işin özü bu değilmidir? hangisini ben kullanırsam o geçer mantığıdır hep var olan
ondan öyle söylüyorum doğan slx ile ferrari denese ben doğanda isem o geçer![]()
işin özü bu değilmidir? hangisini ben kullanırsam o geçer mantığıdır hep var olan
ondan öyle söylüyorum doğan slx ile ferrari denese ben doğanda isem o geçer![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Başından beri düzgün baktığınız müddetçe her motor belli bir yere kadar dayanır. Sıkıntılı denen RX8 ler bile yurtdışında 300 binleri görüyor. O nedenle sıkıntı motora ne kadar bakılmadığı.
IN BOOST WE TRUST
Başından beri söyliicem ama bende VTS varken çok yakın arkadaşım 306 GTI aldığında da içini beğenmemiştim. Yani sadece 306 daha ferah olabilir ama iç dizayn olarak müthiş farklı değiller.
IN BOOST WE TRUST
1240kg arabayla 1030kg arabayı kıyaslayıp hakkını vermiyor gitmiyor dersen ne kadar bildiğini belli etmiş oluyosun zaten, 6ilerinin hakkını tam veremiyor yazdın ona istinaden yazdım bende
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
o zaman sen forum başlığındaki olaya suç atıyosun ,
dur senin için konu açayım o zaman özür dileme manasında.
1240 kg'luk arabalar diye de liste yapayım ... olur mu ?
bu başlık altındakileri okurken senin yazdıklarını da okudum da , neyse bi şikayetin varsa admine belirt kardeş sen . yada ö.m at bana
maksat ; konu kirlenmesin !!!![]()
GTI ın 6 ileri olması hakkında atıp tutmayın. O 6 ilerinin 3 ve 4 ü sayesinde o araba o kadar yürüyor. Ben VTS ile 1-2 vites 1 boy öndeyken 306 3 den sonra kopa kopa gelip geçiyordu. O nedenle 306 gitmesi gerektiği kadar gidiyor. 6 ileri olması demek uçak olması demek değil.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)