Sabrinin koydugu video konusundaki denemelerde aracta sadece chip filtre egzoz var ki filtre acinacak haldeydi.
Printable View
Sabrinin koydugu video konusundaki denemelerde aracta sadece chip filtre egzoz var ki filtre acinacak haldeydi.
Halan tatildeyim 3 bucukta gemim var 4 tane hatun yaptım
Rollingte yaparım cocukta yaparım işte yaparım :D
Neyse konu fena dağılmış
UY Megane F7R dikkat edilmesi gereken bir araba
Canlı canlı gördüğüm için 180-190 HP lik gidişi var ve hiç bayılmadan gidiyor
Benim gördüğüm UY Megane - S2000 le bile 200 KM lere kadar gider
o zaman bu F7R lar ogün mısır'ın yıllarca iddia ettiği haliyle ciğerli bir motor demekki.. megane, Clio RS'ten daha ağır değil mi?
Ogun Misir in iddiasini bilmiyorum acikcasi ama ben aabamdan memnunum bana yetiyor. Agirlik olarak ruhsatta 1090 kg diyor ama sanirim daha agir cunku 1.6 lardada ayni yaziyor + rs agirlik belli rsteki tum ozelliklere ilaceten elektikli arka kelebekeler ve sunroof var. kantara cikmali bencr net cevap icin
eren senin megane 140 hp olanından mı, 150 hp olanından mı?
Şu verdiğin cevaptan çok doğru bir tespit yaptığımı anladım. Mesajımı dikkatlice okursan sözümün sana değil senin açtığın konudan yola çıkarak geneldeki probleme yönelik olduğunu belirttim.
Maaşallah 50. mesajda gider yapmayıda öğrenmişsin, süper böyle devam et. Allah çarşına pazar versin.
f7r iyidir hoşturda rs le yürücek kadar değil. ciğerli bir rs tabi ;)
bu arada f7r 306 gti ile denk gider
s2k ile 200 e kdr zor yürür oda gerçek abartmayada gerek yok fazla
hee ya 6 boy dio ama ne dio yaa. tamam aracım grmüş lpg ama dipdiri olduu kanaatindeyim. ole coook fazla iddam yok ama güvenirim aracıma müdavimleri arasında... ;) birde dün başıma bi olay geldi sölemesi ayıp iftardan dönüorum istinyeden eşim cocum arabada hızım 170 fln yol bomboş ya dikkatimi cekti dip gaz 170i gecmio ilk kez oldu,sonra bi rahatladı ve yine dip gaz cok gec hızlanıo 170de tıkalı kalıo 170e gelene kadarda baya zorlanıo sanki 90 hp fln gbi.. anlıyamadım moralim bozuk acaba nie oldu bgn slvrye gtcem tekrar bakcam devam ediorsa hemen servise nedir fln.. buji hava filtresi ve triger değişmesi gerekiodu servis bunu bana 3 ay önce soledi yaklasık 2000 km oldu.. varmıdır alakası.. ki 1.inde yaptırcam anca musait oldum..