan ayağımı çekmeden debriyaja basmam

1e atmadığın sürece 5e atmanda sakınca yok 1e geçmesinde 5e geçsin no problem

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Clio iyi yürümüşte, s3 cok fena yürüyor ya, haddinden fazla geldi
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende hiç olmuyor allah nazarlardan saklasın daha bu güne kadar ne cırtlama ne başka bişi. rollingde filanda gerekirse geçilirim ama gazdan ayağımı çekmeden debriyaja basmam

1e atmadığın sürece 5e atmanda sakınca yok 1e geçmesinde 5e geçsin no problem

belkide onun korkusuna 5 atıyorumdur zamanında yani yıl 96 alfa 1.7 16 v de yapmıştım bu hatayı şansıman kalmadı bak çocukluğuma inince nedeni belli oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

şimdi gece 2 ye hoparlor filan da kapalı, gözlerimde hafif bulanık.
    sonuç ne olmuş ? kim geçmişş.
    yorumlara baktım s3 best filan diyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadii iyi geceler sabah dersimize devam ederiz

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben aracımı satınca alan gençler sağolsun gereğini yapıyor. "Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır"

Megane da satayım ileride çok canlar yakacak emin ol

peki ya sen hocam
    sen muhasebeci olsan sen de gelir-gelir tablosu yapardın heralde.
    arabaları dolduruyosun da bi kişiye gider yaptığını göremedik daha...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben aracımı satınca alan gençler sağolsun gereğini yapıyor. "Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır"

Megane da satayım ileride çok canlar yakacak emin ol
    E o zaman cabuk sat
    Onceki soyledigin gider- atar lafıni bana soylediysen pek dogru olmadi bu arada.
    Benim kimseye atar gider yapma niyetim de yok. Ne onu yapacak arac var, ne
    O islere zaman var. Ama objektif bir sekilde yorum yapmaya calisiyorum. Bi bakiyorum aradan biri cikiyo baska bir araba ile uzerinde bilmem ne varken baska bir araci gecmis, o gecisten cikardigi sonuca gore de ben ucmus oluyomusum. Sen simdi iki aracida yapmissin biliyosun ikisinide. Bana sunu soylermisin:
    Stok saglikli 224 pslik megane mi 220 den sonra iyi hizlanir?
    Yoksa 210 ps lik clio mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

m3 yeni baslamıstı niye bıraktı ki rs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    m3 yeni baslamıstı niye bıraktı ki rs
    Sen yazma bana bakalim
    Ankaraya geleyim ilk is amfili bi linea kiralamak. onla bitircem seni

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E o zaman cabuk sat
    Onceki soyledigin gider- atar lafıni bana soylediysen pek dogru olmadi bu arada.
    Benim kimseye atar gider yapma niyetim de yok. Ne onu yapacak arac var, ne
    O islere zaman var. Ama objektif bir sekilde yorum yapmaya calisiyorum. Bi bakiyorum aradan biri cikiyo baska bir araba ile uzerinde bilmem ne varken baska bir araci gecmis, o gecisten cikardigi sonuca gore de ben ucmus oluyomusum. Sen simdi iki aracida yapmissin biliyosun ikisinide. Bana sunu soylermisin:
    Stok saglikli 224 pslik megane mi 220 den sonra iyi hizlanir?
    Yoksa 210 ps lik clio mu?
    Hocam sen tecrübe nedir bilir misin? Tecrübeye inanır mısın? Alper üstat arabayı yapar ama rollinge çıkmaz denemez. Ben çıkar denerim. Arabaya öyle yazılım attığım oldu ki araba sanarsın roket oldu. Gaz tepkimesi fena iyileşti. Ama rolle bir çıktım her zaman 2-3 boy geçtiğim adamdan 4 boy yedim. Sonradan sebebini anladım ki meğer o yazılım üstlerden çalarak alt devirleri güçlendiriyormuş. İlk gaz tepkimesi o yüzden dehşetmiş. Yani herşey başka bir rakiple deneyince ortaya çıkıyor. Kalkıyorsun çok iyi bir markanın yazılımını atıyorsun araba alıyor dynoda 10-12 hp. Ama rolle bir çıkıyorsun araba tırt. Gelen geçiyor giden geçiyor. Hangi arabada kaç kilo uzunda kaç boy farkettiririnden tut da, orta susturucuların her birinin aracı ne kadar geriye götürdüğünü de bizzat test ederek denedik gördük. 45 yanak ne farkeder, ince conta kaç boy verir, port polish ne verir, yanlış yapılırsa ne olur bunları yaşayarak öğrendik. Yani bunları biz zamanında tecrübe ettik. Senin yaptığın gibi sence ne olur bence ne olur diye tahmin yürüterek iş yapmadık. Herkes bana S2000 de port polish hikayedir tamamen para ve emek kaybıdır dedi ben yaptırdım tekerde 7 hp aldım. EZN ile 3-4 tane s2000 ile denedim o kötü vites atışlarımla. Alayını daha 2 de basar basmaz ayırdım. 6 ya çektiğimde arkamda nokta olanlar oldu.

Kaldı ki Kadir abi de bu işi gerçekten hakkıyla yapanlardan. Hemen hemen en iyi hothatchlerden birer tane sahip olmuştur zamanında ve hepsini de yürütecem diye ne paralar harcadı adam ben şahidim. Herkes şahit. Yani ne olur rica ediyorum bu konulardaki bilgimize biraz da olsa güvenin ve saygı duyun Saygı duyun ki bu bilgileri keyifle ve zevkle paylaşalım.

Son olarak Alper hocanın bilgisi gerçekten tartışılmaz. Bilgisine en çok değer verdiğim birkaç insandan biridir bu camiada. Ama iki arabayı karşılaştırıyorsan sana diyorum ki Amerikayı gidip tekrar keşfetmene gerek yok Hazır keşfedilmişi yani hazır denemişi var hocam neden inanmıyorsun sana yalan borcum mu var benim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam sen tecrübe nedir bilir misin? Tecrübeye inanır mısın? Alper üstat arabayı yapar ama rollinge çıkmaz denemez. Ben çıkar denerim. Arabaya öyle yazılım attığım oldu ki araba sanarsın roket oldu. Gaz tepkimesi fena iyileşti. Ama rolle bir çıktım her zaman 2-3 boy geçtiğim adamdan 4 boy yedim. Sonradan sebebini anladım ki meğer o yazılım üstlerden çalarak alt devirleri güçlendiriyormuş. İlk gaz tepkimesi o yüzden dehşetmiş. Yani herşey başka bir rakiple deneyince ortaya çıkıyor. Kalkıyorsun çok iyi bir markanın yazılımını atıyorsun araba alıyor dynoda 10-12 hp. Ama rolle bir çıkıyorsun araba tırt. Gelen geçiyor giden geçiyor. Hangi arabada kaç kilo uzunda kaç boy farkettiririnden tut da, orta susturucuların her birinin aracı ne kadar geriye götürdüğünü de bizzat test ederek denedik gördük. 45 yanak ne farkeder, ince conta kaç boy verir, port polish ne verir, yanlış yapılırsa ne olur bunları yaşayarak öğrendik. Yani bunları biz zamanında tecrübe ettik. Senin yaptığın gibi sence ne olur bence ne olur diye tahmin yürüterek iş yapmadık. Herkes bana S2000 de port polish hikayedir tamamen para ve emek kaybıdır dedi ben yaptırdım tekerde 7 hp aldım. EZN ile 3-4 tane s2000 ile denedim o kötü vites atışlarımla. Alayını daha 2 de basar basmaz ayırdım. 6 ya çektiğimde arkamda nokta olanlar oldu.

Kaldı ki Kadir abi de bu işi gerçekten hakkıyla yapanlardan. Hemen hemen en iyi hothatchlerden birer tane sahip olmuştur zamanında ve hepsini de yürütecem diye ne paralar harcadı adam ben şahidim. Herkes şahit. Yani ne olur rica ediyorum bu konulardaki bilgimize biraz da olsa güvenin ve saygı duyun Saygı duyun ki bu bilgileri keyifle ve zevkle paylaşalım.

Son olarak Alper hocanın bilgisi gerçekten tartışılmaz. Bilgisine en çok değer verdiğim birkaç insandan biridir bu camiada. Ama iki arabayı karşılaştırıyorsan sana diyorum ki Amerikayı gidip tekrar keşfetmene gerek yok Hazır keşfedilmişi yani hazır denemişi var hocam neden inanmıyorsun sana yalan borcum mu var benim
    Bak birader, senin derdin bilgi paylasmak mi yoksa bana laf sokmak mi.
    200 satir yazi yazmisim orda, aradan bi tane cumle cekmissin onu alinti yapmissin, onun uzerinede kuru sıkı atma diyosun, tecrube nedir bilir misin, bencelerle senceler olmaz diyosun, sonrada rica ederim bize guven diyosun.
    Benim yazdiklarim icindekilerin bi tanesine de teknik bir cevap ver allah askina. Bana s2000 ininin port polishini anlatmana gerek yok. Konu o degil. Koy oraya mrs nin guc-tork egrilerini, yaz oraya sanziman oranlarini- son dislisini, yaz kutlesini - ruzgar direncini, latik capini-tabanini- surtunme katsayisini ondan sonra deki 210 pslik clio 220 den sonra daha iyi hizlanir, bende eyvallah diyeyim.
    Alperin basmadigini ogrendik, az cok okumamiz var, bi de senden duymamiza gerek yoktu. Zaten soruyu sana sormuyorum ama sen atliyosun. Bi onceki mesajina da cevap vermedim ama yine bana yukleniyosun. Oncekine cvp vermemem laf uzamasin diye idi. Cunku tek sen degilsinki kac kisi birden baska bisi soyluyor. Ha diyosanki yok bana da yaz illaki, sorun degil zaten tatildeyiz. Derizki isyerinden mesaiye cagirdilar, bugun mesai varmis farzedelim, aksama kadar senle mesai yapariz.

Ben Alpere net bi sekilde soruyorum. O desinki 210 pslik clio 220 den sonra mrs den daha iyi hizlanir, o zaman yaziyorum buraya bu basliga bi cumle daha yazmam. Tek kelime yazarim o da ok olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)