sorun yok abi her türlü denerim. herkes bilir geçmek geçilmek bana koymicanı.
Printable View
sorun yok abi her türlü denerim. herkes bilir geçmek geçilmek bana koymicanı.
Şef Kadir emmi gelicem gelicem diyorsun sürekli mındar oluyorsunuz :D
O İboyada kılım bu aralar yancı gelsin o benim panpam :D
hocam sorum net olarak şu :
224 pslik sağlıklı stok bir mrs ile 210 pslik clio 220 de bassalar kım daha ıyı hızlanır. kısa şanzıman olması sorunun dışında bir durum değil. kısa şanzıman da olabilir. ama onu ayrıntılı açıklarsan sevinirim. mesela şoyle açıklayabilirsin. kısa ile clio şu sürate kadar gider vs vs...
sımdı uzaktan don bıcmek gıbı olacak ama sunu soyleyım.
Filtre Cip eksoz Clio RS 180 e kadar ultra iyi 5 e atınca kapı duvar olur.
Kısa sanzıman ve 45 yanak ve yukarıdaki sistem 200 e kadar gayet iyi sonra yavaslama egilimi
Dereceli ve devamı 220 e kadar gayet iyi.
Tayyar Clio denemelerinden zaten bu dedigimin tamamını canlı görürsün.
Ben de sunu sorayım Clio 210 HP de Megane ne diye 224 eli armut mu topluyor Megane cının :)
onun dısında Clio nun 200 ustu hızlanma egilimi ile meganın kının soracaksan
Meganın ust hızlara cıkısının clıo dan cok daha ıyı oldugunu herkes soyler zaten
tamam ben m3 bıle gormedım:D:D::D
stock mrs 220den sonra cokmu ıyı gıdıyo sanıyorsunuz anlamadımki, 236 km top speedı olan alet,328 dedıgın araba 193 hp ıle o suratı gecıyor astra cupede oyle..
ben 200 bg fılanken vectrada, arkadan roket gıbı gelıodum 220de mrs ın:D vıdeosu var
araststs 61 cvbını beklıyorum..
210 clıo mrs 220de basarsa hıc bellı olmaz denk olur bence.. cvk s2knın pesınden 2 boy fılan gıdıodu 220 230larda s2knın arayı fazla actırmıodu..
Hadi bakalım şimdi yeni bir konu başladı :D 220 de basılacak 240 ta bitecek bir roll :D Ya üstatlar gelin İstanbula hele sıcak çayımızı içelim orada konuşuruz sittir edin burdan tahmin yürütmeyi :)
Ya ben de kaçıcam diyorum ama olmuyor bi türlü. Zamk gibi yapıştık buraya. Ben de tekne aldım en ufak fırsatta tekneyle kaçıyorum şehirden :D Sen de yanlız İstanbul kaçıp Ankaraya gidilir mi be adam :D Hadi Antalya Alanya Kuşadası filan desen anlıcam da Ankara ne alak yaw :D