+1 diyorum ..
Printable View
Alper 1.4 lük yazılım ile çok uğraşamadık. Kullandım sonra ya benzinden a da yazılımdan araba enjeksiyon hatası verdi avans sesi duydum. Büyük ihtimalle bi yerlerden boost kaçtı. Tırstığım için bi daha yüklemedim Özgünlerde kullanma daha oturmadı o yazılım dedi. Beklemedeyiz.
Ağzına sağlık ibo nokta olmuş...
:icon_tup: Aynen hocam , Kadran videosu boş :) Dyno ise girdiğin dynoya bağlı, istanbulda paşaoğlunda girersen bir kriter olur forum ortamına fikir verir.. Arabanın ne gittiğini kanıtlamak zorunda değilsen ve roll denemesi yapmayı sevmiyosan elizabete devam :D:hahaha::D
Eğer piyasada gideri az çok belli arabalarla denersen yukarda saydığın maddelerden daha muteberdir ;)
Ben bütün clio'lar megane rs leri geçer demedim dikkat edersen,..... İstersen bu konuyu komple tara öyle bir sözüm varsa yapıştırr.. Ben ne demişim izmir veya istanbulda denemek kaydıyla en dolusunu geçerim demişim;)
Bu arada kimse megane rs ile roll yapıp video koymazken biz deniyoduk ,typer vs meggy clio rs vs meggy s2k vs meggy dolusu boşu her türlüsünü yaptık ..Tr. şartlarında belkide ilk kez megane Rs i draga ben soktum haa doldurmadık chip bile yapmadık günün şartı ne gerektiriyosa onu yaptım :D
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos..._5623948_a.jpg
herkes iyi bayramlar dilerim önce, megane lar eskiden yürütülemiyordu bunda hemfikiriz herhalde ama şimdik yavaş yavaş bu iş çözülmeye başladı ve meganlar eskiye göre yürümeye başladı cliolar zaten yürüyen araçlardı kadirin kendisini tanımasamda namını duymuş biri olarak söylediklerine güvenim var tabii ama bizlerde meganların üstünde ciddi derecede çalışan boşa para harcamış ( doğruyu bulana kadar ) ama artık işi çözmüş kişiler olarak eskiye göre iyi yürüdüğünü söylebilirz fakat başka araçlarala denemeler yeni yeni oluyor bundan sonra denenerek görülecektir sonuçlar diye düşünüyorum,benim araç mesela yazılımla 190 hp düştü ve stocka çevirdim şimdik çok mutluyum ve öyle binmeye devam ediyorum :), iyi bir clio ile ne yapacağınıda deneyerek göreceğiz gibi geliyor bana...
yani bu işin özeti yine aynı yere çıkıyor denemeden göremeyiz burdan ne kadar yazsakta boş bu konular , hem özellikle megane rs ler için çok aydınlatıcı ve iyi olacağını düşünüyorum bu denemelerin ,artık bizimde amacımız kafalardaki megane rs yürümüyor olayını silebilmektir.
burda herkesin her konuda yardımcı olacağınıda düşünüyorum ...kimse kimsenin arabasının yürümemesini istemez...
Senin olayın zaten burada kendi arabanın reklamını yapmak hocam. Ona göre oradan yorum yapıyorsun benim arabamın durumunu bilmeden. Yok Clio ile denersem 220 ye kadar Clio 3 boy önde gider falan diyorsun. Neye dayanarak bu yorumu yapıyorsun ben onu merak ediyorum.
Kadir deneme videosu bile boş; o daha fazla tartışma ortamı yaratmaktan başka halta yaramıyor, mesela ben bu güne kadar daha tam ayarlı k-prolu tayyar videosu görmedim. Sürekli avansım kaçık, benzin bozuk yok filtrem göcük :) uzar gider.
Bu arada aman TypeR sahipleri alınmasın sadece örnek verdim. Yoksa Type R ın gidişini hepimiz biliyoruz.
Clio Megane kapışmasında ben olacakları sana hemen söyleyim
Sen sökmüşün tak, 3 te ben basmam sen 2 ye 7000 devre al megane cı
180 de kestin gazı hani kızımız olacaktı :)
Kısaca amaç bahane yaratmaksa bizler sınır tanımayız :)
konuya aydınlık getiricikse ben "tam kilosunda" her türlü clio rs ile denerim sorun yok, iddaa yok :)
abi ben ne kadar tutuncamın derdindeyim geçme iddiam yok ki :D
tamam iste bakazağuk ha bu megane rs dürzüsüne ne kadar tutunazağuk :D
bayramdan sonrası için zırrrrr stock megane rs arıyorum denemek için filtresine kadar orj olanlarından, gizli yazılımı olanlardan değilll :D
bende yazılım yok sadece :),ama zır stock olanda var ama kendisi şu anda türkiyedemi onu bilmiyorum selçuk bu konuya ancak cevap verebilir... ( ondan daha stocku varmı onuda bilmiyorum :) )
@freelife
abi filtre egzos vs. büyük gelir, hee denerim denemem değil ama keyif almak muhabbet etmek tanışmak dostlar edinmekte güzel olur ;)
@japantuner
kaan abi gider lafından nefret ediyorum biliyosun, hele ki tech'te ki olayları gördükten sonra seneler içerisinde iyice tiksinti veriyor o kelime.
Sorun şu ben yazılımı stock a çeksem bile ki çekmesi 2 dakika. Sağ şeritte durur çekerim. 76 lık downpipe, filtre ve Intercooler bayağı fark ettiriyor ki ben 150 kg ım +50-60 kg tesisat vardır.
yok ben tamamen stock olursa denerim yani çünkü tutunma durumum vs. olur, o da aman aman olmaz ya hani, amaç gazlamak keyif almak işte.
stage 1 yapmam için bir neden yok ben sağlıklı bir stage 2 bulana kadar ellemem arabayı...
özgünün b konuda ne kadar iyi olduğunu zaten biliyoruz alper ama benim git gellere zamanım yok en son safhaya gelin tamamdır diyin o zaman düşünürüm yaptırmayı..
kumburgaza nasıl geleyim yahu hani o tarafa doğru sıkacak olsak tamam da kumburgaza gidicem sıkıcam kumburgazdan dönücem filan baya masraflı :D
arkadaş hadımköyde. ordan çıkarsınız kumburgaza doğru basabilirsiniz. ordanda dönebilirsiniz. yani hemen bu gün çıkın diyen yok illaki bu tarafta bi etkinlik olur bişi olur araç olur denersiniz.
anadoluya geçiyorum ben ya, avrupadayım denemek isteyenler gelmez bu yakaya bende hiç lafını dahi etmeden geçiyorum karşıya.
Benim veya benim Rs in hiç reklama ihtiyacı yok helede megane rs üzerinden hiçte gerek yok ,ben aracımı satmıyorum etmiyorum millet gibi iki sıkıp satıyorum desem arabayı ilk bitirdiğim ay satardım o yüzden yaptığın saptamaların çoğu yanlış olduğu gibi buda yanlış.. Senin arabana veya yazılımlı megane ile jgl gibi rs denemesine gelince ben tahmin yaptım sadece , 2 tane Typer,2 tane Clio Rs, 2 vtec,1 megane rs sahibi olup hertürlü gazlayan biri olarak bu yorumu yapmam en doğal hakkım olsa gerek,ki hiç birine binmemiş biride seyrettiklerine dayanarak yorum yapabilir ..Sizde denersiniz farklı sonuç çıkarsa eklersiniz biz yanılırız..Sizlerin yakın yürüdüğü s2k lara ben mübalasız 7-8 boy atıyorum öyle 200 e kadar felan değil uzundada yürüyoruz..
Erhan sende koltuğu takılı cliolar denerim vs yazmışında bende iki koltuk takılı arkalar yok abicim :D senin yakın yürüdüğün audi s3 ü pokemon ettiğimi biliyosun..Sen hazırsan az bekle ibo ile dene..Superlig den önce Bankasyada şampiyon ol:hahaha:
merhaba, bir akşam tanışır bir şeyler içer çıkarız tabi 3-4 yıl önce bi yazılım yapılmış lakin afr,bar şu bu ne durumda hiç bir fikrim yok tekrar gözden geçirilse çok daha iyi olucağı kesin 255hp 1370kg dolaylarında benim araç sizin turbo değişiminden sonra yakın deneme olur derseniz deniyelim :)
Hahaha alemsin valla abi, aslında burdan bişey yazmamıza gerek yok zaten bir araya geliyoruz sürekli ama istanbuldaki arkadaşlar diyordur ankarada hiç mi yok megi ;) s3 le basarken katalitik bile üstündeydi benim tekrar gelirse alakasız olur :) takılı clio dedim lakin 900kg civarları ile 1370kg deneyip sonra megi gitmiyor demek garip olur :), ben de tek bir deneme için araç sökemicem malesef olmazsa sen yanına birini al yarın gece keyfine basalım, iboyu beklemeye gerek yok o ayarda clio ya bizde bindik sattık gitti:D
gel panpa gel tici seviyoruz :D
4 sonu kesici mi :p
artık 5.vites kesici istiyoruz clio lardan :D
her neyse yanlış anlaşılmasın can sıkıntısı işte takılıyorum ben ;)