Megane Coupe Astrayı cebıne alır tasır yanı
Tercıh Megane olsun
Yakıt,performans,tarz,rahatlık bunlara yeterlı sebep
Megane Coupe Astrayı cebıne alır tasır yanı
Tercıh Megane olsun
Yakıt,performans,tarz,rahatlık bunlara yeterlı sebep
astra nın iç dizaynı ve donanımı iyi ama 5 kapı olması 3 kapı bir arabanın yanında onu sıradan gösterir...
performans olarakta sanki megane type-r lara gider yapan bir arabaymış gibi sonuç çıkıyor konuşulanlardan olay çekişi ise 1,5 dizel getz im var alayına gider
bu güçlerdeki hiçbir araç için gidiyor denemez bunlar sadece hareket ediyor...
motor haricinde benim düşüncem böyle
benim oturuş pozisyonuna göre bir sorun teşkil etmiyor
ben arabayı aldığım zaman aynı hafta komşumuz megane coupe almıştı ve ilk bindiğimde acayip rahatsız etti iç mekanı
sonuçta bu arabalar ile yarışa girmiyoruz ekonomi aracı... türkiyeye 1.7 cdti 160bg olan modeli gelseydi herhalde hiç bir bahanesi olmayacaktı...
tabiki çok sakin kullanımda yakıt az oluyor ama üst limit yok...
03 STİ
Sürüş ferahlığı olarak megane çok daha iyi....Görüş açıları felan...
Ralliye girmiyoruz cümlesi olmadı neden biliyormusunuz?.
60-65 bin tl verip aldığınız araçta performans eksikliği hissetmek çok kötü bir durum..
Girin opel almanya sitesine 1.3 motoru kendi piyasasına sürmüyorlar bile...
olduğu gibi 1.7...Megane'ninde 2.0 175ps'lık,160'lık dci motoru var gelmeyen onları karıştırmayalım...
Astra Alman ama sedan astra dizeller baygın cıkıyor yokus yukarı ama megane keci gibi tırmanıyor
Kalite dayanıklılık bakımından astra biraz önde ama megane nın digital ekran 2. el olanlarından bul 105 lik onlar direk fransadan ithal olanlar ve daha dayanıklı yerli yapımına göre
İşin içinden kolay kolay çıkılmıyoastra çok çok güzl meganeda öyle ama astranın iç mekan bitiriyo meganeda performans olarak (astraya göre) baya hissettiriyo kendini ... Ama baba faktörüde göz önünde bulundurulduğunda muhtemelen astra olucak gibi
K20Z4 FN2 TYPE'R
R - 15655
yarışa girmiyoruz derken drag veya roll kast etmiştim ama yinede hiç gitmiyor değil bu araç kendine yetiyor...
almadan öncede bakmıştım malesef vergiden dolayı getirmiyorlar 1.7 motorları güzel türkiyem...
1.7 dememin sebebi tek eksiği motor gücü olmasıydı o da çözülmicek bir problem değil...
videosunu bulabilirsen abi iyi olur baya fikir veriri ve karar verme konusunda yardımcı olur abi...![]()
03 STİ
Astra J gerçekten kemikli bir araç...Kapıları kasası direkleri taş gibi...Bu aksamları megane'den daha kalın,tok olabilir birşey demiyorum.Lakin bunlar güvenlik olarak kıstas olmuyor.Bizim göremediğimiz yerlerdeki aksamlar etkiliyor can sağlığımızı.
Benim düşüncem şu kendi görüşüm o kadar para veripte ışıklarda hadi hızlan oğlum diyerek sürekli tapagaz yaparak trafik akışına yetişmek istemem veya sollamalarda çıksam sollayabilirmiyim acaba diye düşünmek.Yani herhangi bir araç astra'yı geçebilir bir corsa bile belki.Clio vs...
Hele hele araçta birkaç kişi + bagajda yük olduğunu düşünüyorum...Uzun yola giderken yeri geldiğinde yokuşlu yerlerde düşük hızlardan kamyon sollamaları yapıyoruz....Oldukça riskli Opel'in vergi olayını ortaya sürerek daha çok kar elde ettiği bu 1.3 motoru özellikle astra'nın o güzel kasasına koyması akıl alır gibi değil...
iki aracıda kullandım megane coupe kendi aracım zaten kesinlikle megane diyorum. astranın iç kısmı daha güzel görünebilir ama malzeme kalitesi megane da daha iyi, motoru gerçekten çok zayıf, megane da 5. vitesle çıktığım yokuşu astrada 3 le çıkıyorum. astranın vitesleri çok sert, yoruyor bir süre sonra. benzinli alınacaksa astra tercih edilebilir. yakın zamanda gtc modelide gelicek, sıfır düşünürseniz benzinli astra gtc diyorum.
ben astra alın derım ıkısınıde kullandım astra daha hos ve seri geldi bana
@Emre (Xdream) aslında suan ikinci el olarak sıfırınada sıkı pazarlıkla o sınıfdakı alınacak aracların en basında megan ama ben cok bindim artık sıkıldım![]()
Pro Ceed kia 48 bin tl civarı
Ds3 citroen 1.6 hdi ancak 90hp oda 48bin tl cıvarıdır.
Volvo c30 var 1.6 hdi 112 hp bu sınıfın lideri bana göre.
Bunlar göz önüne alınınca aralarında en az yakıt Renaultda var.Volvo ve Citroenin net bilmiyorum ama bakım ücretleri sanırım Renaultdan fazladır keza opelinde öyle.
@Dragger Yavuz abi 8 aydır biniyoruz arabaya hergün,4.2 deger tabikii dikkat ederek yer yer el gazına alınarak yapılmıs deger ama gercek.(Power box'lı megan buna yazılımlıda diyebiliriz)
@Emre kanka bu aralar özledim senın aracı bayadır binmiom sankı sempatim geldi heheueuh
Birde görüs acısı diyen arkadaslar olmus Astra J hic kullanmadım ama megancılar gene kızmasın görüs acısı felan bu tip seylerden meganda bahsedilmez bence inanılmaz kötü.Yan direkleri vsvs..
DynoDynamics in Ecutuned
astra hos güzel ama bayırda kalkarken sıkıntı yapıyosun acaba stop etcekmi diye.biz yeni astra h aldık 90 hp lik,2500 e kadar ölü gidiyor araç.altı çok yıkık,aradaki 10 hp değil yolda görmek lazım megane uçar gider.tork faktörü +güç bandı kesinlikle hacimli olduğu için daha iyidir.astra h su an ankarada 5.7-5.8 ortalama gösteriyor 50 lirayla 220 civarı gidiyor.astra j daha ağır olduğunu düşünürsek biraz daha yakabilir yalnız ben ikisini de inceledim teknik verisi j nin yakıt daha düşük ve sıkıştırması da 90 lığa göre aynı sekilde düşük,turbo sanırım farklı ve stock olarak j nin basıncı daha yüksek olması gerekli mantıken.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)