Aynada yok etmek nedir ya. Utanmasa Evolara saplayacak.
Printable View
Aynada yok etmek nedir ya. Utanmasa Evolara saplayacak.
eren vti gti dinlemez, gözle göruldu.
RS her turlu
Acaba denediği arabalar patates olamaz mı? Aynada nokta etmen demek o arabaları, Kprolu Type R dan hızlısın demek.
silinmediyse,videolar bölumde bikaç roll var,hatta çekimlerini benim yapmış oldugumda mevcuttur.
onların patates olacagı gıbı f7r ında kral olabilirliliği var,
yanlış anlaşılmasın ben burda sıdık yarıstırmıyorum eren arkadasımdır aynı kaptan yemek yemıslıgımız var,bıraz hakkını savunmak bana duser bu yuzden yazıyorum.nasıl gecer falan dedınız bende görduklerimi söledim
adam haklı beyler :)
Üyelik tarihim 2007 mesaj sayım sadece 385; yazmaktan çok okuyorum sürekli okuyorum, yazmadan önce okuyorum vs vs vs... Bu site yıllardır yayın yapıyor paylaşılan bilginin varolan veritabanının (karşılaştırma, parça bilgisi, uygulama v.s.) haddi hesabı yok.
Bu durumda hala 206 gti Clio RS ile yürür mü acaba diye konu açılabiliyor. Yanlış anlaşılma olmasın konu açan arkadaşı ayıplamıyorum ama genelde hakim olan bir noktaya parmak basmak istiyorum.
Bu sitede o kadar çok bilgi ve paylaşım var ki, bazı konular karşılaştırmalar ve sonuçları artık kabul gören bir "gerçek" mertebesine ulaştı ama maalesef KONU AÇMAYI ÇOK SEVİYORUZ, gereksiz derecede çok seviyoruz hemde.
Not: Konu içerde F7R'a döndü başlıkta ona dönsünde tutarlı olsun ;)
masallah forumda kimsenin arabası yavas degil herkes king. 3 boy 30 boy olur biraz daha gecersin nokta ettim olur...
arkadaşlar bu kıyaslanan rs çorludaymıs eğer 206da çorludaysa bı bulusup denesek vıdeo alsak techtekı arkadaslarda vıdeoları ızlese
http://www.techturkey.com/forum/vide...ganeleyla.html
videoalr bolumde bunu buldum,pug larla denemesi, videoları ben cektım japantuner in arabasındaydık bu geceyı cok ıyı hatırlıyorum, ve arac dahada iyi oldu şuan, yanı bı gti aynada kaybetmek cok zor olmaması lazım. sonucta kul yapısı :)
UY megane ile gelince bende denemek isterim:) bu ara krize girdim her gördüğümle denemk ister gibi bi halim var ama megane ile nolur gercekten merak ediyorum:)
NE DİOSUN ARKADASIM YA BEN KONUYU ACTIM VE BOŞ ADAMSAM YAZAN VE YORUM YAPAN ^^sen^^ DAHİL BOŞ ADAMIZ O ZAMAN..
MERAK ETTİM DANIŞTIM GECERMİYİM DEMEDİM NOLUR DEDİM KAC BOY YERİM NE KADAR FARK YERİM DE OLABİLİR BU YANLIŞMIYIM VE SENİ NE İLGİLENDİRİYOR.. SAÇMA Bİ YORUM OLMUŞ LÜTFEN CEWAP ATMAYIN BANA KALBİNİZİ KIRARIM !
Bayramdan sonra dener goruruz arabalari cok dert degil. Filtre egzozlu 306 muhabbetinde Kaan (japantuner) benim arabamdaydi o gorurse yazar illa. BP rc ile ne olur bende merak ediyorum ki denemeside zevkli olur gibime geliyor.
Bir kac ay once VE rs Selcuk kardesimle olan denemeleri koyuyorum. VE Rs yururunu tartismaya gerek yok sanirim?
UY Megane vs VE Rs - Car Videos on StreetFire
UY Megane vs VE Rs (2) - Car Videos on StreetFire
UY Megane vs VE Rs - Car Videos on StreetFire
Sabrinin koydugu video k