siz iyisi mi bir bolu yapın![]()
Yaw beyler sizin ne alıp veremediğiniz var? İkinizde de fıstık gibi iki renault var. Gelin bu taraflara ben buluşturucam sizi denersiniz sonra oturur çayımızı kahvemizi içeriz sohbet ederiz. Yakışmıyor walla ben üzülüyorum böyle tuhaf yerli yersiz atışmaları gördükçe.
Benim bir alıp veremediğim yok arkadaşlar sadece fazla iddialı.
IN BOOST WE TRUST
Selçuk sorma yaw. Adam her hafta orada. 06 plaka bordo renkli. Ya 18 ya da 19 jant var üzerinde. Leylek gibi yüksek. Turbo gibi durmuo ama bu hafta BOV sesi duydum turbolu. 80 hp makina olsun olsun 170 hp. Üzerindeki diff ile şaft ile şanzıman ile yarısını aktarmada kaybedecek yine. Komedi yaa. Bi de geçerken pis pis bakmıolar mı inip dalacan direk.
IN BOOST WE TRUST
Bir önceki yazıma yönelik yazdığını varsaydım. Orada iki adet bahsi geçen mevzu var Şahin konusunda.
IN BOOST WE TRUST
hızlı bir arabaya sahip olmakla, daha çok bilgiye sahip olmak farklı şeyler.
bu forumda 100hp altında arabaya binipte 500hp lık aracı olan kısılerı mekanık bılgısı konusunda cebınden cıkaracak bırcok kısı bılıyorum.
ama meg rs en ıyı otoyolda bıle 3 te sarar ama cok ıyı drag yapar dersen bu iş olmaz.
hulk un o vıdeoda denedıgı subarunun 100-200 degerı eger hulk ıle cok yakın olsaydı subaru 10 boy onde bıtırıdı 400 metreyı.ama o subaru ıle hulkun 100-200 degerlerı arasında daglar var.
bız rollde bıle meg rs le clio rs arasında kalmısken ılk 3 vıtes kompe saran meg rs ın clıo rs ın arkasından hulk vıdeosundakı gıbı arayı kapatması ımkansız.
bu yazdıklarımdan clio rs kesın drag da gecer sonucu cıkarılmasın.
yokmu rs alper abiyle roll yapsın konu monu kapansın ya![]()
Bende diyorum ki Clio RS in fabrika verisi nedir 7,2 saniye. Megane Rs in nedir 6,5 saniye ASR açık iken. ASR devredeyken sürekli olarak boost ve güç kaybediosun. ASR kapattığın zaman boost kaybın yok ve direk yarım saniye kazanıosun. Gaz pedalının bütün seviyelerini kullanırsanda çok fazla sarmadan yürür gidersin eğer lastiklerin sıcaksa. Ben 2 de 60 deniyorum ve sarmadan yürüyorum. Beni geç ASR iptali yapılmış stock Megane 6 saniyede 0-100 yaparken bana sadece filtre egzost ve yazılım yapılmış bir Clio nasıl 1.2 kazanacak 0-100 de onu söyler misin. 1.2 saniye sana büyük bir değer gibi gelmeyebilir ama 182lik Clio sadece 0.1 saniye hızlı 172liklerden. İlk iki vites oranlarında da fazla fark olacağını sanmıyorum.
IN BOOST WE TRUST
alper hocanın eski clio'su (CVK RS) içinde bin türlü spekülasyon vardı aldım denemediğim araba kalmaı desem yeridir ve insanların izmirde clio'ya bakışları değiştiişeytan yandan yandan dürtüo alıcam gene alper hocanın rs'si ama bu sefer megane rs'iilk denemem filtre,egsoz headerslı bir ep3 ile olucak ve eminimki sitedede kavga çıkıcak
![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
Alperin şu andaki setup ile Cupra stage 3 kovalamak gerekir. Type R yaklaşamaz. Ben 1,2 barda S2000 ile yürüyorken Alper 1.6 basıo. Shortshift i var ve filtre kiti ve IC benimkinden biraz daha büyük.
IN BOOST WE TRUST
Megane hızlı huseyin ben aynı gun sizden sonra megane a bindim 200 sonrası cok fark var ama deneme olmayacagından yazdıklarımız tabiki havada kalır .. hatta sen s2k i bir megane ile denemek iste belki o zaman o şansa nail olabilirmisin kardesim
Uzerindeki turbonun basacagı belli verecegi belli yazarken biraz destekli yazsak GT30 lu oluyor Stg3 cupralar ve aynen şaka yaparstg2 ile stg2+ arası bir yerde kalacaktır 300 ps rs , arka koltukarlar filan sokuk 100 kg hafif biraz daha gider ama abartmamak lazım stg3 cupra ciddi hızlı baska ligin aracı oluyor benim gozumde ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)