eğer 306 gtı sağlıklıysa kesınlıkle 306 dıyorum rocco sıkı şeker olur
Arkadaşlar biraz önce kaldırdıkroll de rocco 6-7 boy koyyoo dragda ben esp li kalktm sardı araç kalkmadı 2. ci kaldırmaya gti ın vites bilmemnesi çıkmıs bide arka balatalarımı ne sıkmıs daha kaldırmadı ama roll de 2 kere denedik baya bi ayırdım roccoyla akşam hallederim dedi hallederse tekrar deniyoruz yazarm gine..
ahh denemeseydiniz bende tam bukadar fark yazıcaktım
İster 306 sağlıklı olsun isten yüklü,stock tsi bile 306nın önüne atlar ki revo filan geçmiş olsun![]()
revo'lu rocco diyor arkadaş gti geçer diyenler var halen nasıl olcak merak ediyorum, ki arkadaşlar denemiş zaten
roccolara o interlagoslar büyük dezavantaj aslında ama yine gidiyorlar![]()
pazar günü tekrar deniyoruz arkadaş video çekicez bu sefer koyarım siteye =)) arkadaş biraz sıkıntılı da tekrar denicezpehlivan muhabbeti oldu
Rocco alır bencede net bir şekilde alır hemde 306 tutunamaz bile...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
306 önde başlar. Tam yarış bitti sanarken arkasından rocco gelir ve 400 ü önce görür bence. Revolu için konuşuyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
tsi çok verimli bir motor , birde buna şirokkonun daha genç olması avantajını eklersek , şirokkonun alması lazım ama tabii pilotajda önemli bu arada.Bu arada iki aracın ağırlıklarınıda belirtseymişsiniz keşke.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)