Daha da ıyısı var bulunca eklerim :) Bunlar 3. vites logları 4 5 6 daha da şenlikli :)
Printable View
Daha da ıyısı var bulunca eklerim :) Bunlar 3. vites logları 4 5 6 daha da şenlikli :)
Bu ikisi ITG maxogen yokken, şu anda profil daha da güzel :)
http://img191.imageshack.us/img191/2361/stg2.jpg
Uploaded with ImageShack.us
mantık şu bu arabada bu kadar parçayla bu fiyata satılıyorsa kesin enayilik vardır diyolar.
Geçenlerde detaylıca Megane Rs kullandım.
Gerçekten farklı bir araç
Stocktu ama fena zıplatıyordu
Yol tutuş desen sapma yok
Deri koltuklar rahatlık cabası
Güzel yazılımlarda harika işler çıkartıcaktır ki şahit oldum buna
Gökhan 270 verdiğinde dynoda denemiştik
2. vites bastıgım gibi direk ayıra ayıra açıyordu Megane
selçuk senin bundan sonraki durağın meg rs o zaman belli oldu :) inceden inceden kafana yatmaya başladı sanırım :) vala ne yalan söliim bütçem benimde yetse düşünmeden alacağım bi araç megan rs..
ya kazası, boyası çokda umrumda değil benim. ben rs alıp sürekli gazlamaya kullanmıcam. canım sıkıldığında en fazla haftada bir çıkarım kendi halimde takılırım, inceden gazlarım felan. cvk kesinlikle iyidir güzeldir, o üstündekilerle eminim çok iyi gidiyodur ama ne biliyim ben daha orjinal, daha stock bi araç arıyorum. en fazla yapacağım filtre egzost olacak.
abi doğrudur da, ben stock bir rs alsam bile cvk kadar yapmayı düşünmüyorum. günlük olarak da binecem çünkü. eyv cvk hakkaten çok güzel araba, dediğiniz gibi üzerindeki extralar felan aracın şuanki fiyatının yarısından fazladır belki ama dediğim gibi benim aradığım birşey değil.
Yaw bazen kendini amma kaptırıyosun, ben en hızlıyım şu bu demişmiyim bibak postlarıma ..Ben ne diyorum en hızlı megane rs kimdeyse onla deneyim görelim bakalım nedir ne değildir.
Sen Jgl ile bir dene bakalım kim nekadar geçecek ona göre yorumlar yapalım böyle uzaktan uzağa olmuyo anca havanda su dövüyoruz..
Alpercim sen eksiklerini gidermeden deneme yapma oke;)
Gorusuruz tabiki :) yukarıda guzel egriler var seko :)
JGL nerede bu aralar göremiyorum Tatile gidildi denildi halan gelemedi mi :D
ve denesin mgy rs le:D dimi selçuk rs lerin şampionu :D
herkeş burada iken kadir abi zuk plaka mavi rs sizin eski rs mi ?
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 53871979
Ben Kadir üstadın White RS ile deneyecek olan Megane RS i sormadım ki. Bu aşağıda verilen videoda stock haliyle öve öve bitirilemeyen siyah Megane RS ten bahsettim benim EZN ile yürüyen bu muydu diye. Çünkü tahminime göre 240 gibi süratlerde aramızda 8-10 boy fark olacaktı. Eğer o ise size şunu da söyliyim. Benim EZN' nin stock s2000 ile arasında max 5 boy fark vardı. Daha fazlası da olamaz zaten eğer s2000 lerden anlıyorsanız bunu bilirsiniz. Yani o stock megane RS sağlıklı yürüyen stock bir s2000' i 250km gibi süratlere kadar çıkılsa geçebileceğinden şüphe ediyorum ama denemek lazım.
Bu arada bu RS leri Türkiye' de bilinçli çalışmalar ile yürütebilen 2 adam tanırım. Biri Kadir üstat diğeri de Alper hocam. İkisi de yenilikçidir RS ler konusunda. İlkleri onlar yapmıştır hep. Biz genelde onların takipçisi olmuşuzdur. O yüzden derim ki Alper hoca bu Megane RS i çok çok iyi yürütür. Neticede araba turbo. Atmosferikten ciddi manada avantajlı. En iyi ihtimalle turboyu büyütür yine kopar gider derim ben.
Ne demişler. Dünya kadar atmosferik hacmin olacağına fındık kadar turbon olsun :)
Utku bir de 3 kağıda başladı adama geçerken uğra diyorum, İzmirden geçişini sabaha karşı 5.12 ye ayarlıyor :) Bodrumdan kaçta çıktığı meçhul.
Tamam İstanbula gelince arıyorum söz :) Selamlar.
Bora o megane sahibi arkadaş rüya görmüş. Öyle stock bir Megane Rs sadece R26R var bi de Megane III RS var. O yüksek torkuna güvenip uzunda geçerim hayali kurmuş ama yalan. Sürekli S2000 lerin içinde olduğumu biliosun. Turbosunda Superchargerlısına kadar etrafımda S2000 var. Stock bir megane Rs in yazılımsız ve üzerindeki Cat ile S2000 hele ki EZN yi kovalaması imkansız.
bora abey senle deneyen o mu bilmiyorumda bahattin bazen makarasına getirin kprolulara saplayacam diyor o stock haliyle. makara gırgır derkende çıkıyor deniyor yiyor 7-8 boyu bırakıyor. yani korkusu yok hiç bi zaman. kanka geçilsem nolcak nasılsa amerikada v6lara v8lere istediğim kadar biniyorum burda işin makarasındayım der hep. hatta bazen b.kunu çıkarıp turbo tayyar getirin dediği bile oluyor da amacı araba görmek yoksa geçemeyeceğini o da biliyor. zır stock araç.
yaw desinler nolacak. :) hiç sorun etmiyorum ben söylenen lafları artık. benim aracım bana keyif veriyor.
he şu var bidahakine ne alırsın derlerse tabiki eski aracım STI`a geri dönerim derim. kara düzenin gözünü sevem, egzos takarsın hp verir. filtre takarsın hp verir. manual boost takarsın gene hp verir. evc takarsın gene verir. ne taksan veriyor oğlu veriyor. :)
ama meganeda çok konfor veriyor. birazda nakitin oldumu güçte veriyor. ancak şu var. megane dan alacağımız gücün fiyatı ile sti modlayamayız o yüzden kıyaslamamda yanlış aslında. mesela bü gün piskopat derecede yürüyen STI larda nerden baksan 20 25 bin dolar emek var. biz megana 10 bin dolar harcasak şaseyi kıracak güç çıkartırız :D