Valla o zamanlar dandirikten filtre takanlar modifiye diyolardı. Ben 98 de sattığımda Komple Supersprint egzost K&N filtre yay amortisör kule gergisi vardı millet uzaylıymışım gibi bakıyolardı.
Printable View
Valla o zamanlar dandirikten filtre takanlar modifiye diyolardı. Ben 98 de sattığımda Komple Supersprint egzost K&N filtre yay amortisör kule gergisi vardı millet uzaylıymışım gibi bakıyolardı.
zy rs hitap olsun diye yazdım ya, kendi aracımdan bahsediyordum yani.
zy rs'i hitap olsun diye yazdım anlamamışsın kardeşim zy rs 40krş yakıyor demedim ismini bilmediğim için sana zy rs diye hitap ediyorum :D:D
hala RS in ismi geçerken 306 gti gibi bir araç seçenler fanatiklikten başka birşey yapmıyorlar kendileride farkındadır heralde :) birisi sınıfında en iyi performans dereceleri olan ufak tefek filtre egzos gibi basit oynamalarla 10-15hp alabilen CLİO RS 172 diğer tarafta ise sınıfının tabiri caizse katırı en kötü performans sergileyen aracı 6 ileri bile fayda etmeyen stock bir 106 nın bile belli bir süre arkadan plakasını okumak zorunda kalan 306 GTİ :) kıyasladığınız araçlara bir bakın ya :D
tartışmasız rs alırdım.
Senin sahip olduğun herhangi bir değer var mıdır? Peki değerleri olan insanlara saygın var mıdır? Sanırım yok. Okuduklarını da anlayabilen birisi olmadığın çok açık. Kendini sevdirme konusunda da hiç başarılı değilsin. Başkaları ne düşünür bilmem ama bence gereksiz bir insansın, daha fazla yorum yapma da kirlilik yaratma be bilader...
ozaman kimse karşılaştırmasın birisi birisinden üstün bunu söylemek suçsa birini üzüyorsa karşılaştırma olmasın ;)
Okan bu konularda yetkili mercii sen misin? hiç sanmıyorum. İsteyen istediği arabaları kıyaslamak için burada açar. Sen fikirini beyan edersin ya da etmezsin. RS nereye klasmanının en iyi arabası 2 litre atmosferikte EP3 Type R varken.
sen ilk önce ep3 ile clio rs in aynı segmentte olmadığını öğren sonra konuşuruz bana öğretme neyin ne olduğunu karşılaştırma açılmış bende fikrimi yazdım gerisi kimseyi ırgalamaz isteyen zaten istediğini alır zevk alıyorsada biner gezer kimse karışamaz buna
benim yorumumu değerlendirmekte sana düşmez ..
bülent 76
benim kimseye kendimi sevdirme derdim yok yıkama yağlamayla işim olmaz neysem oyum ister sev ister sevme çok fifi
306 GTI güzel makinadır. Tipini severim.
Ya valla bu konuyu kapatın ya gerçekten 306 gtı clio rs güzel araba kimse kimseyi kırmaya hakkı yok okan sende kardeşim biraz insanları kırıcı konuşma be kardeşim burda 306 sahibide var ve 306 çokta iyi giden bi arabadır.
emın olun saygısızlık yapmaktan dolayı onu dememiştir.Yaşınızı profilde yazarsanız bu sorunun kalkacagını umuyorum.Bosuna birbirinizi kırmayın arkadaslar burası sonucta sohbet edılen guzel bır forum sitesi kımsenın birileriyle kavga etmesi kalbını kırması rencide etmesi hoş şeyler degıldir.UfAktan yere konu uzadı durdu aranız acıldı.Değer mi?
Eğer Değerse Bişey Demiyorum O sizin Ayıbınız.Herkese iyi Forumlar...