145 siz aldığınızdamı ölçtünüz.yazılım neden değişti.
Printable View
kadir hocam yaz artık.. bu iki arabayı en iyi sen değerlendirirsin. hankisi daha üstün? :D :)
Aynı ayarda benim aracım var ama hemen pat diye yarışamıyorum kafama göre çıkamıyorum birde yapılcak bölge konusunda çok hassasım
Ataşehire gidip gazlamam bile
Ben daha çok trakyaya doğru basarım hem yol güvenliği hem boş olması hemde yasal olarak sıkıntı çekmediğim 2 senedir bu yolda denemelerimizi yaparız...
Eğerki SS ile yarışmıycaksan ben bu şartlarda seninlen yarışırım EMG
denicek araç EMG değil yanlış olmasın başka bir gsi
karşı tarafta pek iyi anılarım yok bela buldummu avrupa anadolu ayırt etmiyor bende o tarafta bağlanmıştım
aklına yatarsa gece geç saatte anadolu yakasında deneriz olmazsa başka rs vardır illaki bu tarafta deneyecek
Öyleyse başka RS ile yarışmak daha uygun olcak
Ben karşıda bağlanmadım ama ordaki ortamı pek sevmiyorum
Hemde bu aralar bağlanan bağlana körü körüne bağlanmakta istemem
İlgin için teşekkürler genede
emre denk geldim yazıorm atar tutar yok sen tanıosn beni ztn;) fl rs'i aldık yakın arkadaşıma. eksiklerini bi nebze giderdik. daha kimseyle denemedik.uyarsa bi akşam hem sohbete çıkarız hem deneriz:) araçta emme kelebek polish filtre 60lık boru egsoz var ön 2 koltuk hariç sökük
FL RS eğerki çıktıysa piyasaya eyvahlar olsun :D
En son bi cumartesi günü Güneşli Mc te gördüm
145.5 miş pardon :D
http://i53.tinypic.com/103vm1v.jpg
İbo ben o arabayı atmosferik yapmıycam diye taaa en başında söyledim.. niyetim turboydu ve parçalarımın yarısı da hazırdı.. Ha sornadan hesaplar değişti ve hayallerim yarıda kaldı.. Arabayı sattım, arkasından da parçaları.. Atmosferik yapmaya niyetlenseydim çoktan geçmiştim olm seni derdim clio rs olmazdı ki o zaman :) Tayyarlar vardı ona kaldırırdım :D
sen belki öle olacaktı, belki böle olacaktı diyosun da, bu arabanın neye ne tepki verecegini ben iyi biliyorum :) ha yapmadım etmedim veya baskası yapmadı etmedi bilinmeyen bi araba sanıyosan sen yanılıyosun :) ben turbo yapıcam diye arabayı 2 kere sökmek istemedim.. sornasında da kısmet değilmiş zaten..
arabadaki yazılımı soruyosan sadece 1 denemeye özel bi yazılım yaptım onda da yakıt çok yükseldi rolanti sapıttı diye kullanmadım baska zaman.. o yazılımı da kadir abi bilir, üzerindeki yazılımı da iyi bilir kendi de kullanıyor sorabilirsin :)
bu saatten sonra gsi almam olm.. :) seni geçmek için hele hele hiç yapmam o işi :) Alazaaaam öcümü ama korkma :D
Ha ibo bu dyno da, kadir abiyle bir gun yine aynen boyle tatlı atışmamız sonucu onunla beraber onun istedigi dynoya gittigimizde çıkmıstı :) hatta birinde 141 digerinde 145 hp vermişti 2 kere ölçtürmüştü kadir abi gücü gordugunde inanmayınca :) polish var kapakta fln denmişti o da istanbulda söküldüğünde cıktı ortaya polishte yoktu kapagımda :) std 230.000 deki motor uzerine chiple 145 hp 190 nm olarak yarısıyoduk genç :)
Bro biz burda 145hp ölçtük ama o dönemde Erhan fn2 lerle yürüyordu arabada sökük felan değildi ..Sen bakım+filtre ile 25hp almış olamazsın ..25 hp demek enaz 8-10boy demek..Paşaoğlu hp si ise doğrusu 160 lardadır..ki o araba 160hp civarıdır :) Gsi o gücü çok erken yakaladığı için ve o güce ulaştığında vti gibi arabaların 1,5 katı torku yere verdiğinden iki arabada aynı güçte olduğunda gsi daha önde olur.. Konu vti a kaymadan RS ile kıyaslamasına gelirsek ..RS de aynı gsi gibi gücü aşşada yakalayan bir motora sahip ve tune edilmesi c20xe den daha olay..egsoz,filtre,yazılım,egzantrik vs yapıldığında xe den daha kolay hp ler alabilmek mümkün..Senin 200hp dediğin cenkerlerin kadett galiba ba typer ile deneyen ve arabada itb var ve atmosferik olarak yapılacak herşey yapıldı diye biliyor çok da başarılı buluyorum ama görüldüğü gibi o kilosuna ve hp sine rağmen typerı kopartıp atamıyor..
Combo gsi modlamak öyle her kesin yapacağı iş değil zaten bak etrafına kaç kişi yapmayı göze alıyor..RS ise çok daha kolay geliyor millete 1000 liraya colombo bulur,wimmeri bir arkadaşından alır barzo cai ve egsoz yapar az da söktümü al sana roll oyuncağı..Ama gsi öyle değil.. Egzantrik alırsın kasnak olmadan güç alamassın kasnağı ayarlatacak adam bulamassın,headers taksan güç alma şansın az,lexmaul taksan beyin olmadan güç alamassın deli eder adamı ..Bir ayağın ingilterde veya almanyada olacak biraz paran olacak yürütülmez değil ama Tr. şartlarında Rs mantıklı..
Ben anlamadım SFI motor nasıl 200 veremezmiş egzantrik ve piston ile. Şöyle söyliim arkadaşın GSI ında Lexmaull emme ve komple lexmaull egzost filtre ve 286 lık egzantrik vardı. 192 hp verdi dyno üzerinde ki o zaman dynoda havalandırma yoktu. RX8 leri ve yüklü minileri geçiyordu. Arabayı Aydına sattı GC8 aldı. 12.5 piston almıştı taksaydı piyasadaki çoğu NA ya gider yapardı o araba. Ne type R ı kalırdı ne S2000 i.
hah aynen olay budur bencede.. gsi düşük devirli bi motor oldugundan yarısta ust devirlerde sıkıntı yaratıyor.. o motora devir cevirttirmek lazım ama o da devirsiz motora devir cevirtmeye calsımak cok cok pahalı ve zorlayıcı bi iş.. hata affetmiyor.. aynen dedigi gibi kadir abinin.. ama sfi iidir candır kandır :)
Türkiye şartlarında Gsi lar apaçilerin gazını atacağı ucuz makinalar olarak düşünülüyo..Hele Corsa gsi lar 19-20 yaşında kanı kaynayan ..Ablasından annesinden tırtıkladığı 6-7 bin tl ile aldığı ve lpg yi taktırmanın arabaya zarar verip vermeyeceği düşüncesinin beynini ziktiği bir zümrenin ellerindeler malesef :)
O haldeyken type R ile denemedi ki. Deneseydi stock type r ı rahat geçerdi. Yapsalardı da yürütürlerdi abi kardeş. Hilmi ile Ahmet gibi adamlar. O GSI dan önce 2 GSI yürüttüler sadece egzost ile. O araba da önceden bir arkadaşımızında satmadan önce stock araba ile kovalıyorlardı bu arabayı. Pertten sonra bu arabayı başkasından almışlardı. Senti ayarı kaçık binilmiş. Senti ayarı yapıldıktan sonra yürür olmuştu.
cvk ile 200luk kadet gsi denesin madem gorelim bizde sonucu:D oyum gsida gidiyor gibi:D
gsi gercekten gucune gore cok iyi giden bi arac sfi motor basarili gercekten.. o gucle o top speedlere cikmasi cok iyi..
ah YSJ ah :)
ysj gitti corsa sport geldi kim bilir bigün dayanamaz hasretine sana geri döner belki..
rs kaç kg ? max 1100 olsun , bildiğim kadarıyla astra gsi daha ağır , rs bence astranın rakibi olucak bi kasada deği , c20xe corsa b gsi gibi bir kasada olsaydı rs ile çak daha orantılı bi şekilde karşılaştırılabilirdi ki oda bende var c20xe corsa b sadece filitre egsoz 147 hp dyno verisi var , eğer varsa izmirde filitre egsozlu rs bi deneyelimde xe şartlar eşit oldumu rs e neler yapacak görelim .
1035 kg lik c20xe li zır stock xe li corsa b , aynen zır stock rs ?:hahaha:
burası video bölümü değil ama bikaç aydınlatıcı video ;)
http://px5.sfstatic.com/thumbs/0002/47/51/2307415.jpgkhn corsa&astra turbo 2de 70 den 240 a kadar
http://px5.sfstatic.com/thumbs/0002/...2307416_12.jpgKHN corsa&astra turbo bertone 3 te 100 den 210 a kadar astranın devrınde
Astra Bertone Turbo vs Honda S2000 rolling - YouTube aynı astranın s2000 ile denemesi
Bertone Turbo vs Civic TypeR Ep3 - YouTube aynı astranın typer la denemesi
http://px5.sfstatic.com/thumbs/0002/12/05/2322150.jpgSFI Corsa (Right) & Cooper S (Left) 2 de 70 den 220 ye kadar cooperın devrınde
farklı segment araçların konforlarını karşılaştırmadan başladık swap araçlara kadar geldik.
opelcilerin fanatik olduğunu bilirdimde bu kadarını beklemezdim:)
o zaman mk1 clio rsi a 172 swap yapıp ole deneyelim corsa ile:)
eran dyno işine girersek bendede 160 hp lik dyno kağıtları var bırak bu işleri:)
kadir abide yazmış 145 hp ilemi yürüyordun fn2 type-r la.
kaldıkı kadir abi zorla dynoya çık demişse vardır bi bildiğide ondan çıkarmıştır.ve çıkan sonucada şaşırmış:)
gerçi ne kadar anlatsak boş.anlatmak ıstedıgımızı anlasanda anlamamazlıktan gelırsın:D:D
yap artık hızlı bi araba bekliyorum seniii:D:D:D:D
paşaoğlu değil abi vw tech dynoda 150 WHP verdi yani 170 hp civarı krankta..
145hp gsi 200hp fn'lerle yürüyebiliyor demekki :D
arabayı ilk aldığım zamanla dyno ya çıktığı hali arasında 5-6 boy vardır zaten :)
bahsettiğim kadett berk arkadasımızın 198 paşa beygiri çıkardı üzerindeki parçalara göre az evet, ama şöyle düşün üzerindeki egzantrik çok soft kalıyor o sıkıştırma ve itb'ye.. ayrıca kapak işçiliğide yok araçta ne kadar farkettiğini bizzat biliyorum. Timing yok mesela bunun gibi aracın giderine ciddi etkisi olan detaylar yok mesela.. Kantarda 1000kg çıktı.
Ben suan piston egzantrik vs yapmadan yazılım headers emme vs. 180leri görmeyi hedefliyorum eğer kafamdaki gibi olursa filtre egzoz chip polishli vs. rs'lerle deneriz
astra gsi kullanıcısı olarak her ne kadar satmışta olsam bi acıklık getireyim.satmadan kısa bı sure once clıo rsle denedım kı benım aracım ızmırde cok ıyı yuruyen bı aractır chıp fıltre,egzoz,egzantrık, powercap dynoda 176 hp verısı olan bi arac ve yürürü bunu kanıtlıyor.izmirde foruma üye bi arkadaşın clio rs 'iyle denedim aracında olanlar egzoz chip,portpolish arka koltuklar fılan sokukdu temiz kalmış rslerdendi, izmir ciğli kipa düzlüğünde denedik izmirliler bilir 2 vites 65,70 gibi 2,3 deneme yaptık hepsinde bastığımız anda 2 kafa burun bitiyor ama 3 atınca beni 1,5 boy geciyor 3 öyle bitiyor 4 öyle devam ediyor 190 ,195 gibi 5 atıyorum ozaman yaklaşmaya başlıyorum tahminim geçmeye başladıgım hız 220 225 civarı geçiyorum 235de 1 boy arkamda kalıyor bütün denemeler boyle oldu hatta sag koltuga sabit kamera vardı bulursam koyarım vıdeoyu.
gsi ayrı bi dünya o anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bişey ama gercekler var clio rs gsi dan hızlı