User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
174 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: 306 Gti mı? yoksa Clio RS mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla o zamanlar dandirikten filtre takanlar modifiye diyolardı. Ben 98 de sattığımda Komple Supersprint egzost K&N filtre yay amortisör kule gergisi vardı millet uzaylıymışım gibi bakıyolardı.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GTI ın 6 ileri olması hakkında atıp tutmayın. O 6 ilerinin 3 ve 4 ü sayesinde o araba o kadar yürüyor. Ben VTS ile 1-2 vites 1 boy öndeyken 306 3 den sonra kopa kopa gelip geçiyordu. O nedenle 306 gitmesi gerektiği kadar gidiyor. 6 ileri olması demek uçak olması demek değil.
    olay bu

zy rs, çok yakmıyor 40-45 krş ş.içi roll 55krş. rs'e göre cok ora ayrı bu değerler kendi aracım için ayrıca speclerm chip filtre egzos emme gaz kelebeği port polish.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olay bu

zy rs, çok yakmıyor 40-45 krş ş.içi roll 55krş. rs'e göre cok ora ayrı bu değerler kendi aracım için ayrıca speclerm chip filtre egzos emme gaz kelebeği port polish.
    zy rs in 400 kuruş yaktıgı nerden çıktı 400 kuruş yakmıyor
    şöylede söyleyebilirim 100 tl benzin ile 385 km gittim ufaktan bastımda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zy rs hitap olsun diye yazdım ya, kendi aracımdan bahsediyordum yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zy rs hitap olsun diye yazdım ya, kendi aracımdan bahsediyordum yani.
    anladım anladımda inan zy 400 kuruş yakmıyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zy rs'i hitap olsun diye yazdım anlamamışsın kardeşim zy rs 40krş yakıyor demedim ismini bilmediğim için sana zy rs diye hitap ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zy rs'i hitap olsun diye yazdım anlamamışsın kardeşim zy rs 40krş yakıyor demedim ismini bilmediğim için sana zy rs diye hitap ediyorum
    abi adım SEÇKİN bu arada abi seninle tanışmakta isterim kısmetse ya

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana göre 306 görüntü açısından daha hırçın,daha agresif,daha spor.RS ise bilmeyen için şirket arabası modunda

ALTNSA
    Misafir
    hala RS in ismi geçerken 306 gti gibi bir araç seçenler fanatiklikten başka birşey yapmıyorlar kendileride farkındadır heralde birisi sınıfında en iyi performans dereceleri olan ufak tefek filtre egzos gibi basit oynamalarla 10-15hp alabilen CLİO RS 172 diğer tarafta ise sınıfının tabiri caizse katırı en kötü performans sergileyen aracı 6 ileri bile fayda etmeyen stock bir 106 nın bile belli bir süre arkadan plakasını okumak zorunda kalan 306 GTİ kıyasladığınız araçlara bir bakın ya

milksop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartışmasız rs alırdım.

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALTNSA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala RS in ismi geçerken 306 gti gibi bir araç seçenler fanatiklikten başka birşey yapmıyorlar kendileride farkındadır heralde birisi sınıfında en iyi performans dereceleri olan ufak tefek filtre egzos gibi basit oynamalarla 10-15hp alabilen CLİO RS 172 diğer tarafta ise sınıfının tabiri caizse katırı en kötü performans sergileyen aracı 6 ileri bile fayda etmeyen stock bir 106 nın bile belli bir süre arkadan plakasını okumak zorunda kalan 306 GTİ kıyasladığınız araçlara bir bakın ya
    Senin sahip olduğun herhangi bir değer var mıdır? Peki değerleri olan insanlara saygın var mıdır? Sanırım yok. Okuduklarını da anlayabilen birisi olmadığın çok açık. Kendini sevdirme konusunda da hiç başarılı değilsin. Başkaları ne düşünür bilmem ama bence gereksiz bir insansın, daha fazla yorum yapma da kirlilik yaratma be bilader...

ALTNSA
    Misafir
    ozaman kimse karşılaştırmasın birisi birisinden üstün bunu söylemek suçsa birini üzüyorsa karşılaştırma olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan bu konularda yetkili mercii sen misin? hiç sanmıyorum. İsteyen istediği arabaları kıyaslamak için burada açar. Sen fikirini beyan edersin ya da etmezsin. RS nereye klasmanının en iyi arabası 2 litre atmosferikte EP3 Type R varken.
    IN BOOST WE TRUST

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan bu konularda yetkili mercii sen misin? hiç sanmıyorum. İsteyen istediği arabaları kıyaslamak için burada açar. Sen fikirini beyan edersin ya da etmezsin. RS nereye klasmanının en iyi arabası 2 litre atmosferikte EP3 Type R varken.

sen ilk önce ep3 ile clio rs in aynı segmentte olmadığını öğren sonra konuşuruz bana öğretme neyin ne olduğunu karşılaştırma açılmış bende fikrimi yazdım gerisi kimseyi ırgalamaz isteyen zaten istediğini alır zevk alıyorsada biner gezer kimse karışamaz buna

benim yorumumu değerlendirmekte sana düşmez ..

bülent 76

benim kimseye kendimi sevdirme derdim yok yıkama yağlamayla işim olmaz neysem oyum ister sev ister sevme çok fifi

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306 GTI güzel makinadır. Tipini severim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen ilk önce ep3 ile clio rs in aynı segmentte olmadığını öğren sonra konuşuruz bana öğretme neyin ne olduğunu karşılaştırma açılmış bende fikrimi yazdım gerisi kimseyi ırgalamaz isteyen zaten istediğini alır zevk alıyorsada biner gezer kimse karışamaz buna

benim yorumumu değerlendirmekte sana düşmez ..

bülent 76

benim kimseye kendimi sevdirme derdim yok yıkama yağlamayla işim olmaz neysem oyum ister sev ister sevme çok fifi
    306 neyin segmentinde o zaman sende ona göre yorum yap. Clionun segmenti 106dır. Bana otomotiv sektörünü anlatma. Segmente göre yorum yapıyorsan o zaman yorum yapmayacaksın. Yapıyorsanda EP3 ü de işin içine katacaksın.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya valla bu konuyu kapatın ya gerçekten 306 gtı clio rs güzel araba kimse kimseyi kırmaya hakkı yok okan sende kardeşim biraz insanları kırıcı konuşma be kardeşim burda 306 sahibide var ve 306 çokta iyi giden bi arabadır.

ALTNSA
    Misafir
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya valla bu konuyu kapatın ya gerçekten 306 gtı clio rs güzel araba kimse kimseyi kırmaya hakkı yok okan sende kardeşim biraz insanları kırıcı konuşma be kardeşim burda 306 sahibide var ve 306 çokta iyi giden bi arabadır.

konu bir kenerada sende şu kardeşim sözünü bana kullanmasan diyorum kardeşim nitekim sen doğarken biz okuyoduk garip geliyor o yüzden ok

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu bir kenerada sende şu kardeşim sözünü bana kullanmasan diyorum kardeşim nitekim sen doğarken biz okuyoduk garip geliyor o yüzden ok
    emın olun saygısızlık yapmaktan dolayı onu dememiştir.Yaşınızı profilde yazarsanız bu sorunun kalkacagını umuyorum.Bosuna birbirinizi kırmayın arkadaslar burası sonucta sohbet edılen guzel bır forum sitesi kımsenın birileriyle kavga etmesi kalbını kırması rencide etmesi hoş şeyler degıldir.UfAktan yere konu uzadı durdu aranız acıldı.Değer mi?
    Eğer Değerse Bişey Demiyorum O sizin Ayıbınız.Herkese iyi Forumlar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)