ben kendi gsi ımla bi arkadaşımın 206 gti ile denemiştik 2 de bastığımızda direk açıp gitmiştim ben burdan kıstas alabiliriz belki , hea şuda var arkadaşımın 206 sının çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Printable View
RS fenaa halde uzarrrrr diyorum denemek isteyen 206 gti varsa hazırda araç var :)
Clio RS e 206 RC bile yetişemiyorken gti biraz komik duruma düşer ama çok fark olur orası gerçek zaten clio rs 2.0 katagorisinde typer s2000 kovalayan bu tür araçlarla denenen bir araba o yüzden kıyaslanması bile tuhaf herneyse.
106gti-206gti olayına gelirsek bence 106 gti 100-120 lere kadar sıfırdan kalkışlarda önde olur sonrası 206 gti yavaş yavaş geçmeye başlar ikiside tamamen stock ise yorumum bu
CLIO RS alıcaktır ;) ... 206 gti ve 106 gti topiği gibi olmuş buralar ...
denensede gerçekten bir daha sonuçlar açıklansa ;)
Dosthane denemeler olsun lütfen ;)
saygılar.
ne kadar cok 206cı varmıs forumda :D zamanında tum defansla bogusan tek santrafor gıbıydım:D
rs uzer.D
kımse 206 alır yada tutunur bile demediki neden bu heyecan:D
evet Özgürün bahsettiği araç benim aracım ,,,, tanışırız tabiki bigün biyerlerde,özgürü çağırıyorum bigün sanada haber verir beraber gelirsiniz olmadı,,,,,birde ben onur abinin f7r ile denemiştimde o yüzden sordum,,,o günden beridir ayberk denen arkadaş değişik şeylerde anlatıyoda başka yerlerde,,,kendi aracı olmamasına rağmen ,,hatta benle olan hiçbi denemedede o kulanmadı aracı,,,,ama gene onun laflarına benziyo o yüzden sordum hangi f7r hangi hgt diye senin bahsettiğin .......
Nedir bu şizofrenlerden çekilen... :)
gören yoksa bu deneme olaylarında duyduğuna göre yorum yapmasın lütfen olaylar karışıo millet birbirine düşman oluo gereksiz olaylar bunlar