Clio RS e 206 RC bile yetişemiyorken gti biraz komik duruma düşer ama çok fark olur orası gerçek zaten clio rs 2.0 katagorisinde typer s2000 kovalayan bu tür araçlarla denenen bir araba o yüzden kıyaslanması bile tuhaf herneyse.
106gti-206gti olayına gelirsek bence 106 gti 100-120 lere kadar sıfırdan kalkışlarda önde olur sonrası 206 gti yavaş yavaş geçmeye başlar ikiside tamamen stock ise yorumum bu
ne kadar cok 206cı varmıs forumdazamanında tum defansla bogusan tek santrafor gıbıydım
rs uzer.D
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
evet Özgürün bahsettiği araç benim aracım ,,,, tanışırız tabiki bigün biyerlerde,özgürü çağırıyorum bigün sanada haber verir beraber gelirsiniz olmadı,,,,,birde ben onur abinin f7r ile denemiştimde o yüzden sordum,,,o günden beridir ayberk denen arkadaş değişik şeylerde anlatıyoda başka yerlerde,,,kendi aracı olmamasına rağmen ,,hatta benle olan hiçbi denemedede o kulanmadı aracı,,,,ama gene onun laflarına benziyo o yüzden sordum hangi f7r hangi hgt diye senin bahsettiğin .......
gören yoksa bu deneme olaylarında duyduğuna göre yorum yapmasın lütfen olaylar karışıo millet birbirine düşman oluo gereksiz olaylar bunlar
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)