Kelalper bu işi çözer bugün :)
Her ne kadar Clio Rs çi olsamda gönlüm onunlada olsa Kelalper bu gece ayrım ayrım ayırcak Clio Rs i :D
Printable View
Kelalper bu işi çözer bugün :)
Her ne kadar Clio Rs çi olsamda gönlüm onunlada olsa Kelalper bu gece ayrım ayrım ayırcak Clio Rs i :D
bu akşam deneyemiyoruz Ali Antalyaya gidiyormuş. Belki şu anda istanbuldaki en hızlı N/A RX8 ile deneyeceğim bu tarafa gelirse.
bu akşam denemeden eve girmek yok diyorsun yani :),hadi sonucu merakla bekliyorum...
Açıkcası üzüldüm
Ne kadar güzel gidiyordu konu :)
Olmadı Ozan abi Pazar sabahı bize kalsın meydan :)
o zaman sabah iyi yolcuklar dilerim sana alper..
valla dun tr nin sanırım en hızlı iki rs ini ayrı ayrı inceledim turladık.
Oncelikle alacaklar icin soyleyeyim cvk rs gercekten cok hızlı ve km sine aldanmayın dısını icini sorunsuzlugunu gorseniz sasırırsınız ve alet gercekten hızlı ben baya bir etkilendim diyebilirim.
Gelelim megane rs e stg 1,5 diye tabir edilen kısık bir yazılımla turlasak bile o da yeterince tatmin etti tek sıkıntısı hızı gostermiyor 200 le giderken anlamıyorsun otobanda en sagdan en sola gecerken o hızlarda tedirgin etmiyor vites onemli degil basar basmaz yuruyor kopuyor onuda cok begendim :)
son sozum konu ile ilgili yuruyen meggy gormemis arkadasları once bir binip konuyu idrak edip sonra yazmalarını tavsiye ederim . nokta
bakıp göreceğiz rs mi geçer yoksa rs mi:) , sonuçta ikiside renault ben her ikisindede sevinirim....
Silivri taraflarına gelen olursa Ramazandan sonra çaylar benden :)
Sonucu merakla bekliyorum bende.
sorun şu benim arabanın yürüyüşünü gören duyan herkes aynen R yapıo. Ali için demiyorum. Cuma akşamı Ataşehir e çıktım erkenden. S2000 deneyelim dedi. İyi dedik daha Ataşehirden çıktık köprü yoluna doğru çıktık lastik ısıtmak için asıldım S2000 arkamdaydı. Denemeye gerek yok dedi denemedi geri döndük. Yarım saat sonra tanımadığım RX8 geldi S2000 in arkadaşıymış o benim arabayı görünce aa deneyecek araba var dedi. Aa hadi dedim S2000 deki arkadaşı durdurdu gel bişey konuşucam dedi aldı çocuğu gitti geldiler abi denemeyelim arkadaşlar gelecek ayıp olur onlara dedi. Aynen R. Ben geçtim geçerdim ezerdim demiyorum ama Megane RS ler ilk geldiklerinde gerçekten yapılan yanlış yazılımlar yüzünden yürümüyordu. Stock vs Stock Type R dan hızlıydı ama sonra çıkan parçalarla Type R lar aldı yürüdü. Şu anda ben Stage 3 cupra, yapılı EVO Imp geçerim onlar kadar güç alırım demiyorum. ama şu an eski Megane lardan çok daha iyi yürüdüğü kesin.
abi bayramdan sora müsait olursan arabam çıksın ben denerim seninle rx8 s2k gibi kaçmam :)
Urfanın yanına yaklaşabilen Type R var mı? Ben bilmiyorum. Urfada yok diyor. Ben sadece 2 boy gerisindeyim benim arabamı aynı kilolarda birisi kullansa Urfa ile aynı gidecek diye düşünüyorum arabamın kilo dezavantajına rağmen. Kesin geçerim demiyorum ama Type R kolay kolay geçemez diyorum. Ben bu kadar zamandır o kadar hızlı Clio RS görmedim duymadım.
bu megane rs'ler ne kadar gidiyor stockları?
Alper bence inanmaları lazım insanların yazılımlı rs iyi gider sağlıklı bir rs ten bahsediyorum soft tune li bi clio rs bırak geçmeyi bence zor görür.o bakımdan senin için en güzeli cıkıp denemek kanıtlamak bunu..
evet kozyatağındayım.1 bar cont. , 1.2 peak , 1.4 peak ve stock olmak üzere 4 yazılım var elimde duruma göre birini seçiyorum 1.4 hiç kullanmıyorum. AFR durumuna göre 1 bar ya da stock yazılımı atıyorum. Onun dışında hep 1.2 kullanıyorum sorunsuz. Cuma akşamıda 1.2 vardı 1.4 ü atamamıştım motor sıcaklığı 50 derecenin altına düşmediği için.
abicim sen niye bu kadar geriyosun kendini.kimsenin atarlandıgı flan yok.istanbul ortamı gıbı degıl ankara.denemek aracımızı gormek ıstemek atar olarak algılanmasın.
ben sana salıyosun demıyorum.sallama lafını ılk kullanan sensın.ki en son sallayacak kısı kadır abıye yazdın bunuda:) kadır abı normalde gecılmem-geçemem tarzında cok emın konusmaz.deneyıp gorme taraftarıdır herzaman.ama su speclerdekı meg rs e gecılmem dıyosa bır bıldıgı vardır dıye dusunuyoruz. sende clıo rs e gecılmem dıyosan elbet senınde bır bıldıgın vardır.bu ıslerle cıddı ugrasan ınsanlarsınız.
ıkınızde bu kadar ıddıalıyken konuyu uzatmamanın en ıyı yolu denemekten gecer.ınsallah guzel bır ortamda bulusup denersınız herkes kendı aracını gormus olur.
bence renocuların bu şekilde atışması hoş değil zaten. denenir görülür.
yüklenirse meggyde cok yürür clioda.
çek abi bi kadran videosu fikir edinsin insanlar :)
bu arada ben cuma aksamı cıkabilir önümüzdeki hafta hep gece calısıcam uzgunum
ben tecrubemı yazayım bu camiada
1) Video eklersin hızlıysa "yokuş aşşa"
2) Video çekmezsin zaten yürümüyor bu.
3) Dyno eklersin yüksek çıkmışsa sonuç "dyno bozuk"
4) Drag a sokarsın zaten yarışmış hoşaf araç
5) Sokmazsın zaten bunun nasıl yürüdüğü belli.
den 1 gıdım öteye gitmez.
Kadirin arabasında ne olduğunu şu anda forumda gördüm ama onun bütün cliolar Meganelardan hızlıdır yaklaşımı ortamı geriyor. Ben o kadar işlem yapsam Megane a orta derece yüklü evolara M5 lere atar yaparım. Onun yaklaşımından problem çıkıyor. Tamam arabası müthiş gidiyor olabilir ama bütün cliolar Megane lardan hızlıdır dediğin zaman bende çıkışırım. Ondan sonra at var eşşek var yürümeyen cliolar ı görmüş diyor. Peki kendi acaba yürümeyen Megane a denk gelmiş olamaz mı. Ki yazılım sonrasında yavaşlayan Megane larda var. Bütün gerginlik buradan kaynaklanıyor. Kendi gördükleri üzerinden bütün Megane ları kötülemeye kalkıyor. Stock Clio Rs stock Type R ı geçebiliyor mu hayır ama stock Megane RS Stock Type R ı geçiyor. 1 1 daha 2. Ondan sonra Clioyu yüklüyorlar Megane ile 200 e kadar yürüyorlar ondan sonra Megane gene saplıyor stock haldeyken. Neyle neyi kıyaslıosunuz. Al işte Alperde söylüyor Clio ile uğramış daha sonra Megane a geçmiş biri olarak. Daha neyin tartışmasını yapıosunuz.
Aynen Alper +1000. Kimseye hiçbirşeyi kanıtlayamazsın. Ben deneme yaparım geçerim geçilirim ama 1 tane video koymam nete. Daha arabayı aldığımın birinci günü yolda sakin giderken boş yolda VTI geldi yanımda korna morna basmadım. Ertesi gün Astra GTC . Sinir oldum deldim sonra kendime kızdım buna benzin yaktım diye. Rocco lar zaten sürekli salça. Golf R VTI ın yaptığı gibi boş yolda uçup geldi kıçımda durdu. Onuda deldim söylediğin zamanda Sallamasyon oluyor. Kendileri hep eşşek gördükleri için.