cam car olun dedık ama benzınımz yok dediler:D
etlik ihtisas otoparkın da toplanıp deneme olursa bulvara gecıyoruz
Printable View
ben çekebilirim sizi arkadan:)
yahu eren yorum yazmıyim diyorum ama kardeşim ... yorum yapmazsam herkes yiyomuş gibi hissediyorum :D 306 ile 160 kg fark var ve sen 4 sonu aynada yok ediyosun :eek: valla pes ben bu işi hiç bilmiyorum :soru: o zaman bu forum hesaplamalarına göre typer ı filanda rahat geçersin ;)
netice itibariyle aracın güzel yürüyodur , emeğin var v.s ama biraz ölçülü yazalım...insanlarda yanılmasın yani o bakımdan..:heyoo:
nee yanılcaz yaa herkez nedense gti a noktalıo anlamadım gitt. biz harbiden boşe 2.0 araclara bnp benzin harcıos o zaman alalım 1.3 multijet yapalım sürüngen 17 jant fln atalım öle takılalım..valla pes ya.. biride cıkıp demezki ya bnm aracım da bu bu ama 306 gti ile fln ii gidio 1 boy atıorum veya 3 boyla geriden takipçiyim fln fln.. hep aynada yok oluos :D yada biz basıp gidios da sen aynada kimseyi göremediğin için sana ole gelio.. aaa nokta oldu filan :D
kızmaca yok kardesh 306 yı aynada nokta etmen için aracının 250 hp uzeri fln olması lazım bu kadar basit hatta diyeyim sana 300:heyoo:
Eren yanlış anlama da Apoya katılıyorum kardeşim. Port polish emme gaz çips çitos panços hıdır mıdır fıdır bunlar senin arabayı stock halinden max 10 bilemedin 12 boy iyileştirir. Arada bir de 160 kg fark var diyorsun ki bu da nereden baksan arabasına göre en az 6-7 boy yapar. Hatta fazlası var eksiği yok. Bir de üstüne cila çekip 4. viteste kaybediyorum aynada diyorsun :)
Sana iki soru sormak istiyorum. 1-) Eren kaç bar veya shot basıyorsun :D 2-) Bu aralar hiç SS RS Okanla münasebetin oldu mu :D
Abartmayalım lütfen. Neticede kullandığın motorun kodu F7R. F16 değil :)