adamlar alın siz kafa patlattın diye düşündüler herhalde :)
Printable View
Alper Fransa da atar gider yapsana :) Görsünler Türkün gücünü :)
Alper F1 de boost gauge i sol ayna kapağına koymuştu bayıldım.
F1 i detaylı inceledim üzerinde Super Sprint egzost vardı ve koltukları mavi siyah kumaştı. Koltuklar Recaro gibiydi ama Recaro yazmıodu. 18 jant vardı.
Ne gider yapıcam ya İstanbuldan uzatsam ancak Çorluya kadar uzar :D
Alican seni ben kaşiicam bak görürsün. İskendere ulaşamıyorum ki anasını satiim. Telefonunu açmıo ama mazereti var bişey diyemem.
C3 C4 twingo normal megane Clio sürüsüne bereket. Taksiler Mercedes ama o tarafı güzel.
ulan bak küfür edecem o olacak. Sen demedin mi egzost ve yazılımı yaptır mazeret olmasın die kolpaçino.
ulan şu an yazılım tırışkadan AFR 10 gösterio. Basınç yüksek ama 0.2 zaten bi yerlerden kaçıo motora gelene kadar.
Ya kamyon gibi jip aldım ama onun bu lanet İstanbul trafiğindeki rahatlığını bir görsen :D Ben karı kışı bekliyorum o zaman yolda kalan tüm hothatchlere en ucuzundan çekici hizmeti verecem. Beygir başına 85 Kuruş :D Nasıl fikir ama :D O zaman da beygirleri uçurun bakalım havalarda görecem sizi :D Artık başlarsınız ağlamaya ya benim yazılım boktan çıktı arabam 30 beygir kaybetti basıncım kaçırıyor conta yaktım araba 20 beygir geri gitti diye :hehe:
Konuya 24 sayfa kadar geri kalmışım ama bir atlaya atlaya bakayım dedim. Insignia gelmiş Golf gitmiş. Nolmuş bu konuya ya.
alayına sapladık. ferroları kovalıyoruz şimdi.
İBO panpa yoksun bayadır ortada kış uykusuna mı yattın :D
Megane rs geçti diye yapma böyle :D
ben kış lastiklerini hazırlamak üzereyim. Haftaya Cumartesi alacağım. Bi kaç yerde buldum. Hava 15 in altına insin anında takacağım.