User Tag List

Sayfa 21/61 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
1146 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: clio RSvs megane RS

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JGL nerede bu aralar göremiyorum Tatile gidildi denildi halan gelemedi mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve denesin mgy rs le dimi selçuk rs lerin şampionu

gp74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Epicurus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerden buluyosunuz böle orjinal rs leri anlamıyorum ki
    Sagolsunlar, abi ve kardeslerimiz cok yardimci oldular. Sayelerinde temiz ve orjinal bir makina aldik.
    @kadir abim, maksat denemek,hirs yok iddaa yok

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gp74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sagolsunlar, abi ve kardeslerimiz cok yardimci oldular. Sayelerinde temiz ve orjinal bir makina aldik.
    @kadir abim, maksat denemek,hirs yok iddaa yok
    hayırlı olsun hocam valla. Allah herkeze istedini almayı nasip etsin. Kazasız belasız kullanırsın inş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkeş burada iken kadir abi zuk plaka mavi rs sizin eski rs mi ?
    Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 53871979

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkeş burada iken kadir abi zuk plaka mavi rs sizin eski rs mi ?
    Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 53871979
    Yok bizimki ecu plaka ..ankarada ..

@alper dene tabi abicim öncesi sonrası görmüş olursun

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ve denesin mgy rs le dimi selçuk rs lerin şampionu
    Eskiden şampiyonduk
    Zirvedeyken kayboldum ortadan
    Şimdi sizlere bıraktık ortamı
    Ben artık tanıdıklarlan basıyorum zevkineki Ataşehire basmaya gitmem kesinlikle ordaki ortam beni sarmıyor çünkü birde çok uzak birde çok trafik

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır o Megane değil denenecek olan. Zaten Kadir le değil JGL ile deneyeceğiz. EZN ile denemedim ama şu anda URFA nın arabasına yakın yürüyordur benim Megane. 2 boy gerisinden ayrılmadan devam ediyorum Vtec üzerinde bastığımız zaman. Urfa ile aramızda 70 kg fark vardır. Birde bende ekstra tesisat ve ses yalıtımı var. Yani benim arabamı Urfa kilosunda birisi kullansa kafa boyun olurlar. Downpipelı komple egzostlu ve filteli TTS ancak son viteste geçebiliyor beni şanzıman avantajından dolayı. 6 ya kadar 1 boy arkamdan geliyor ben 5 i bitirip 6 ya attığım zaman o 6nın kısalığını kullanıyor ve geçiyor.
    Ben Kadir üstadın White RS ile deneyecek olan Megane RS i sormadım ki. Bu aşağıda verilen videoda stock haliyle öve öve bitirilemeyen siyah Megane RS ten bahsettim benim EZN ile yürüyen bu muydu diye. Çünkü tahminime göre 240 gibi süratlerde aramızda 8-10 boy fark olacaktı. Eğer o ise size şunu da söyliyim. Benim EZN' nin stock s2000 ile arasında max 5 boy fark vardı. Daha fazlası da olamaz zaten eğer s2000 lerden anlıyorsanız bunu bilirsiniz. Yani o stock megane RS sağlıklı yürüyen stock bir s2000' i 250km gibi süratlere kadar çıkılsa geçebileceğinden şüphe ediyorum ama denemek lazım.

Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu videoda megane rs zır stock filtresi egzosu herşeyi orjinal ve içinde 2 tane 100er kiloluk iki öküzüz direksiyonda bahattin sağ koltukta ben varım. stepnesine kadar aklınıza ne gelirse maisden alındığı günkü gibi tertemiz.

BORKED

Megane rs SS clio rs 2 vites - YouTube

-----------------------

Bu videoda benim rs egzos filtreli iken (stock yazılım) 206 rc ve clio rsler deniyordu arkalarından sıkıp aradan geçip gidiyordum. herkes egzos filtreliydi bende. RC nin specleri bilmiyorum ama oda egzos filtreydi sanırım

BTH RC v.s. SS RS, VE RS with Megane RS COMBOOOO - Car Videos on StreetFire

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada bu RS leri Türkiye' de bilinçli çalışmalar ile yürütebilen 2 adam tanırım. Biri Kadir üstat diğeri de Alper hocam. İkisi de yenilikçidir RS ler konusunda. İlkleri onlar yapmıştır hep. Biz genelde onların takipçisi olmuşuzdur. O yüzden derim ki Alper hoca bu Megane RS i çok çok iyi yürütür. Neticede araba turbo. Atmosferikten ciddi manada avantajlı. En iyi ihtimalle turboyu büyütür yine kopar gider derim ben.

Ne demişler. Dünya kadar atmosferik hacmin olacağına fındık kadar turbon olsun

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada bu RS leri Türkiye' de bilinçli çalışmalar ile yürütebilen 2 adam tanırım. Biri Kadir üstat diğeri de Alper hocam. İkisi de yenilikçidir RS ler konusunda. İlkleri onlar yapmıştır hep. Biz genelde onların takipçisi olmuşuzdur. O yüzden derim ki Alper hoca bu Megane RS i çok çok iyi yürütür. Neticede araba turbo. Atmosferikten ciddi manada avantajlı. En iyi ihtimalle turboyu büyütür yine kopar gider derim ben.

Ne demişler. Dünya kadar atmosferik hacmin olacağına fındık kadar turbon olsun
    Bora kanka, bu mesajla kordon da mükellef akşam yemeği kazandın İzmire ne zaman gelirsen hediyen hazır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bora kanka, bu mesajla kordon da mükellef akşam yemeği kazandın İzmire ne zaman gelirsen hediyen hazır
    İnşallah Alper. Ama hep İzmir İzmir. Bikere de sen gel kardeşim ağırlayalım seni şöyle güzelce bizim delikanlılarla Dimi Uzun Utkuuu Utku da iyice kafayı yedi. Bi Vana gidiyo ordan Bodruma geçiyo ordan Kayseriye

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Utku bir de 3 kağıda başladı adama geçerken uğra diyorum, İzmirden geçişini sabaha karşı 5.12 ye ayarlıyor Bodrumdan kaçta çıktığı meçhul.

Tamam İstanbula gelince arıyorum söz Selamlar.

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah Alper. Ama hep İzmir İzmir. Bikere de sen gel kardeşim ağırlayalım seni şöyle güzelce bizim delikanlılarla Dimi Uzun Utkuuu Utku da iyice kafayı yedi. Bi Vana gidiyo ordan Bodruma geçiyo ordan Kayseriye
    kayseriye geçen benim bence sen kafayı yedin bora emmi ne zaman geliyosun senibekliyorum biliyosun..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Kadir üstadın White RS ile deneyecek olan Megane RS i sormadım ki. Bu aşağıda verilen videoda stock haliyle öve öve bitirilemeyen siyah Megane RS ten bahsettim benim EZN ile yürüyen bu muydu diye. Çünkü tahminime göre 240 gibi süratlerde aramızda 8-10 boy fark olacaktı. Eğer o ise size şunu da söyliyim. Benim EZN' nin stock s2000 ile arasında max 5 boy fark vardı. Daha fazlası da olamaz zaten eğer s2000 lerden anlıyorsanız bunu bilirsiniz. Yani o stock megane RS sağlıklı yürüyen stock bir s2000' i 250km gibi süratlere kadar çıkılsa geçebileceğinden şüphe ediyorum ama denemek lazım.
    Bora o megane sahibi arkadaş rüya görmüş. Öyle stock bir Megane Rs sadece R26R var bi de Megane III RS var. O yüksek torkuna güvenip uzunda geçerim hayali kurmuş ama yalan. Sürekli S2000 lerin içinde olduğumu biliosun. Turbosunda Superchargerlısına kadar etrafımda S2000 var. Stock bir megane Rs in yazılımsız ve üzerindeki Cat ile S2000 hele ki EZN yi kovalaması imkansız.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    JGL nerede bu aralar göremiyorum Tatile gidildi denildi halan gelemedi mi
    Ctesi zaten son şansı sonrasında ben 15 gün yokum. Ondan sonrada havalar patates olur.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiden şampiyonduk
    Zirvedeyken kayboldum ortadan
    Şimdi sizlere bıraktık ortamı
    Ben artık tanıdıklarlan basıyorum zevkineki Ataşehire basmaya gitmem kesinlikle ordaki ortam beni sarmıyor çünkü birde çok uzak birde çok trafik
    Yaw sen gel bırak milleti biz orada evolarla subarularla beraber takılıyoruz. Hepsi arkadaşımız. Ön tarafta 106 tayfası E30 tayfası takılıo öyle. Bide Ankara plakalı Şahin var o beklio
    IN BOOST WE TRUST

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bora abey senle deneyen o mu bilmiyorumda bahattin bazen makarasına getirin kprolulara saplayacam diyor o stock haliyle. makara gırgır derkende çıkıyor deniyor yiyor 7-8 boyu bırakıyor. yani korkusu yok hiç bi zaman. kanka geçilsem nolcak nasılsa amerikada v6lara v8lere istediğim kadar biniyorum burda işin makarasındayım der hep. hatta bazen b.kunu çıkarıp turbo tayyar getirin dediği bile oluyor da amacı araba görmek yoksa geçemeyeceğini o da biliyor. zır stock araç.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bora abey senle deneyen o mu bilmiyorumda bahattin bazen makarasına getirin kprolulara saplayacam diyor o stock haliyle. makara gırgır derkende çıkıyor deniyor yiyor 7-8 boyu bırakıyor. yani korkusu yok hiç bi zaman. kanka geçilsem nolcak nasılsa amerikada v6lara v8lere istediğim kadar biniyorum burda işin makarasındayım der hep. hatta bazen b.kunu çıkarıp turbo tayyar getirin dediği bile oluyor da amacı araba görmek yoksa geçemeyeceğini o da biliyor. zır stock araç.
    Ondan sonra millet Megane Rs geçtim diyo tabe.
    IN BOOST WE TRUST

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ondan sonra millet Megane Rs geçtim diyo tabe.
    yaw desinler nolacak. hiç sorun etmiyorum ben söylenen lafları artık. benim aracım bana keyif veriyor.

he şu var bidahakine ne alırsın derlerse tabiki eski aracım STI`a geri dönerim derim. kara düzenin gözünü sevem, egzos takarsın hp verir. filtre takarsın hp verir. manual boost takarsın gene hp verir. evc takarsın gene verir. ne taksan veriyor oğlu veriyor.

ama meganeda çok konfor veriyor. birazda nakitin oldumu güçte veriyor. ancak şu var. megane dan alacağımız gücün fiyatı ile sti modlayamayız o yüzden kıyaslamamda yanlış aslında. mesela bü gün piskopat derecede yürüyen STI larda nerden baksan 20 25 bin dolar emek var. biz megana 10 bin dolar harcasak şaseyi kıracak güç çıkartırız
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)