erh Nickli Üyeden Alıntı
Normal astrayla uzaktan yakından alakası olmayanön tamponu panjuru var. sağ ve sol kaput havalandırmaları var. yan marspiyelleri var. yine alakasız arka tamponu var. arka spoyleri var. farklı arka stopları var. far yıkaması var.. şimdi gelip bana bizim ön tamponda farklı deme, aradaki farkı ancak arabayı bilen anlıyor.. dikkatli gözlerle bakmak lazım.. diğerini öküz bile gördüğünde farklı möölüyo..
birisinin yapması mı lazım? yapan var ingilterede millet başka amrkalara bile o motoru takıyor verimliliğinden dolayı.. atmosferik olarak 300 hp yarısan birsürü arac var.. bende bir tutmuyorum ama yapıldıktan sonra o da gayet giderli bi arac bilmiyo olanlar için yazılmıs bişey o..
kadir abinin arabayı boşver, sen eksozu bile söktüğünde ne kadar farkettigini biliyosun clionun hatırlarsın :) ki ikimizin denemelerini sayıyorsan sende olan modifiyelerin hiçbiri bende yoktu biliyosun. benim aracımda sadece chip vardı. orjinal 94 model eksozları vardı heryerinden kaçıran, std kagıt filtresi vardı ve 230 küsür binde motoru vardı... bitik std baskı balatası vardı.. ki emre götürdüğünde söktü ve 2 parça oalrak yere düştü balata.. ayrıyetten hatırlarsın std getirdigin bi clio rs i ne kadar gectigimi mesada.. kendi arabanla değil o arabayla denememizi kıstas al bence.. sonucta senin arabada kısa var kapak var eksoz var filtre kiti var vs vs.. bende bunların hiçbirisi yoktu..
kadettee gelince, yıllarca yattı araba bi gün içi toz pis cıkarıp getirdim hergun bakımını yaptıgın arabayla iyiki bi denedik.. onda da gecemedin de, bende gecemedim eyvallah.. elbet bi gun bi sfi a daha binerim bi sekilde satmamıs olursan alazaaam öcümü :D