User Tag List

Sayfa 14/61 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
1146 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: clio RSvs megane RS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla dun tr nin sanırım en hızlı iki rs ini ayrı ayrı inceledim turladık.
    Oncelikle alacaklar icin soyleyeyim cvk rs gercekten cok hızlı ve km sine aldanmayın dısını icini sorunsuzlugunu gorseniz sasırırsınız ve alet gercekten hızlı ben baya bir etkilendim diyebilirim.
    Gelelim megane rs e stg 1,5 diye tabir edilen kısık bir yazılımla turlasak bile o da yeterince tatmin etti tek sıkıntısı hızı gostermiyor 200 le giderken anlamıyorsun otobanda en sagdan en sola gecerken o hızlarda tedirgin etmiyor vites onemli degil basar basmaz yuruyor kopuyor onuda cok begendim
    son sozum konu ile ilgili yuruyen meggy gormemis arkadasları once bir binip konuyu idrak edip sonra yazmalarını tavsiye ederim . nokta

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakıp göreceğiz rs mi geçer yoksa rs mi , sonuçta ikiside renault ben her ikisindede sevinirim....

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Silivri taraflarına gelen olursa Ramazandan sonra çaylar benden

Sonucu merakla bekliyorum bende.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorun şu benim arabanın yürüyüşünü gören duyan herkes aynen R yapıo. Ali için demiyorum. Cuma akşamı Ataşehir e çıktım erkenden. S2000 deneyelim dedi. İyi dedik daha Ataşehirden çıktık köprü yoluna doğru çıktık lastik ısıtmak için asıldım S2000 arkamdaydı. Denemeye gerek yok dedi denemedi geri döndük. Yarım saat sonra tanımadığım RX8 geldi S2000 in arkadaşıymış o benim arabayı görünce aa deneyecek araba var dedi. Aa hadi dedim S2000 deki arkadaşı durdurdu gel bişey konuşucam dedi aldı çocuğu gitti geldiler abi denemeyelim arkadaşlar gelecek ayıp olur onlara dedi. Aynen R. Ben geçtim geçerdim ezerdim demiyorum ama Megane RS ler ilk geldiklerinde gerçekten yapılan yanlış yazılımlar yüzünden yürümüyordu. Stock vs Stock Type R dan hızlıydı ama sonra çıkan parçalarla Type R lar aldı yürüdü. Şu anda ben Stage 3 cupra, yapılı EVO Imp geçerim onlar kadar güç alırım demiyorum. ama şu an eski Megane lardan çok daha iyi yürüdüğü kesin.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun şu benim arabanın yürüyüşünü gören duyan herkes aynen R yapıo. Ali için demiyorum. Cuma akşamı Ataşehir e çıktım erkenden. S2000 deneyelim dedi. İyi dedik daha Ataşehirden çıktık köprü yoluna doğru çıktık lastik ısıtmak için asıldım S2000 arkamdaydı. Denemeye gerek yok dedi denemedi geri döndük. Yarım saat sonra tanımadığım RX8 geldi S2000 in arkadaşıymış o benim arabayı görünce aa deneyecek araba var dedi. Aa hadi dedim S2000 deki arkadaşı durdurdu gel bişey konuşucam dedi aldı çocuğu gitti geldiler abi denemeyelim arkadaşlar gelecek ayıp olur onlara dedi. Aynen R. Ben geçtim geçerdim ezerdim demiyorum ama Megane RS ler ilk geldiklerinde gerçekten yapılan yanlış yazılımlar yüzünden yürümüyordu. Stock vs Stock Type R dan hızlıydı ama sonra çıkan parçalarla Type R lar aldı yürüdü. Şu anda ben Stage 3 cupra, yapılı EVO Imp geçerim onlar kadar güç alırım demiyorum. ama şu an eski Megane lardan çok daha iyi yürüdüğü kesin.
    hocam bir cupra bul dene neyiin ne oldguu ortaya cıkar onlarda hem zaten R yapmaz..
    bu arada lastik nasıl ısıtoyrsun asr yi kapayabiliyormusun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burgaz içiyosan suyu arttır
    Ankaranın havası size yaramıyor heralde. Oradan sallaması kolay oluyor.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık valla,gecılmekten korkan egosu yuksek ne kadar cok ınsan var.. kprolu bı typerla denense ak kara ortaya cıkar aslında..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bayramdan sora müsait olursan arabam çıksın ben denerim seninle rx8 s2k gibi kaçmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazık valla,gecılmekten korkan egosu yuksek ne kadar cok ınsan var.. kprolu bı typerla denense ak kara ortaya cıkar aslında..
    Urfanın yanına yaklaşabilen Type R var mı? Ben bilmiyorum. Urfada yok diyor. Ben sadece 2 boy gerisindeyim benim arabamı aynı kilolarda birisi kullansa Urfa ile aynı gidecek diye düşünüyorum arabamın kilo dezavantajına rağmen. Kesin geçerim demiyorum ama Type R kolay kolay geçemez diyorum. Ben bu kadar zamandır o kadar hızlı Clio RS görmedim duymadım.
    IN BOOST WE TRUST

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankaranın havası size yaramıyor heralde. Oradan sallaması kolay oluyor.
    Kelalper kardeşim sallama olmaz bizde atarın varsa atla gel Boluya gelmiyosan benden alıntı yapma oke

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu megane rs'ler ne kadar gidiyor stockları?
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Urfanın yanına yaklaşabilen Type R var mı? Ben bilmiyorum. Urfada yok diyor. Ben sadece 2 boy gerisindeyim benim arabamı aynı kilolarda birisi kullansa Urfa ile aynı gidecek diye düşünüyorum arabamın kilo dezavantajına rağmen. Kesin geçerim demiyorum ama Type R kolay kolay geçemez diyorum. Ben bu kadar zamandır o kadar hızlı Clio RS görmedim duymadım.
    öle giden bi clio rs varsa su anda chefkadirdir alper onun haricinde..öle giden bi clio rs yok..denemek istersen typer ben varım..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öle giden bi clio rs varsa su anda chefkadirdir alper onun haricinde..öle giden bi clio rs yok..denemek istersen typer ben varım..
    Ahaha tez vakitte deneyelimde bu konuya "yine ne yazdılar" diye bakmak zorunda kalmayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahaha tez vakitte deneyelimde bu konuya "yine ne yazdılar" diye bakmak zorunda kalmayım
    aslında istte denesen turbo arabayla daha iyi abi rakım boluda kaç??
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında istte denesen turbo arabayla daha iyi abi rakım boluda kaç??
    Boludan ziyade Düzce'de deneriz bro , rakım 150 felan yollar güzel .. Az işi var arabanın biliyosun ama sıkıntı etmem gelirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper bence inanmaları lazım insanların yazılımlı rs iyi gider sağlıklı bir rs ten bahsediyorum soft tune li bi clio rs bırak geçmeyi bence zor görür.o bakımdan senin için en güzeli cıkıp denemek kanıtlamak bunu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper bence inanmaları lazım insanların yazılımlı rs iyi gider sağlıklı bir rs ten bahsediyorum soft tune li bi clio rs bırak geçmeyi bence zor görür.o bakımdan senin için en güzeli cıkıp denemek kanıtlamak bunu..
    Kaan cım ben istanbula geldiğimde Haltech beyin,İtb ve stage 4 baskı balta takılmış halde gelcem isteyen herkesle deneyip dönecem ama sadece kelalper ikna olsun diye onun için bu hali ile boluya gelirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boludan ziyade Düzce'de deneriz bro , rakım 150 felan yollar güzel .. Az işi var arabanın biliyosun ama sıkıntı etmem gelirim
    biliyorum biliyorum gerçi göz ardı edilecek sıkıntılar değil ama olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biliyorum biliyorum gerçi göz ardı edilecek sıkıntılar değil ama olsun
    Neyse Kaan kardeşim sana hayırlı bayramlar Megane Rs cilere antipatik gelmek istemiyorum bizde uzak değiliz megane a ama at var eşşek var her Clio Rs bir değil..İstanbulda Clio Rs dolduran yükleyen olmadığından Köpeksiz köyde deyneksiz geziliyo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)