kim nedese boş rs i olan rs der gsı olan gsı bende gsı var o ii diyorum baskalarının aracları icin tartısmaya gerek yok
HERKESİN ARACI KENDİNE GÜZELDİR.....:icon_tup:
Printable View
kim nedese boş rs i olan rs der gsı olan gsı bende gsı var o ii diyorum baskalarının aracları icin tartısmaya gerek yok
HERKESİN ARACI KENDİNE GÜZELDİR.....:icon_tup:
yıka parlat,aç sunroofu ince ince takıl,arada da sık :) ben bunları gsi da sewıorum ;) rs gsi geçer,typer rs geçer,m3 teyper ı geçer sora biri gelir m3 ün içinden geçer misal...böle giderr... sen zevk alabileceğin aracı kendin seç :))) gsi ın motoru temizse inan stock bile tatmin eder...
makine istiyosan rs konfor istiyosan gsi al derim
la erhan ne adamsın ya:D
o gsi la beni geçebileceğine inansaydın 1 dakika durmaz hemen gıder filitre egzoz yapardın. ama sende bılıyorsunkı fılıtre egzozla flan benım arabaya yetişemezdin.:D
o zamanda hep aynı lafları edıyodun 94 model egzozum var dıye:D senın gsi la egzozdan alacagın güçle rs ın egzozdan alacagı gucun aynı oldugunu nerden bılıyosun. belkı egzoz taksan dahada yavaşlayacaktı araba.
mısal gorkem hgt ye egzoz takınca yavaşlıyo dıyo. rs e egzoz takıyosun 4-5 boy hızlanıyo.
benım aracımda yazılım bıle yok. sen yılların çipçi erhanı kım bılır nasıl bı yazılım attın:D avansı flan ne durumdaydı Allah bilir:D arabanın kaderını degıstıren seyler bunlar.fılıtre egzoz gibi değil:D
neyse. sen al gene bi gsi:D ben satmıyorum merak etme deneriz:D
ama bu sefer yazılımla emme polishte olur birazda hafiflerim:D
egzantrık-piston flan takmadan çıkma karşıma bence:D:D:D
145 hp ile o kadar gidiyordu o araba iynn-rs :) ben burda ıvır zıvırını bakımlarını hallettim sadece filtre yazılım ile 170 verdi..
kadir hocam yaz artık.. bu iki arabayı en iyi sen değerlendirirsin. hankisi daha üstün? :D :)
Aynı ayarda benim aracım var ama hemen pat diye yarışamıyorum kafama göre çıkamıyorum birde yapılcak bölge konusunda çok hassasım
Ataşehire gidip gazlamam bile
Ben daha çok trakyaya doğru basarım hem yol güvenliği hem boş olması hemde yasal olarak sıkıntı çekmediğim 2 senedir bu yolda denemelerimizi yaparız...
Eğerki SS ile yarışmıycaksan ben bu şartlarda seninlen yarışırım EMG
denicek araç EMG değil yanlış olmasın başka bir gsi
karşı tarafta pek iyi anılarım yok bela buldummu avrupa anadolu ayırt etmiyor bende o tarafta bağlanmıştım
aklına yatarsa gece geç saatte anadolu yakasında deneriz olmazsa başka rs vardır illaki bu tarafta deneyecek
Öyleyse başka RS ile yarışmak daha uygun olcak
Ben karşıda bağlanmadım ama ordaki ortamı pek sevmiyorum
Hemde bu aralar bağlanan bağlana körü körüne bağlanmakta istemem
İlgin için teşekkürler genede
emre denk geldim yazıorm atar tutar yok sen tanıosn beni ztn;) fl rs'i aldık yakın arkadaşıma. eksiklerini bi nebze giderdik. daha kimseyle denemedik.uyarsa bi akşam hem sohbete çıkarız hem deneriz:) araçta emme kelebek polish filtre 60lık boru egsoz var ön 2 koltuk hariç sökük
FL RS eğerki çıktıysa piyasaya eyvahlar olsun :D
En son bi cumartesi günü Güneşli Mc te gördüm
145.5 miş pardon :D
http://i53.tinypic.com/103vm1v.jpg
İbo ben o arabayı atmosferik yapmıycam diye taaa en başında söyledim.. niyetim turboydu ve parçalarımın yarısı da hazırdı.. Ha sornadan hesaplar değişti ve hayallerim yarıda kaldı.. Arabayı sattım, arkasından da parçaları.. Atmosferik yapmaya niyetlenseydim çoktan geçmiştim olm seni derdim clio rs olmazdı ki o zaman :) Tayyarlar vardı ona kaldırırdım :D
sen belki öle olacaktı, belki böle olacaktı diyosun da, bu arabanın neye ne tepki verecegini ben iyi biliyorum :) ha yapmadım etmedim veya baskası yapmadı etmedi bilinmeyen bi araba sanıyosan sen yanılıyosun :) ben turbo yapıcam diye arabayı 2 kere sökmek istemedim.. sornasında da kısmet değilmiş zaten..
arabadaki yazılımı soruyosan sadece 1 denemeye özel bi yazılım yaptım onda da yakıt çok yükseldi rolanti sapıttı diye kullanmadım baska zaman.. o yazılımı da kadir abi bilir, üzerindeki yazılımı da iyi bilir kendi de kullanıyor sorabilirsin :)
bu saatten sonra gsi almam olm.. :) seni geçmek için hele hele hiç yapmam o işi :) Alazaaaam öcümü ama korkma :D